Çözüldü App store’a bağlanamıyor hatası

08ff17de14db0e6d616ab1f38f7f9da1.jpg

Bu linki açın ve işaretlediğim yere tıklayın , cihazdan bildiri gidiyor Problem hakkında...

d2c6e147fe623e1939f2d8f433876b58.jpg

İş tercihe kalmadı maalesef geçmek zorunda kaldım.Çünkü harici yüklediğim ipalar (Cracksiz) açılmadı.

Dışardan İPA (Crackli) yükleme IOS 9 ve birazda IOS 10’da kaldı... IOS 11 , 12 ve sonrası için sadece Cihazın çökmesine veya donmasına neden olur zamanla..

ipsw.me
Bu siteden indirdim.Telefonu DFU moda alıp yükledim. Tabi bu işlemler için yedek alınız.

Apple sonunda farkına varabildi. Bekleyin derim arkadaşlar.

Adsız.png

Apple’n Amerika medyasına yaptığı açıklamaya göre , 1. Hafta sürecekmiş bu onarım süreci!

11.2.1 aynı şekilde bağlanmıyor

Son düzenleme:
Pardon özür 11.2.1 yazacaktım 3.1 yazmışım

An itibariyle bende de düzeldi. Şükürler olsun ki yükseltmedim telefonu :) Geçmiş olsun arkadaşlar.

Arkadaşlar bende başka ufak bir sıkıntı var.hani telefon kullanan kişinin ismi ile görünüyor ya.ahmet ı phonu Mehmet ı phonu gibi.bende Barış ı phonu diyordu ama su an ı phone olarak görünüyor.nedendir acaba...?

Ayarlar > Genel > Hakkında > Ad > Oraya istediğini yazıp kaydedersen telefonun ismi değişmiş olur. :)

Arkadaşlar bende başka ufak bir sıkıntı var.hani telefon kullanan kişinin ismi ile görünüyor ya.ahmet ı phonu Mehmet ı phonu gibi.bende Barış ı phonu diyordu ama su an ı phone olarak görünüyor.nedendir acaba...?

Yeniden başlat tekrar bir göz at.. İcleaner pro ile temizlik yap

Geri