Çözüldü İmei klonlama

mrtlyns

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba elimde ikinci el aldığım bir İPhone 5s var.İphonelarda imei klonlandığını bilmiyordum.ikinci el aldığım iPhone’un imei numarası kopyalanmış.Telefon hiç bir hattı imei klonlandığı için görmüyor.bunu kurtarabilmemin bi yöntemi var mı? sürümü 11.3.1

Merhaba elimde ikinci el aldığım bir İPhone 5s var.İphonelarda imei klonlandığını bilmiyordum.ikinci el aldığım iPhone’un imei numarası kopyalanmış.Telefon hiç bir hattı imei klonlandığı için görmüyor.bunu kurtarabilmemin bi yöntemi var mı? sürümü 11.3.1
Cihaz Sahibi sizin numaranızı cihazın imei numarasına eşleştirmeli. E devletten yapılıyor diye biliyorum. Satın aldığınız kişiyle iletişime geçin

Faturası ile applestora götür, imeim kopyalanmış de hallederler. Faturası yoksa sıkıntı.

İçi çöp... dışını parça olarak kullanılabilir.

JailbreakTR

Cihaz Sahibi sizin numaranızı cihazın imei numarasına eşleştirmeli. E devletten yapılıyor diye biliyorum. Satın aldığınız kişiyle iletişime geçin
Maalesef cihaz sahibini bilmiyorum ikinci el aldığım cihaz..jailbreakle beraber belki birşey yapılabilir diye umuyordum

Jailbreak'le bile böyle şeylerin halledilebileceğini sanmıyorum. Android gibi her şeyini kırmıyorlar iPhone'ların. Ayrıca Faturasız cihaz almayın, aldırmayın. Çalıntı mı değil mi belli değil. İsterse 100 Lira olsun yine almam ikinci el cihazı. Geçmiş olsun.

Maalesef cihaz sahibini bilmiyorum ikinci el aldığım cihaz..jailbreakle beraber belki birşey yapılabilir diye umuyordum
İmei numarası değişmiyor iPhone cihazlarda ben karşılaşmadım en azından böyle bişeyle onun için bişey yapamazsınız

İmei numarası değişmiyor iPhone cihazlarda ben karşılaşmadım en azından böyle bişeyle onun için bişey yapamazsınız
Nand belleğe yazamazlarmı özel cihazlar var nand bellek bilgilerini değiştirebilecek.

Nand belleğe yazamazlarmı özel cihazlar var nand bellek bilgilerini değiştirebilecek.
Böyle bir işlem varsa herhangi bir yerden kaynak bulursanız burada paylaşıp beni de etiketlerseniz sevinirim 👍🏻

Yani teknik olarak klonlandıysa birileri yazıyordur elbet bunlara ama Üretim safhası dışında mıdır bilmiyorum

Bunların haricinde yeri değil fakat yeni konu açıp meşgul etmeyeyim şimdi forumu. Şu iCloud'lu cihazları açan programlar varmış, ücretli. Mümkün müdür böyle bir şey? Letgo'da yok Apple logosunda kaldı, yok cihazım açılmıyor diye milyon tane ilan var. Hem de komik fiyatlara. Yapabilen el atsın bu işe, bu yazılım iCloud kilidini açabiliyorsa şayet.

Bunların haricinde yeri değil fakat yeni konu açıp meşgul etmeyeyim şimdi forumu. Şu iCloud'lu cihazları açan programlar varmış, ücretli. Mümkün müdür böyle bir şey? Letgo'da yok Apple logosunda kaldı, yok cihazım açılmıyor diye milyon tane ilan var. Hem de komik fiyatlara. Yapabilen el atsın bu işe, bu yazılım iCloud kilidini açabiliyorsa şayet.

Sadece İphone 4'de bir ByPass vardı iCloud için.

Sonraki Cihazlarda İMKANSIZ ve açarım diyenler Boş kişilerdir

JailbreakTR

Böyle bir işlem varsa herhangi bir yerden kaynak bulursanız burada paylaşıp beni de etiketlerseniz sevinirim 👍🏻
Burada hafıza artırma işlemi yapılmış ama mantık aynı nand belleğe yazma işlemi yapabilecek makine kullanmışlar.

Yani teknik olarak klonlandıysa birileri yazıyordur elbet bunlara ama Üretim safhası dışında mıdır bilmiyorum
Klonlamayı İphone yapmıyorlar,İphone’nin imeini başka cahaza kopyalıyorlar.Ve btk iki cihazı da iletişime kapatıyor.Bu durumda fatura varsa,fatura sahibinin adına açıyorlar kullanıma,ama sadece onun adına kayıtlı hat ile çalışıyor,fatura yoksa Türkiyede çalışmaz bir daha.Yurtdışında sorunsuz çalışıyor.

Sadece İphone 4'de bir ByPass vardı iCloud için.

Sonraki Cihazlarda İMKANSIZ ve açarım diyenler Boş kişilerdir

JailbreakTR
İmkansız değil açarım diyen herkes de boş değildir

@pincirs
Yazma o konu hakkında buraya

JailbreakTR

yurtdışına çıkmıştım oranın hattını taktım tr cihazıydı dönüşte apple cihazımı kapatmış tr de kullanamadım apple destek i aradım bizim hatamız dediler iki haftaya sıfır kapalı kutu telefon gönderdiler apple destek i ara istersen

yurtdışına çıkmıştım oranın hattını taktım tr cihazıydı dönüşte apple cihazımı kapatmış tr de kullanamadım apple destek i aradım bizim hatamız dediler iki haftaya sıfır kapalı kutu telefon gönderdiler apple destek i ara istersen
Fatura istediler mi

fatura istemiyor telefonuna uzaktan baglanıyor bakıyorlar sonra izlemen gereken yolları size söylüyorlar

Merhaba sıkıntını Gevey ile çözebilirsin belki daha önceden simlocklu bir Cihazı 2 sene bu şekilde kullanmıştım imei değiştirmeden farklı bir ülke den telefonu açıyormuş gibi gösteriyor diye biliyorum çok zaman geçti üzerinden net hatırlayamıyorum ama bir araştır dediğimi derim

Konu kişisel değil sadece illegal yöntemlerin buradan paylaşılması uygun değil. kişisel mesajlardan deneyiminizi aktarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Burada hafıza artırma işlemi yapılmış ama mantık aynı nand belleğe yazma işlemi yapabilecek makine kullanmışlar.

128 gb nand bellek takmışlar, sonra eski nand daki imei serial number vb herşeyi ötekine kopyalayıp,i tunes ile yazılım yüklemişler,bu işlemi Turkiye’de en iyi ve en güvenilir yapan yer neresidir ?

i6 garanti bitince yaptıracağım.

Geri