Anemone tweak'ini indirdim indirdiğim gibi temayı uyguluyor ama Anemone uygulamasına giremiyorum tıklayınca direkt atıyorum.
iOS 11.0.3 hocamsürümünüz nedir?
hocam siz bence sıfırdan kurulum yapın. electra yı kaldırıp
hocam siz bence sıfırdan kurulum yapın. electra yı kaldırıp
nasıl yapacam biraz acemiyim :)
Sıfırlamayı defalarca denedim gayet sorunsuz ve kolay.Karmaşık göründüğüne bakma cydiayı sildikten sonra telefonu fabrika ayarlarına döndür.Electrayı yeniden atmadan önce impactorden revoke sertifika yapmayı unutma.Yeni spesific ıd ile electrayı baştan at tertemiz stabil olarak kullanabilirsinnasıl yapacam biraz acemiyim :)
@EL-Nino
Cydia içinde yüklediğin Tweaklerin resmini yolla kardeş
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

@EL-Nino
WatusiTools nerden kurdun ? Hangi repo?
ve sana sadece bunu tavsiye edebilirim
SemiRestore 11 Lite
Sonra temiz bir kurulum yap.
JailbreakTR![]()
@EL-Nino
Konudaki gibi Doğru Adımlarla gidiyorsan sorun olmaz... Tüm Tweaklerin silinir bu araç ile
JailbreakTR![]()
@EL-Nino
Konudaki gibi Doğru Adımlarla gidiyorsan sorun olmaz... Tüm Tweaklerin silinir bu araç ile
JailbreakTR![]()
FilzaElectracuted 'i bulamadım sadece Filza for Electra var onu indirsem olur mu?

Aynıları başıma geldi en doğrusu cydiayı kaldırıp temiz kurulum yapmak böyle stabil olmaz işin sonunda uğraştığınla kalırsın içine sinmez.Peşin peşin temiz kurulum yap
Evet olur
JailbreakTR![]()
Tüm Tweakleri sildim. Cydia ya girince böyle bi hata aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 2539

Hocam siz daha bilgilisiniz işinize karışmak için değil bende benzer durumlar yaşadım diye cevap verdim arkadaşa yanlış anlaşılma olmasın:)Yoksay seç ve Cydia'yı tekrar Yenile.. güncellemeler gelebilir, yine yoksay ve o güncellemeleri tek tek güncelle..
JailbreakTR![]()
Hocam siz daha bilgilisiniz işinize karışmak için değil bende benzer durumlar yaşadım diye cevap verdim arkadaşa yanlış anlaşılma olmasın:)Yoksay seç ve Cydia'yı tekrar Yenile.. güncellemeler gelebilir, yine yoksay ve o güncellemeleri tek tek güncelle..
JailbreakTR![]()

Estağfirullah akıl akıldan üstündür
Önemli olan problemi ufak ufak çözmek..
Birden derine gitmek bazen çekirdeğe ters gelebilir
JailbreakTR![]()
boğulursak derin denizde boğulalım dedim
tamamen kaldırdım jailbreak ı
@JB-Alper 'ın dediği gibi yaptım şuan temizledim yeniden kuracam inşallah temiz kurulum olur :)Filza resmi olarak güncellendi onu kullanmanızı öneririn.FilzaElectracuted 'i bulamadım sadece Filza for Electra var onu indirsem olur mu?