Tweak AnsweringMachineX

coolstar

Sileo
Süper Moderatör
Tweak Adı: AnsweringMachineX
Açıklama: Selam JailbreakTR ailesi. Muhteşem bir tweakle karşınızdayız. Sizi arayanlara yazdığınız sesli mesajı sanal sekreterinizin okumasını veya kendi hazırladığınız sesli mesajın seslendirilmesini ister miydiniz? Elias Limneos'tan efsane bir tweak AnsweringMachineX!!!!
Bu tweak ile ayarladığınız belli bir süreden sekreter devreye girer ve mesajınızı seslendirir. Süreyi beklemeden sadece sizin aramayı reddetmenizle de devreye girebilir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken aramayı reddettiğinizde veya ayarladığınız süre dolduğunda telefonun gerçek anlamda reddedilmemesidir. Telefonu karşı tarafa göre cevaplar. Ancak sadece sekreterin sesini duyacaktır. Sekreterin konuşmasından sonra gelen sinyal sesinden sonra kişi size karşı mesaj gönderebilir.Aramayı karşı taraf sonlandırdığında ise mesajı sesli mesaj olarak kaydedilir. Buradaki mantık budur. Yani arama gerçekte sonlandırılmıyor. Karşı tarafın size söylediklerinin kaydedilebilmesinden anlıyoruz. Sesli mesaj yazınızı kişiye özel de ayarlama seçeneği bulunuyor, bu özel ayarlama rehberinizde olmayan kişiler içinde mevcut. Sekreter için çoklu dil ve erkek-kadın seçeneklerine sahip. Aynı şekilde sanal sekreter olmadan kendinizin seslendirdiği sesli mesajıda karşı tarafa dinletebilirsiniz.

Uyumluluk: iOS11
Repo:
Fiyat: İlk hafta için 2.98$(Daha sonra artabilir)

Türkçe Yama:
IMG_E0220.JPGIMG_E0221.JPGIMG_E0222.JPGIMG_E0223.JPG

az önce aldım, çokta lazim değil ama geliştiriciye güveniyorum diğer tweaklarini da uzun sure kullandım (bazen mecburen crackli olarak) böyle kaliteli geliştiricilere destek olmak lazım

[INFO]Tükçe yamayı Repomuzdan bulabilirsiniz.[/INFO]

Tek fiyat üzerinden mi satın alınıyor yoksa her ay para mı veriyoruz. Malum doların değeri çok yüksek :/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek fiyat üzerinden mi satın alınıyor yoksa her ay para mı veriyoruz. Malum doların değeri çok yüksek :/

Tek sefer satın alıyorsunuz

iOS 10 da bu tweak yüzünden daha doğrusu bu tweagin cracklisini yayınlayan Türk bir repodan dolayı jailbreak kaybetmiştim. Ama yaptıkları inanılmaz gerçekten. Sanırım satın alacağım

iOS 10 da bu tweak yüzünden daha doğrusu bu tweagin cracklisini yayınlayan Türk bir repodan dolayı jailbreak kaybetmiştim. Ama yaptıkları inanılmaz gerçekten. Sanırım satın alacağım
Crack bu yüzden tavsiyemiz değil, herkesin emeğibe saygı duymamız en güzeli.

Crack bu yüzden tavsiyemiz değil, herkesin emeğibe saygı duymamız en güzeli.

Bu tweaki neden kullanmalıyız yani ne gibi bir getirisi var bize.yoksa tasarım ve ara yüz açısından süper bir tweak ama asıl bir yarar sağlar açıkçası tam anlayamadım.....

Bu tweaki neden kullanmalıyız yani ne gibi bir getirisi var bize.yoksa tasarım ve ara yüz açısından süper bir tweak ama asıl bir yarar sağlar açıkçası tam anlayamadım.....

Benim en çok hoşuma giden tarafı uzaktan komutlar. Henüz tam ayarlamadım tweakı ama uzaktan komutlar sayeside telefonunuzu uzaktan arayarak kontrol edebiliyorsunuz. Telefonun bulunduğu konumu aradığınız cihaza mesaj olarak gönderiyor, respring atma, yeniden başlatma, bırakılmış sesli mesajları dinleyebiliyorsunuz.

Benim en çok hoşuma giden tarafı uzaktan komutlar. Henüz tam ayarlamadım tweakı ama uzaktan komutlar sayeside telefonunuzu uzaktan arayarak kontrol edebiliyorsunuz. Telefonun bulunduğu konumu aradığınız cihaza mesaj olarak gönderiyor, respring atma, yeniden başlatma, bırakılmış sesli mesajları dinleyebiliyorsunuz.

Şimdi satın aldım tweaki ama neyi nasıl ayarlıyıcam ne yapmama veriliyor açıkçası tam anlamadım ve bilmiyorum.....

Şimdi satın aldım tweaki ama neyi nasıl ayarlıyıcam ne yapmama veriliyor açıkçası tam anlamadım ve bilmiyorum.....

Repomuzdan Türkçe çevirisinide indirin hocam, ayarlardan tweak ayarlarına girin ardından alttaki uzaktan komutları ayarlamanız gerekiyor. Son olarak birde kurulum bölümünden sekreterin aktifleşmesini istediğiniz ayarı seçin, dilerseniz uzaktan komutları kişiye özel çalıştırabilirsiniz

Repomuzdan Türkçe çevirisinide indirin hocam, ayarlardan tweak ayarlarına girin ardından alttaki uzaktan komutları ayarlamanız gerekiyor. Son olarak birde kurulum bölümünden sekreterin aktifleşmesini istediğiniz ayarı seçin, dilerseniz uzaktan komutları kişiye özel çalıştırabilirsiniz

Su localize voice yazan yerdeki ayarları nasıl yapıcaz..?
c5f8bde0020eb46f355ec3dca884f4ef.png

Su localize voice yazan yerdeki ayarları nasıl yapıcaz..?
c5f8bde0020eb46f355ec3dca884f4ef.png

Türkçe yamayı kurarsanız yama içerisinde çevirip ekledik biz zaten.

Türkçe yamayı kurarsanız yama içerisinde çevirip ekledik biz zaten.

Kurdum Türkçe yamayı ama burası Türkçe olmadı gerçi içine girdiğinizde içi Türkçe.bu tweakin çalışıp çalışmadığını nasıl test edicez.ben az önce eşimin telefonundan kendimi aradım atmayı reddettim ama birşey olmadı...

Kurdum Türkçe yamayı ama burası Türkçe olmadı gerçi içine girdiğinizde içi Türkçe.bu tweakin çalışıp çalışmadığını nasıl test edicez.ben az önce eşimin telefonundan kendimi aradım atmayı reddettim ama birşey olmadı...

Ben şu şekilde ayarladım. Çalışma sistemide reddedince değil belirli süre cevap vermeyince devreye giriyor. Süreyi siz ayarlıyorsunuz.

11E5E851-00B4-493E-9071-E490F6A0B7C3.jpeg4B8A0339-3F18-4C60-9787-C1D5A4FB2A21.jpeg

Evet evet az önce denedim oldu.benim de aynı ayarlar ama konuşma sesini kendi sesimle ayarladım benim ses pek olmadı ama idare eder

Dikteye seslendirtmek daha iyi sanki 😂

türkçe yama ile ilgili bi sorun yaşadım yamayı ve tweak i kaldırıp yamasız tekrar yükleyince düzeldi. (sorun; yama yüklü iken remote kontrol passcode nu sürekli hatalı kabul ediyordu)

türkçe yama ile ilgili bi sorun yaşadım yamayı ve tweak i kaldırıp yamasız tekrar yükleyince düzeldi. (sorun; yama yüklü iken remote kontrol passcode nu sürekli hatalı kabul ediyordu)
Bende yamalı şekilde ayarladım hiç sorun çıkmadı. Parola ayarlama kısmının açıklamasında parolanız doğru mu yazıyor kontrol edebilir misiniz?

Bende yamalı şekilde ayarladım hiç sorun çıkmadı. Parola ayarlama kısmının açıklamasında parolanız doğru mu yazıyor kontrol edebilir misiniz?

Bendede sorun olmadı.bu parola ne işe yarıyorki pek anlamadım orayı ben....?

evet orda görünenin aynısını yazıyorum, 4 kere değiştirdim denedim olmadı, sizde yamalı sorun çıkmadıysa yama ile ilgisi olmayabilir.

evet orda görünenin aynısını yazıyorum, 4 kere değiştirdim denedim olmadı, sizde yamalı sorun çıkmadıysa yama ile ilgisi olmayabilir.
Sorun yok başka geri bildirimde olmadı henüz

Arkadaşlar ben en son sürümü yükleyip daha sonra sürüm düşürüp ct3 ile crackledim şuan çalışıyor.voicechangerx te aynı şekilde yaptım çalışıyor

Arkadaşlar ben en son sürümü yükleyip daha sonra sürüm düşürüp ct3 ile crackledim şuan çalışıyor.voicechangerx te aynı şekilde yaptım çalışıyor
Bende aynisini yaptim ama olmadi, tweaki Limneos'un reposundan mi indirdiniz?

Geri