Ü
Üye silindi 2731
Guest
.
Moderatör tarafından düzenlendi:
hayır hacım diğer telefon için aldığın shsh değerlerini bu telefonunda kullanamazsın şu an sadece 12.1.4 ve 12.2 sürümlerinin yeni gelen telefon için shsh kayıtlarını alabilirsin ve aldığın 12.1.4 shsh kaydının noncesini şimdiden girip bekletebilirsin ama jb sürümünü kaybetmemeye çalış senin için future restorenin bir yolu yok
Onların nonce değerlerini girmenin bir manası yok ki, zaten o sürümlerin imzası açık.Hayır,
12.1.4 sürüm telefonum garantiye gitti 1 hafta önce ve şans mıdır bilmem 12.1.2 geldi ve jailbreak yaptım fakat herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına nonce girmek istiyorum uncover aracının içine ve 12.1.4 ve 12.2 için shsh kaydım var bu kayıtların içinde ki nonce değerini uncover aracına girebilir miyim?
Onların nonce değerlerini girmenin bir manası yok ki, zaten o sürümlerin imzası açık.
12.. sürümlerinin nonce ayarları aynı mı? Veya diğer alınan 2 sürümün nonce ayarını girmişsek nasıl yaparız?
12.. sürümlerinin nonce ayarları aynı mı? Veya diğer alınan 2 sürümün nonce ayarını girmişsek nasıl yaparız?
Ek olarak; iOS 12.x sürümlerin birinde SHSH kaydını aldınız, SHSH dosyasında Nonce değerine baktığınızda 0x1111111111111111 (16 tane 1) olabilir.Hiçbir nonce değeri aynı değildir her telefonun her sürüm için kendine has bir değeri vardır ve sadece birbirleri ile beraber kullanılabilirler. Eğer nonce değerleri aynı olsaydı kimsenin tekrardan ayarlamasına gerek kalmazdı.
Evet, şu anlık bildiğimiz kadarıyla 12.1.4 sürümü imzası kapana kadar bir sıkıntı olursa FutureRestore deneyebilirsin.konusu açılmışke 11.4.1 elactra ile jailbreak kullanıyorum
shsh kaydım 12.1.2 için var 11.4.1 electra nonce ayarına 12.1.2 shsh kaydımın noncesini ayarlarsam olurmu
yani şimdi 11.4.1 jailbreakde elmada kalırsam 12.1.2 ye geçebilmem için?