Guzel Fiyata Almissin Ama Malaef Turkce yok Global versiyonda bile Cikmiyor sadece Cin :)) Ben Mi Bad 2 Kullaniyorum Cok memnunum :)190 aldım ama 9 a taksıtledim cok pahalandı herşey
Açtım ingilizce çıktı hocamGuzel Fiyata Almissin Ama Malaef Turkce yok Global versiyonda bile Cikmiyor sadece Cin :)) Ben Mi Bad 2 Kullaniyorum Cok memnunum :)
Oooo cok guzel sevindim senin adina kac tane aldim ben bir tanesi bile ing cikmadi hayirli olsunAçtım ingilizce çıktı hocam
Miband 2 yi iphone ye Bakla sonra Iphone yi Dil kismini ingilizce yap !!!! sonra miband programini ac az kullan sonra iphoneyi tekrar Turkce yap o zaman Turkce olurTürkçe nasıl oluyor benım hep ıngılızce
[automerge]1536661190[/automerge]
İphone
mi 3 var bendeMiband 2 yi iphone ye Bakla sonra Iphone yi Dil kismini ingilizce yap !!!! sonra miband programini ac az kullan sonra iphoneyi tekrar Turkce yap o zaman Turkce olur
Ben denedim Olmadi istersen ayni sekilde dene istersen seninki ing belki olabilirmi 3 var bende
olmadıBen denedim Olmadi istersen ayni sekilde dene istersen seninki ing belki olabilir
Nasıl kuruluyor android cihazmı lazım kurmak içinArkadaşlar bende de mi band 3 var. Apple storeden mi heart rate uygulamasını indirip bilekliği tanıttıktan sonra mi band 3 türkçe sürümünü kurup türkçe olarak kullanabilirsiniz.
İndrdim türkçe nasıl olucakArkadaşlar bende de mi band 3 var. Apple storeden mi heart rate uygulamasını indirip bilekliği tanıttıktan sonra mi band 3 türkçe sürümünü kurup türkçe olarak kullanabilirsiniz.
İndrdim türkçe nasıl olucak
Failed hatası verdi
Şunu farkettim dedıgı program paralı benım local tweaki bunu satın almıs :) yoksa firmvare yükleyemıyomusuz galıbaAz önce programı kurup tekrar denedim sıkıntı yoktu.![]()
![]()
![]()
99 a geldi failed dedi gitti
[automerge]1536667813[/automerge]
super şimdi oldu
[automerge]1536669671[/automerge]
Şunu farkettim dedıgı program paralı benım local tweaki bunu satın almıs :) yoksa firmvare yükleyemıyomusuz galıba