Çözüldü İnstagram Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Cimbomlu

Aktif Üye
JailbreakTR
İyi forumlar herkese, öncelikle electrayı indirip kurdum (11.3.1) ilk defa yapmama rağmen bir sorunum olmadı ama bugün farkettim ki bazen instagrama girmiyor bazen beyaz ekran veriyor bazende giriyor, kendi kendine takılıyor anlayacağınız dahası girdiğimde de fotoğraf beğenemiyorum topluluk flan diyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim :/35CD2E2A-0999-4B9B-9155-38C77635F1DA.png
Bu şekilde kalıyor

Son düzenleme:
İyi forumlar herkese, öncelikle electrayı indirip kurdum (11.3.1) ilk defa yapmama rağmen bir sorunum olmadı ama bugün farkettim ki bazen instagrama girmiyor bazen beyaz ekran veriyor bazende giriyor, kendi kendine takılıyor anlayacağınız dahası girdiğimde de fotoğraf beğenemiyorum topluluk flan diyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim :/

Bendede sorun var açılması 15-20 saniye sürüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

+1 bende de
[automerge]1530987262[/automerge]
Yöneticelerimiz el atacaktır mutlaka 😊

Yok hiç yüklemedim

+1 aynı sorundan muzdaribim
[automerge]1530987942[/automerge]
Aynı sorun Spotify içinde geçerli

bende bir sorun yok gayet akıcı başka yüklediginiz bir tweak belki engelliyor olabilir

Spotify ve Instagram'da bu sorunların yaşandığı dile getiriliyor. Anemone, Eclipse X gibi arayüz tweak'lerinden dolayı böyle sorunlar olması normal.

Spotify ve Instagram'da bu sorunların yaşandığı dile getiriliyor. Anemone, Eclipse X gibi arayüz tweak'lerinden dolayı böyle sorunlar olması normal.
Anemone yok eclipse yok bu sorun neden var

No substitue (Electra) tweaki ile çözüme ulaşan olmuş, repo bigboss bir bakin isterseniz.

Bende de aynı sorun var maalesef çözüme ulaşırsanız lütfen buraya yazınız

Arkadaşlar ben aynı sorunu BatteryPercentageX tweak’ini kaldırarak çözdüm. Ayrıca Anemone’u kaldırarak çözenler de olmuş fakat bende zaten yüklü değildi

Arkadaşlar ben aynı sorunu BatteryPercentaeX tweak’ini kaldırarak çözdüm. Ayrıca Anemone’u kaldırarak çözenler de olmuş fakat bende zaten yüklü değildi

Anemone bende yüklü fakat görüntüyü değiştiren uygulama o yani onu kaldırırsam tema vs her şey gidecek :/

Anemone bende yüklü fakat görüntüyü değiştiren uygulama o yani onu kaldırırsam tema vs her şey gidecek :/

Yapacak birşey yok o zaman tek şansınız bu.

Anemone yi kaldırdım çözüldü sorun başka tema uygulaması yok mu acaba ?

Anemone yi kaldırdım çözüldü sorun başka tema uygulaması yok mu acaba ?

Tek tek uğraşırım derseniz AppCon var ya da NoSubstitute tweak’ini yükleyip sadece Instagram için tweak’leri devre dışı bırakabilirsiniz.

redditte dündne beri bu konuyu araştırıyorum elde ettiklerim
icleaner proyu açıp sağ alttaki "+" simgesine dokun cydia substrate eklentilerinden “AnemoneColors.dylib” ve “AnemoneFonts.dylib” özelliğini kapatıp resping atın diyor.
bende zaten anemone hiç kurulu olmadığı için bu çözüm olmadı.

ikinci çözüm ise "Forceinpicture" tweaki varsa kaldırın demişler, bende vardı kaldırdım sorun çözüldü

redditte dündne beri bu konuyu araştırıyorum elde ettiklerim
icleaner proyu açıp sağ alttaki "+" simgesine dokun cydia substrate eklentilerinden “AnemoneColors.dylib” ve “AnemoneFonts.dylib” özelliğini kapatıp resping atın diyor.
bende zaten anemone hiç kurulu olmadığı için bu çözüm olmadı.

ikinci çözüm ise "Forceinpicture" tweaki varsa kaldırın demişler, bende vardı kaldırdım sorun çözüldü

Bu cevabın üzerine tekrar indirdim anemone u sorun tekrar başlamıştı ve dediklerini kapattım şimdi sorun kalmadı çok teşekkür ederim

Bu cevabın üzerine tekrar indirdim anemone u sorun tekrar başlamıştı ve dediklerini kapattım şimdi sorun kalmadı çok teşekkür ederim

Tam olarak hangi method sorunu çözdü ? Anemone ? Forceinpicture ?

Tam olarak hangi method sorunu çözdü ? Anemone ? Forceinpicture ?

Anemone u indirdiğimde sorun başlıyor bende iCleaner ile dediğin colors ve fonts u deaktif duruma getirdim sorun çözüldü

Geri