Çözüldü Anemone Widget Ayarları

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

JB-Alper

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Merhabalar aşağıdaki linkten Anemone için widget indirim filza ile tema klasörüne attım ve Anemonede görünüyor aktif etmeme rağmen ana ekranda görünmüyor.Widgetın içeriği ana menüde üst tarafa saat ve tarih görselini eklemek.Aşağıdaki resimde widgetın kurulmuş görseli bulunmakta.Widgetları aktif hale getirmek için ayrı bir tweak mi yüklememiz gerekli?

Ekli dosyalar

• 8FA1508C-5393-4DED-9D0B-8D59647B7A05.png
    8FA1508C-5393-4DED-9D0B-8D59647B7A05.png
    336.7 KB · Görüntüleme: 45
  • 90F81E5A-BB49-4306-AA6D-4DE659AE897C.jpeg
    90F81E5A-BB49-4306-AA6D-4DE659AE897C.jpeg
    166.2 KB · Görüntüleme: 50
  • DE0BC04E-CB62-420C-8D8A-F85AC9476DA0.jpeg
    DE0BC04E-CB62-420C-8D8A-F85AC9476DA0.jpeg
    327.5 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar aşağıdaki linkten Anemone için widget indirim filza ile tema klasörüne attım ve Anemonede görünüyor aktif etmeme rağmen ana ekranda görünmüyor.Widgetın içeriği ana menüde üst tarafa saat ve tarih görselini eklemek.Aşağıdaki resimde widgetın kurulmuş görseli bulunmakta.Widgetları aktif hale getirmek için ayrı bir tweak mi yüklememiz gerekli?

Aynı işi anemone kullanmadan dateinstatusbar tweakini filza ile yükleyerekte kurabilirsiniz. Ben öyle yaptım, gayet stabil çalıştı..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı işi anemone kullanmadan dateinstatusbar tweakini filza ile yükleyerekte kurabilirsiniz. Ben öyle yaptım, gayet stabil çalıştı..

Dediğiniz tweak statüsbar için değil mi benim dediğim widget ana ekrana resimdeki gibi tarih saat eklemeye yarıyor

Dediğiniz tweak statüsbar için değil mi benim dediğim widget ana ekrana resimdeki gibi tarih saat eklemeye yarıyor

Evet statusbar için.. İlk eklediğiniz resimdeki gibi. Widget değil, statusbardaki saatin yanına tarih ekliyor..

Yok dostum dediğim eklediğim resimdeki gibi ana ekrana büyük tarih ve yazı ekleme MON yazıyorya o widget tema değil anlık saat ve tarih değişiyor

Şimdi farkettim siz ana ekrandaki widgeti istiyorsunuz, resim biraz düşük kaliteli ve widget net belli olmuyor o yüzden farketmedim bi an. Onu bilmiyorum, ama anemone ile bende daha önce widget yükleyememiştim. O işi en iyi iwidget yapıyor ama ios 11 için yok malesef. Belkide anemone içinde bi eklenti daha gerekiyor olabilir..

Ayrıca yanlış anlamayın zevk meselesi kesinlikle ama bu widget hem güzel değil hemde ekranı baya bi kesiyor. Yerinizde olsam ya daha kibar ve ufak bi widget yüklerdim yada hiç yüklemezdim. Yanlış anlamayın sakın, tercihinize saygı duyuyorum..

Ayrıca yanlış anlamayın zevk meselesi kesinlikle ama bu widget hem güzel değil hemde ekranı baya bi kesiyor. Yerinizde olsam ya daha kibar ve ufak bi widget yüklerdim yada hiç yüklemezdim. Yanlış anlamayın sakın, tercihinize saygı duyuyorum..

Yok estağfurullah hocam haklısınız tabiki de aslında onu örnek olarak attım genel olarak ana ekrana widget ekleme olayını öğrenmek istiyordum.Dediğim görsel iOS 11 electra jbli cihazda kullanılıyor dediklerini gibi indirdim theme klasörüne attım anemonede görüntü işaretledim ama çıkmıyor menüye bunu kullanmak için başka bir ayar var sanki ama bilmiyorum

AneInfo’yu aktifleştirdiniz mi

Uzantı olmadan (.theme gibi) widget falan kullanılıyor mu anemone'da?

Hangi repoda hocam o bulamadım mevcutlarda
Repo yok maalesef

buradan indirip elle yüklemen gerekiyor.
içerisindeki
PreferenceBundles'ın içindeki dosyayı /Library/PreferenceBundles içine
PreferenceLoader'ın içindeki Preferences klasöründe bulunan dosyayı /Library/PreferenceLoader/Preferences içine
SBInject içindeki dosyalarıda /Library/mobilesubstarte/DynamicLibraries içine kopyala

respring atıp ayarlardan aktifleştir

Repo yok maalesef

buradan indirip elle yüklemen gerekiyor.
içerisindeki
PreferenceBundles'ın içindeki dosyayı /Library/PreferenceBundles içine
PreferenceLoader'ın içindeki Preferences klasöründe bulunan dosyayı /Library/PreferenceLoader/Preferences içine
SBInject içindeki dosyalarıda /Library/mobilesubstarte/DynamicLibraries içine kopyala

respring atıp ayarlardan aktifleştir

Dediğini yaptım kurdum aktifleştirdim ama widget yine görünmüyor

Ekli dosyalar

• 70E44FA2-4A30-46B4-8579-5E587AFFE643.png
    70E44FA2-4A30-46B4-8579-5E587AFFE643.png
    283 KB · Görüntüleme: 16
Anemone den yeniden uygulayın widget’i
Uyguladım hocam uygulamam mı hiç:) sonuç değişmedi ama ama farklı bir ayar gerekiyor sanırım.Aşağıdaki videoda yapımını göstermiş ama iconoclasm ile kullanmış yukarıda boşluk olsun diye şuan onu yapan başka tweaklerde var ona ihtiyacımız yok ama widgetın çalışma olayını çözemedim

Uyguladım hocam uygulamam mı hiç:) sonuç değişmedi ama ama farklı bir ayar gerekiyor sanırım.Aşağıdaki videoda yapımını göstermiş ama iconoclasm ile kullanmış yukarıda boşluk olsun diye şuan onu yapan başka tweaklerde var ona ihtiyacımız yok ama widgetın çalışma olayını çözemedim

iconoClasm simgelerin yerini ayarlamak için. Bir kaç güne kendi kullandığım widget’in konusunu açacağım anemone + aneinfo widget’i oradan tekrar bakarsınız.

[HELP][/HELP] Aynen simgelerin yerini ayarlamak için ama simgeleri ayarlamasak bile iconların altında widget görünmesi gerek...Farklı tweaklerle zaten iconları ayarlayabiliyoruz ama widget neden görünmüyor çözemedim

[HELP][/HELP] Aynen simgelerin yerini ayarlamak için ama simgeleri ayarlamasak bile iconların altında widget görünmesi gerek...Farklı tweaklerle zaten iconları ayarlayabiliyoruz ama widget neden görünmüyor çözemedim
attıgın klasor ismini widgetismi.theme olarak degiştirir misin, içerigi de direk anemohtml plist olacak sekılde görülmeli.

Ekli dosyalar

• D9C8B623-B020-446F-8588-AA76D1F64078.png
    D9C8B623-B020-446F-8588-AA76D1F64078.png
    283 KB · Görüntüleme: 14
  • 1024EE4A-7441-4ACC-9016-449688F528C4.png
    1024EE4A-7441-4ACC-9016-449688F528C4.png
    341.3 KB · Görüntüleme: 14
  • E503AF73-842E-44E0-9FCC-11AD3F2E4474.png
    E503AF73-842E-44E0-9FCC-11AD3F2E4474.png
    341.3 KB · Görüntüleme: 12
Senin sorun başka bi yerde gibi. Konuyu açınca oradan bi daha dene bakalım

Teşekkürler hocam mesajınızı bekliyorum.Taktım bu olaya bir türlü yapamadım deli oldum :)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri