Çözüldü Anemone hatası (Electra Jailbreak)

Adrenaline

Aktif Üye
JailbreakTR
Anemone tweak'ini indirdim indirdiğim gibi temayı uyguluyor ama Anemone uygulamasına giremiyorum tıklayınca direkt atıyorum.

anemone kaldırın. icleaner ile kırıntılarını temizleyin tekrar kurun. rocketbootsramp sürümünden de olabilir.

hocam siz bence sıfırdan kurulum yapın. electra yı kaldırıp

@efsane6 bazıları görünmüyor. (PullToRespring, PreferenceLoader, ForceInPıcture, Flipswitch, BoostedWifi) bunlar görünmeyenler.
Bunlar da görünenler:
IMG_0005.PNG

@EL-Nino
Cydia içinde yüklediğin Tweaklerin resmini yolla kardeş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

nasıl yapacam biraz acemiyim :)
Sıfırlamayı defalarca denedim gayet sorunsuz ve kolay.Karmaşık göründüğüne bakma cydiayı sildikten sonra telefonu fabrika ayarlarına döndür.Electrayı yeniden atmadan önce impactorden revoke sertifika yapmayı unutma.Yeni spesific ıd ile electrayı baştan at tertemiz stabil olarak kullanabilirsin

@EL-Nino
WatusiTools nerden kurdun ? Hangi repo?

ve sana sadece bunu tavsiye edebilirim

SemiRestore 11 Lite

Sonra temiz bir kurulum yap.

JailbreakTR

@EL-Nino
Konudaki gibi Doğru Adımlarla gidiyorsan sorun olmaz... Tüm Tweaklerin silinir bu araç ile

JailbreakTR

Yoksay seç ve Cydia'yı tekrar Yenile.. güncellemeler gelebilir, yine yoksay ve o güncellemeleri tek tek güncelle..

JailbreakTR
Hocam siz daha bilgilisiniz işinize karışmak için değil bende benzer durumlar yaşadım diye cevap verdim arkadaşa yanlış anlaşılma olmasın:)

Yoksay seç ve Cydia'yı tekrar Yenile.. güncellemeler gelebilir, yine yoksay ve o güncellemeleri tek tek güncelle..

JailbreakTR
Hocam siz daha bilgilisiniz işinize karışmak için değil bende benzer durumlar yaşadım diye cevap verdim arkadaşa yanlış anlaşılma olmasın:)

Estağfirullah akıl akıldan üstündür
Önemli olan problemi ufak ufak çözmek..
Birden derine gitmek bazen çekirdeğe ters gelebilir

JailbreakTR

Estağfirullah akıl akıldan üstündür
Önemli olan problemi ufak ufak çözmek..
Birden derine gitmek bazen çekirdeğe ters gelebilir

JailbreakTR

Valla birden derine girdim :D boğulursak derin denizde boğulalım dedim :D tamamen kaldırdım jailbreak ı :D @JB-Alper 'ın dediği gibi yaptım şuan temizledim yeniden kuracam inşallah temiz kurulum olur :)

Geri