Deji Batarya Kargo Gönderimi Hakkında

Elmar123

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamun aleykum ben Azerbaycanda yaşıyorum bataryamın artık ömru bittiği için deji batarya almaya karar verdim baya övulduğu için amma ve lakin sipariş etmeye kalkdığımda ister dejinin orjinal sitesi olsun ister n11 ve gittigidiyor gibi sitelerde hiç biri ilginç bir şekilde Azerbaycana gönderim yapmıyor adres kısmında ancak Turk ilçeleri var hemde turk numarası istiyor benden sorum şuki ben bu bataryayı nasıl sipariş vere bilirim başka yolu var mı dostlar? tavsiyelerinizi bekliyorum

Selamun aleykum ben Azerbaycanda yaşıyorum bataryamın artık ömru bittiği için deji batarya almaya karar verdim baya övulduğu için amma ve lakin sipariş etmeye kalkdığımda ister dejinin orjinal sitesi olsun ister n11 ve gittigidiyor gibi sitelerde hiç biri ilginç bir şekilde Azerbaycana gönderim yapmıyor adres kısmında ancak Turk ilçeleri var hemde turk numarası istiyor benden sorum şuki ben bu bataryayı nasıl sipariş vere bilirim başka yolu var mı dostlar? tavsiyelerinizi bekliyorum
aliexpreste veya bangood a yok mu istediginiz ürün????

aliexpreste veya bangood a yok mu istediginiz ürün????
hocam deji yok aliexpressde baska markalar var ama hangisi guvenilir bilmiyorum bildiginiz iyi bir marka var mi aliexpresde?
[automerge]1536144119[/automerge]
türk malı konyadan satılıyor ben şuan kullanıyorum
[automerge]1536144000[/automerge]
6s için 2200 mahlık batarya
sizede sorayim memnun musunuz?

hocam deji yok aliexpressde baska markalar var ama hangisi guvenilir bilmiyorum bildiginiz iyi bir marka var mi aliexpresde?
[automerge]1536144119[/automerge]

sizede sorayim memnun musunuz?
memnunum hocam günde 3 şarj ediyodum 1 şarja düştü

Türk siteleri Azerbaycan'a göndermez doğal olarak. Amerika'ya gönderilen ürünleri Amerikadaki Adresim tarzı servislerle Türkiye'ye getirebiliyoruz fakat Türkiye'den Azerbaycan'a bilemiyorum. Yaşadığın yerdeki alışveriş sitelerini iyice araştırdın mı? Hiç olmadı masraflarını hesapla, çok tutmuyorsa şayet, benim adrese gönder, ben sana PTT veya başka bir kargo firmasıyla göndereyim.

dolar uçtuğundan bakamıyorum bile :D
[automerge]1536145565[/automerge]
140 liraya geliyomuş bea
dolar sabit suan burda onun icin elimi cabuk tutuyorum her an kalka bilir
[automerge]1536145780[/automerge]
Türk siteleri Azerbaycan'a göndermez doğal olarak. Amerika'ya gönderilen ürünleri Amerikadaki Adresim tarzı servislerle Türkiye'ye getirebiliyoruz fakat Türkiye'den Azerbaycan'a bilemiyorum. Yaşadığın yerdeki alışveriş sitelerini iyice araştırdın mı? Hiç olmadı masraflarını hesapla, çok tutmuyorsa şayet, benim adrese gönder, ben sana PTT veya başka bir kargo firmasıyla göndereyim.
bu aklimdan gecmisdi ben masraflari hesablayayim hemen donuyorum

dolar sabit suan burda onun icin elimi cabuk tutuyorum her an kalka bilir
[automerge]1536145780[/automerge]

bu aklimdan gecmisdi ben masraflari hesablayayim hemen donuyorum
kargo fiyatlarıda uçmuştur senin burdan alman çok zarar ettirir

kargo fiyatlarıda uçmuştur senin burdan alman çok zarar ettirir
aynen bataryanin fiyati normal hemen satin ala bastim 18faiz kdv geldi uzrine gozum dondu 2 dejinin parasi hem de 2200mahlik cok zarar yaparim dediginiz gibi aliexpress yada burdan bir yerden iyi batarya bulmam lazim

Buradan tanıdığın biri varsa al, onun adresine gönder. Daha sonra oda PTT ile sana göndersin.

Buradan tanıdığın biri varsa al, onun adresine gönder. Daha sonra oda PTT ile sana göndersin.
Veysel kardesim saolsun teklif etdi bu cozumu bana ama kdv ile hesablayinca 2 dejinin parasi ediyor kdv siz fiyat iyi

Elmar kardeşim eğer olurda bulabilirsen burada paylaşırmısın benimde ihtiyacım var pilimin ömrü gittikçe kötüleşiyor.Eğer uygun bir şey bulursam bende değiştirmeyi düşünüyorum,aslında bende Azeriyim,naxçıvanda yaşıyorsan belki getiririm diyecektim.Ama daha uygun bir yol bulduysan sevindim.

Arkadaşlar şuan Apple'da ip6 orjinal batarya ne kadar bilgisi olan varmı. Deji marka çok met ediliyor ama söylendiği gibi 2200mah değilmiş

ben kullanıyorum kardesim 2200 mah orjinal günde 4 defa 6s sarj ediyordum 1 e düştü
[automerge]1536823179[/automerge]
ama fiyatlarına zam gelmiş 100 tl olmuş

ben kullanıyorum kardesim 2200 mah orjinal günde 4 defa 6s sarj ediyordum 1 e düştü
[automerge]1536823179[/automerge]
ama fiyatlarına zam gelmiş 100 tl olmuş
Daha önce ne kadardı kardeşim

Bak

Ekli dosyalar

• 7A425158-F1A3-4B1F-B8DC-9C37624F8C0D.jpeg
    7A425158-F1A3-4B1F-B8DC-9C37624F8C0D.jpeg
    127.3 KB · Görüntüleme: 11
Geri