Windows 7 cihaz İPhone SE 1. NesilCihaz model ve Windows sürümü nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki Sürüm Fark Ediyor mu İOS 14.4Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Buraya bakmanı tavsiye ederim
Peki Sürüm Fark Ediyor mu İOS 14.4
O konuda bir fikrim yok kardeşim
Kardeşim Herşeyi Yaptım ama ios 14.4 desteklemiyor en son ios 13.5 e kadar start yeri mavide kalıyorO konuda bir fikrim yok kardeşim
çalışıyor sıkıntı yok 14.4 deyim14.4 için daha çıkmadı bende bekliyorum
Ben geçen gün çok uğraştım yapamadım cihazım iPhone X bana da anlatabilir misin ?çalışıyor sıkıntı yok 14.4 deyim
bi üst mesaj da link bıraktımBen geçen gün çok uğraştım yapamadım cihazım iPhone X bana da anlatabilir misin ?
2 gün önce denedim Olmuyor İOS 14.4 desteklemiyor start Yeri mavi renkte kalıyorbununla yapabilirsin. Telefonu kendiniz recovery moduna alacağınızı unutmayın
checkn1x En Basit ve Hızlı checkra1n Aracı
checkn1x Bootra1n alternatifi, daha kolay, hızlı ve kullanıcı dostu, checkra1n için yapılmış bir araçtır. Linux/MacOS sistemi olmayanlar içindir. - Linux, Macintosh, Hackintosh hatta Windows bile gerektirmez. - En eski sistemlerde bile çalışır herhangi bir gereksinimi yoktur. - Dosya boyutu...www.jailbreaktr.com
hocam recovery kendin alcaksın zaten aldıgında o bölümü geçiyor direkt2 gün önce denedim Olmuyor İOS 14.4 desteklemiyor start Yeri mavi renkte kalıyor
Yaptım ama ekran morarır gibi oldu hata verdihocam recovery kendin alcaksın zaten aldıgında o bölümü geçiyor direkt
Ben böyle hata alıyorum14.4 için daha çıkmadı bende bekliyorum
iPhone X kullanıyorum cihazı kendim recovery mode aldım bana cihazı normal mode alın hatası veriyor daha sonra cihazı normal mode aldım denedim lookdown error -19 diye hata veriyor bilginiz var mı bu konuda.Laptop Windows 10 cihazımda iPhone X 14.4Checkra1n — Options — Allow ile başlayan seçeneği açın — A11 BPR yazan seçeneği açın — Faceid/Parola kapalı olacak. Sonra jb yapın
normal mode alın gibi bi hata vermez recovery aldıgın gibi tuşlarla yapman gerekeni soyleriPhone X kullanıyorum cihazı kendim recovery mode aldım bana cihazı normal mode alın hatası veriyor daha sonra cihazı normal mode aldım denedim lookdown error -19 diye hata veriyor bilginiz var mı bu konuda.Laptop Windows 10 cihazımda iPhone X 14.4
FaceİD parola her şey kapalı
uyumlu hocamSayın Admin, (iphone x, ios14,3, A19) özellikli cihaza uyumlumudur. İos 14.4 yapayımmıEkli dosyayı görüntüle 18414