[Ücretli Sürüm] AOD17 – iOS 17 için Sürekli Açık Ekran Özelliği RootHide

JailbreakTweaker

Aktif Üye
Developer
ChatGPT Image 5 Ağu 2026 13_26_18.webp
IMG_3764.webp
IMG_3765.webp
IMG_3766.webp
IMG_3767.webp
IMG_3767.webp
IMG_3768.webp
IMG_3769.webp
Satın Alma Linki:
Her şeyi tamamen kendim tasarladım. Desteğinizi gerçekten çok takdir ederim. Desteğiniz beni motive ediyor. Herhangi bir hatayla karşılaşırsanız lütfen benimle iletişime geçin; sorunu en geç 2 gün içinde düzeltmeye çalışacağım. Gelecekte başka tweakler üzerinde de çalışıyorum.

AOD17, Relaxin / RootHide kullanan desteklenen iOS 17 cihazları için geliştirilmiş, özelleştirilebilir ve pil kullanımı optimize edilmiş bir Always-On Display tweakidir.

Başlıca özellikler:
• Dijital ve analog saat seçenekleri
• Alarm, pil, Odak modu ve sessiz mod göstergeleri
• Apple Hava Durumu’ndaki kayıtlı şehirle entegrasyon
• Bildirim uygulaması simgeleri ve rozet sayıları
• Pasif medya oynatma göstergesi
• Birden fazla ekran ve öğe boyutu seçeneği
• OLED dostu saf siyah arayüz
• Beş dakikalık piksel kaydırma ve OLED ekran koruması
• Yapılandırılabilir düşük pil koruması
• Yerel dokunarak uyandırma ve Face ID davranışı
• Türkçe ve İngilizce dil desteği
Desteklenen cihazlar:
• iPhone 14 Pro / 14 Pro Max
• iPhone 15 Pro / 15 Pro Max
Uyumluluk:
• iOS 17.0–17.3.1
• Relaxin / RootHide
• arm64e
• Yalnızca RootHide paketi
• Standart rootless veya rootful jailbreak ortamlarıyla uyumlu değildir
Fiyat: Tek seferlik satın alma için 3,99 ABD doları
Abonelik, lisans anahtarı veya cihaz aktivasyonu gerekmez.
Satın almadan önce ürün sayfasındaki tüm uyumluluk, kurulum ve iade bilgilerini lütfen dikkatlice inceleyin.
Paketin yeniden dağıtılması, değiştirilmesi, yeniden paketlenmesi, yeniden satılması veya herkese açık şekilde paylaşılması yasaktır.

Ekli dosyalar

• IMG_3766.webp
    IMG_3766.webp
    31.5 KB · Görüntüleme: 5
Elinize sağlık. Hayırlı olsun, satın alındı.
IMG_3971.webp

Hocam teşekkür ederim. :) eksik bir şey olursa mutlaka söylersin düzeltirim. :)
Tweak aktifken ekran görüntüsü alınamıyor. Gayet stabil çalışıyor. “Medya Çalıyor” kısmı mini bir player ile değişse, alarım falan yoksa eğer tam ortalasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Normalde alarım varken tamamı ortalı duruyor zaten. Bunların dışında her şeyi düşünmüşsünüz hocam gayet güzel olmuş, elinize sağlık. Zamanla daha fazla özelleştirebilir olacaktır diye düşünüyorum

Tweak aktifken ekran görüntüsü alınamıyor. Gayet stabil çalışıyor. “Medya Çalıyor” kısmı mini bir player ile değişse, alarım falan yoksa eğer tam ortalasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Normalde alarım varken tamamı ortalı duruyor zaten. Bunların dışında her şeyi düşünmüşsünüz hocam gayet güzel olmuş, elinize sağlık. Zamanla daha fazla özelleştirebilir olacaktır diye düşünüyorum
Tam ortalanmamasının sebebi oled yanığını önlemek için 5 dakika bir sağ sola ortaya geçiyor hocam. Sabit durursa oled de sıkıntı olmasın diye yaptım. Alışmasın oled diye dura dura. :) Teşekkür ederim updateler tabii ki gelicek :)

Hayırlı olsun hocam elinize sağlık. Ben de kurarım diye düşünüyordum destekli cihazlar sınırlıymış, zaten LCD ekranda AOD biraz saçma olurdu. 😅 Gelecek projelerinizi dört gözle bekliyoruz.

İp11 - iOS 17.3 var hocam. DynamicPeninsula kurmak istiyordum crack buldum ama safe modeye girdi telefon, ayarlarda tweak ayarları gözüküyordu sonra kaldırdım artık. Şu anlık bu tweakleri kullanıyorum 17 için yavaş yavaş desteği genişletirler inşallah. Acele etmeyeyim diyorum ama tonlarca tweak var insan merak ediyor haliyle.

Ekli dosyalar

• IMG_8447.webp
    IMG_8447.webp
    52.1 KB · Görüntüleme: 5
İp11 - iOS 17.3 var hocam. DynamicPeninsula kurmak istiyordum crack buldum ama safe modeye girdi telefon, ayarlarda tweak ayarları gözüküyordu sonra kaldırdım artık. Şu anlık bu tweakleri kullanıyorum 17 için yavaş yavaş desteği genişletirler inşallah. Acele etmeyeyim diyorum ama tonlarca tweak var insan merak ediyor haliyle.
Doğrudur hocam bu tweak size göre değil zaten koruma var çalışmaz. Çalışırsa da batarya tüketimi artacaktır. Bence sabretmelisin. Benimkileri kullan işte. :)

Geri