Çözüldü Jailbreak sonrası güncelleme ekranı açılmıyor

Betalaktamaz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar. iPad 7. nesil sürüm 13.5.1 checkrain kullanıyordum. iPadOS 14 denemek için beta profili kurdum ve güncellemek için Genel --> Yazılım Güncelleme ekranına girmek istediğimde ayarlar menüsü donuyor ve herhangi bir cevap vermiyor. Jailbreaki kaldırdım denedim olmadı. Tableti sıfırladım ancak yanlışlıkla iCloud yedeklemesini geri yükledim. Yine olmadı. Bilgisayara 13.6 ipsw dosyasını indirdim ve güncelledim ancak yine olmadı. Herhangi bir fikriniz var mı, yardımcı olur musunuz?

IMG_0006.PNG
Ekli dosyayı görüntüle RPReplay_Final1597074988.mov

Son düzenleme:
Jailbreakler sürüm kaybedilmemesi için güncellemeleri tamamen devre dışı bırakıyor ve kalıcı hasar bırakıyor. OTADisablerDisabler diye bir tweak duydum bu tweak kaldırıyor fakat hiç denemedim, bu tweaki bir dene.

Jailbreakler sürüm kaybedilmemesi için güncellemeleri tamamen devre dışı bırakıyor ve kalıcı hasar bırakıyor. OTADisablerDisabler diye bir tweak duydum bu tweak kaldırıyor fakat hiç denemedim, bu tweaki bir dene.

Ne yazıkki çalışmadı hocam. OTADisable tarzında bir hata olduğunu sanmıyorum öyle olsa güncelleme ekranına girer ve hata verirdi diye düşünüyorum. Direk girmediği için annlayamadım :(

İcleaner prodan hizmetlere bakın güncelleme hizmetleri kapalıdır belki

Zaten sıfırlamışsınız Dfu modunda 13.6 yükleyin herşeyi siler fabrika ayarına döner oradan profili yükleyebilirsiniz

Ne yazıkki çalışmadı hocam. OTADisable tarzında bir hata olduğunu sanmıyorum öyle olsa güncelleme ekranına girer ve hata verirdi diye düşünüyorum. Direk girmediği için annlayamadım :(
DFU modda restore edin tekrar fakat yedek çağırmadan. Yazılım güncellemede ayarların donması bende de var, herkeste öyle olduğunu düşünüyorum.

Evet hocam an itibariyle yeniden yükleyebildim ve iCloud yedeklemesini geri yüklemedim ve sorun ortadan kalktı. Neden böyle bir sorun oluştuğunu anlamadım ancak aynı şeyi yaşayanlar için çözüm önerisi olarak kalabilir. Teşekkür ederim iyi akşamlar :)

9A5DC197-A0C2-4039-9A95-6D7A67D97A72.png

Bahsettiğim tweak buydu. Açıklamasında da yönergeleri yazıyor.

Geri