Çözüldü Telefon donmasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaram

Banned
Yasaklı
996c03a50eb3d32a742cfa3f6f2030d8.jpg
662e5ff6aa9255918fc7f1a628e8987d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cracklımı yüklediğin tweaklar ?

Ben okadar tweak yüklesem elmada kalırım 🤷‍♂️

Tweakleri iCleaner tek tek kapatarak dene hangisi neden oluyorsa sil

Bazilari crackli kardesim

Cracklı yüklediğin tweaklardan hayır bekleme audiorecorder den tut callbar a kadar hepsi sorun çıkarır. Yani sebebi bir tweak değil.

Snowboard kapatıp öyle kullan bir gün temalar bazen kazma yapabilir o olmasa hergün birini dene

Yani crakli yuklemesem duzelirmi diyorsunuz

Çok istediğin tweakları satın almanı öneririm ben bir tane Cracklı uygulama deneme amaçlı yükledim yüklemez olaydım :) sorunu düzeltmek için 3 kez cydiayı sıfırladım çözüm olmadı ve en sonunda ayarlardan iphone sil yaptım şu anda crack yok sorun yok.

ben hiç crackli bişey yok begendiğimi satın alıyorum ama bende günde 2 kere filan donuyor , birde çok tuhaf bir şekilde bildirim geldiği zaman ekran tekrar kararmıyor öle kalıyor bazen dikkat etmiyor şarjımı yiyor

Ekli dosyalar

• IMG_0009.PNG
    IMG_0009.PNG
    426.3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0010.PNG
    IMG_0010.PNG
    355.8 KB · Görüntüleme: 29
ben hiç crackli bişey yok begendiğimi satın alıyorum ama bende günde 2 kere filan donuyor , birde çok tuhaf bir şekilde bildirim geldiği zaman ekran tekrar kararmıyor öle kalıyor bazen dikkat etmiyor şarjımı yiyor

1. XenHTML de halen sorunlar var bazılarında ve geliştirici bile bu zamana kadar çözüm bulmadı

2. JailProtect ve Liberty birbirini ısırır

3. AnimationBeFast bazı tweakleri rahatsız eder

JailbreakTR

1. XenHTML de halen sorunlar var bazılarında ve geliştirici bile bu zamana kadar çözüm bulmadı

2. JailProtect ve Liberty birbirini ısırır

3. AnimationBeFast bazı tweakleri rahatsız eder

JailbreakTR

hocam xenhtml yi yeni kudum ondan önce yine vardı donma
AnimationBeFast active değil kullanmıyorum

bence sorun uncoverda

hocam xenhtml yi yeni kudum ondan önce yine vardı donma
AnimationBeFast active değil kullanmıyorum

bence sorun uncoverda

Herkesin ne yüklediğine bağlı bir taraftan örneğin O uslu uslu duran “Tweak Compatible” Bende arada bir donmalar yaratıyordu...

JailbreakTR

—Tavsiye—

Tweak “RocketBootStrap” günde 1-2 kere tekrar yükleyin birde Restart (Reboot) atarsanız cihaza , mutlaka RocketBootStrap ı tekrar yükleyin..

JailbreakTR

6s+ Bende şarj %5 lere gelince kasmalar oluşuyor ios 9.3.3 te böylesi sorun yoktu. İos 12 den midir tweakten mi?

6s+ Bende şarj %5 lere gelince kasmalar oluşuyor ios 9.3.3 te böylesi sorun yoktu. İos 12 den midir tweakten mi?

İphone şarj azaldığında kendi kendine, stabil çalışması için arka planda çalışan çoğu uygulamayı devre dışı bırakır. (Düşük güç modu) Fakat jb devrede iken bu mümkün değil ve arka planda çalışan çoğu tweak anlık olarak şarj tükettiği için cihaz stabilizesi kaybolur. Normal bir durum.

Peki jalbrek tumunu silip surum degismeden nasil tekrar jalbreak yapabilirim yani buttun tweaklari silip yeniden dikatli bi sekilde yukemek icin

Geri