iPhone 5s %100 gösterdiği halde kapanıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JAKON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JAKON

Aktif Üye
JailbreakTR
ios13-iphone-xs-low-battery.jpg

Cihazım iPhone 5s (Global) garantisi bitmiş durumda. Cihazımda 1-1.5 bariz şarjda pubg mobile oynadım. Sarjı hızlı bitiyordu ve sarjda oynadığım için normal geliyordu. %100'de bile 20snde kapanıyor. Muhtemelen pil bozuk ama sarj entegresinden şüpheleniyorum çünkü yukarıda gördüğünüz resimdeki gibi sarj oluyor gösteriyor bazen açılıyor alıyorum elime kullanıyorum maksimum 1 dk sonra kapanıyor. İnternetten deji 1800mAh batarya sipariş ettim gelince deneyeceğim. Ama ben PUBGM'den vazgeçemiyorum ama sarj hızlı bitiyor bu yüzden sarjda oynuyorum. Deji bataryayı da sarjda oynasam yine şuan ki bataryam gibi çöp olur mu? Veya bataryanın patlama gibi bi durumu olur mu?

Cihaz
iPhone 5s
Sürüm
12.4
Uzun süredir telefonu şarjda kullanıyorum. Pubg’de en az 2 saat oynuyorum şarj takılı iken. Pil yüzdem %100 görünüyor ve herhangi bir sorun yok. Bir buçuk seneyi geçti telefonu alalı. Cihazım iPhone 6. Birden mi bu şekilde oldu? Bataryanın birden öldüğünü daha önce hiç duymadım çünkü. Umarım tek sorun bataryadır.

batarya büyük ihtimal entegre olsa hiç tepki vermez bence

oyun oynarken şarjda olmasını tavsiye etmem daha cok güç tüketiyor farkederseniz daha çok ısınır telefon, telefon bir süre sonra fazla ısınmaya gelince kapanma yapar zaten bir süre sonra bozmuş olabilirsin bataryayı yeni batarya da daha dikkatli olmanı tavsiye ederim

ios13-iphone-xs-low-battery.jpg

Cihazım iPhone 5s (Global) garantisi bitmiş durumda. Cihazımda 1-1.5 bariz şarjda pubg mobile oynadım. Sarjı hızlı bitiyordu ve sarjda oynadığım için normal geliyordu. %100'de bile 20snde kapanıyor. Muhtemelen pil bozuk ama sarj entegresinden şüpheleniyorum çünkü yukarıda gördüğünüz resimdeki gibi sarj oluyor gösteriyor bazen açılıyor alıyorum elime kullanıyorum maksimum 1 dk sonra kapanıyor. İnternetten deji 1800mAh batarya sipariş ettim gelince deneyeceğim. Ama ben PUBGM'den vazgeçemiyorum ama sarj hızlı bitiyor bu yüzden sarjda oynuyorum. Deji bataryayı da sarjda oynasam yine şuan ki bataryam gibi çöp olur mu? Veya bataryanın patlama gibi bi durumu olur mu?
Telefon şarjdayken mümkün oldukça kullanmayın. Özellikle oyun oynamayın, bu tehlikeli bir durumdur, bataryanın patlamasına kadar gidebilir.

Telefonunuzda orijinal değerin üstünde bir batarya kullanmayın. Telefonunuzun bataryası Li-ion'dur, aynı ebatta yüksek kapasiteli bir batarya alıyorsanız muhtemelen Li-Po bataryadır. Li-Po bataryalar kullanım itibari ile sıkıntılı bataryalardır. Şarjı bitmeden şarj ederseniz çabuk bozulur. Şarj süresi uzundur. Kesinlikle şarj esnasında oyun falan oynamanızı önermem. Telefonun bataryasını değiştirecekseniz benim önerim orijinal değerinde Li-ion batarya kullanmanızdır.

5FD6BF10-D16D-4C3D-999A-D112B93F0DCA.png

Hocam linkde ki ürünü aldım yorumlar olumluydu elime geçince deneyimlerini paylaşırım

Konu disi olacak fakat bende pil değişimi yapacağım. Deji icin cok pozitif yorumlar var. Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Takip

Konu disi olacak fakat bende pil değişimi yapacağım. Deji icin cok pozitif yorumlar var. Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Takip
Kullandıktan sonra +,- yönlerini söyleyeceğim

Ekli dosyayı görüntüle 15118

Hocam linkde ki ürünü aldım yorumlar olumluydu elime geçince deneyimlerini paylaşırım
Söylediğim gibi, linkteki batarya Lityum Polimer, başlarda güzel gelir fakat ömrü kısa olur benden demesi. Bir de şu var, bu batarya li-ion bataryadan çok daha tehlikelidir. Telefon şarjda iken oyun falan oynamanı önermiyorum.

Söylediğim gibi, linkteki batarya Lityum Polimer, başlarda güzel gelir fakat ömrü kısa olur benden demesi. Bir de şu var, bu batarya li-ion bataryadan çok daha tehlikelidir. Telefon şarjda iken oyun falan oynamanı önermiyorum.
Patlar mı yani?

Dediğim şekilde kullanırsan riski yüksek, eğer değiştirebiliyorsan bunu al:
[automerge]1574969757[/automerge]
@jAk0N Telefonun iOS sürümü kaç bu arada?
Çoktan yola çıktı ama :)
[automerge]1574969824[/automerge]
Dediğim şekilde kullanırsan riski yüksek, eğer değiştirebiliyorsan bunu al:
[automerge]1574969757[/automerge]
@jAk0N Telefonun iOS sürümü kaç bu arada?
12.4 şuan dfu ile temiz 12.4.3 yapıyorum jb kullanmayacağım artık

Çoktan yola çıktı ama :)
[automerge]1574969824[/automerge]

12.4 şuan dfu ile temiz 12.4.3 yapıyorum jb kullanmayacağım artık
10.3.3 yükleyebiliyoruz 5S'lere, haberin var değil mi?

image.jpgNeden değiştirmek istediğim :)

maOS Mojave de bir exploit sayesinde yapıyoruz. Exploit her bilgisayarda çalışmıyor ama, tercihen ASUS marka laptoplarda daha iyi çalışıyor.
Video linki filan mevcut mu Windows için?

Dfu modda sıfırlamaya çalışırken yarısında dfu moddan çıkıyor sebebini biliyor musunuz
Kabloyu bağladığınız USB portunu değiştirin, olmazsa kabloyu değiştirin, o da olmazsa başka PC de deneyin.

Kabloyu bağladığınız USB portunu değiştirin, olmazsa kabloyu değiştirin, o da olmazsa başka PC de deneyin.
Hocam bide ayarlara geliştirici diye seçenek geldi İngilizce olduğu içinde anlamıyorum bilginiz var mı acaba?

Geri