Bildiğiniz üzere arkadaşlar "iphonecake" güncel ipaları çok hızlı paylaşan sitelerden birisi dosyalarınıda upload ettikleri site "Dailyuploads" buraya kadar doğru.
"Dailyuploads" Bahsettiğim sitenin bildiğiniz üzere 8 saatde 1 indirme kısıtlaması var veya anca modem resetleyeceksiniz bu bug ile artık modemi resetlemeye , beklemeye gerek kalmayacak'tir.
-İlk önce "Dailyuploads" adresinden .ipa uzantılı dosya indirmeye çalışalım.
[INFO]Alttaki SS'deki Gibi[/INFO]

[INFO]"Download" Butonuna Basdığınızda Sizi Alttaki Resimdeki Gibi Bir Yere Yönlendiriyorsa Bypassa Geçebiliriz.[/INFO]

[INFO]"Network" Butona Basalım[/INFO]

[INFO]"Öğeyi Denetle"yi Kapatmadan "Download" Butonuna Basalım[/INFO]

[INFO]Alttaki Resimdeki Gibi Name Kısmı Komple Dolacak[/INFO]

[INFO]Alttaki Resimde gördüğünüz gibi "<!Doctypexxxxxxxxxxxxx" aşağı doğru çekeceğiz fareyle kaydırın [/INFO]
[INFO]"CTRL F" Yapıp arama yerine .ipa yazarsanız mavi yazıyla yazılmış kısmı kopyalayarak üst url kısmına yapıştırırsanız entere bastığınız an inmeye başlar[/INFO]

"Dailyuploads" Bahsettiğim sitenin bildiğiniz üzere 8 saatde 1 indirme kısıtlaması var veya anca modem resetleyeceksiniz bu bug ile artık modemi resetlemeye , beklemeye gerek kalmayacak'tir.
-İlk önce "Dailyuploads" adresinden .ipa uzantılı dosya indirmeye çalışalım.
Önemli
Devamı Aşağıdaki SS Anlatımlarında
[INFO]Alttaki SS'deki Gibi[/INFO]

[INFO]"Download" Butonuna Basdığınızda Sizi Alttaki Resimdeki Gibi Bir Yere Yönlendiriyorsa Bypassa Geçebiliriz.[/INFO]

Önemli
Tekrar .ipa İndireceğimiz Adrese Gidelim Ve Öğeyi Denetleyi Açalım (F12 İle Kolayca Açabilirsiniz,Veya Sağ Tıka "İncele" Yapabilirsiniz)

[INFO]"Öğeyi Denetle"yi Kapatmadan "Download" Butonuna Basalım[/INFO]

[INFO]Alttaki Resimdeki Gibi Name Kısmı Komple Dolacak[/INFO]

Önemli
Yukaridaki Fotoğrafta Gördüğünüz random harf & rakamlı dosya olacak onun üstüne basın sağdaki <!Doctypexxxxxxxxxxxxx" yazılı ekran gelecek
[INFO]"CTRL F" Yapıp arama yerine .ipa yazarsanız mavi yazıyla yazılmış kısmı kopyalayarak üst url kısmına yapıştırırsanız entere bastığınız an inmeye başlar[/INFO]

Önemli
Bypassı kendim buldum ve bildirdim şuanlık çalışıyor konuyu başka forumlardan alıntı yapılarak izin almadan paylaşıldığı takdirde yasal yollara başvuracağım.