---- ----
Elctra 1.0.2 yükledikten sonra cydia kırmızı bir hata geldi ama cydia girebiliyorumEkli dosyayı görüntüle 1818
Son düzenleme:

Zaten ordan yüklü şu anZiyaretçilere kapalı Giriş yapadresinden rocketbootstrap güncelle çözülecektir.
Zaten ordan yüklü şu anZiyaretçilere kapalı Giriş yapadresinden rocketbootstrap güncelle çözülecektir.

Bu hata değil arkadaşlar coolstarin bilinçli yaptığı birşey.Elctra 1.0.2 yükledikten sonra cydia kırmızı bir hata geldi ama cydia girebiliyorumEkli dosyayı görüntüle 1819
Yükledim olmuyorTekrar yükle üstüne
![]()
Çakışan tweak olabilirYükledim olmuyor
Final sürümü yüklemeden önce ınapp yüklüydü silmemiştimÇakışan tweak olabilir
Tweakleri kaldır Anemone da dahil, anemone tekrar yükle rocketbootstrap 1,06 olacak şekilde kalsıncydia nasıl ilk yüklediğim hale getirebilirim sıfırlama gibi yani belki öyle düzelir
Tweak yokki barrel zeplin gamegem onları yüklemiştim sildim hepsini bilmiyorum neden böyle yapıyorTweakleri kaldır Anemone da dahil, anemone tekrar yükle rocketbootstrap 1,06 olacak şekilde kalsın
Jb aktif mi SuanTweak yokki barrel zeplin gamegem onları yüklemiştim sildim hepsini bilmiyorum neden böyle yapıyor
Evet aktifJb aktif mi Suan
Yüklü zaten şundan olabilirmiZiyaretçilere kapalı Giriş yapsitesinen son surum electrayi indir oyle jb yap yenu guncelleme geldi duzelir sorunun

hayir ondan degil. hangi repodan indirdim anemoneyi?Yüklü zaten şundan olabilirmiEkli dosyayı görüntüle 1826
Neyin son sürümünü yüklimcydiaya gir son surumu indir
Bigboss repodan yükleme yapman lazım manuel niye kuruyorsunanemone

guncelleme gelmesin diye yuklemis arkadas:)Bigboss repodan yükleme yapman lazım manuel niye kuruyorsun![]()
dSon sürüm zatenEkli dosyayı görüntüle 1827