Çözüldü Applist & Rocketbootstrap Güncelleme Sonrası Aşırı Isınma Sorunu

Afyonteam

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Applist ve Roecetbootstrap güncellemesi verdi sabah
cihaz yanmaya basladı

o güncellemeleri bende yaptım bi sorun yaşamadım. sanırsam o güncellemelerden sonra saurik reposu engelinide kalktığını gördüm veya başka bişeyden mi kaynaklanıyor anlamadım

Yansınki duman atsın 😁 benim cihaz 10 numara oldu harika

rocketbootstrap i sürüm düşür. 1.0.6-alpha 1 e düşürürsen sorun çözülecektir.

evet öyle yaptım bir iki tweak mefta oldu
Sorununuz düzeldimi acaba bende güncelledim ve gerçekten ısınma oluyordu şuan sürüm düşürdem 1.0.6 beta 1 yaptım hala ısınıyor alpha görünmüyor sürümlerde

Sorununuz düzeldimi acaba bende güncelledim ve gerçekten ısınma oluyordu şuan sürüm düşürdem 1.0.6 beta 1 yaptım hala ısınıyor alpha görünmüyor sürümlerde
Hayır düzelmedi

Arkadaşlar bende güncellendim şarj hızlı tükeniyor bundanmıdır
[automerge]1520537916[/automerge]
Yoksa copic 2 den mı test ediyorum bende beta 1 indim

Evet aynı sorun devam
[automerge]1520538282[/automerge]
Şarjda hızlı tükeniyor ısındığından

Sılıyorum copic 2 yı Arkadaşlar bilgi vereçeğim
[automerge]1520538929[/automerge]
Valla şarj hızlı hala tükeniyor copic ten deyıl
[automerge]1520538964[/automerge]
Eclipse x olabilir devamlı güncelleme yemekte
[automerge]1520538985[/automerge]
Onuda sileceğim

Son düzenleme:
Güncelledik zati
[automerge]1520539417[/automerge]
Onda sürüm düşüremıyorum
[automerge]1520539643[/automerge]
Benim tlf da ısınma yok ama sarj ucuyor valla 30 sn de 1 rer düşüyor

Son düzenleme:
sabırsızlıkla çözüm bekleniyor

Rocketbootstrap ı sürüm düşürüp cihazı restart ederseniz sorun gidiyor.Aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm.

Rocketbootstrap ı sürüm düşürüp cihazı restart ederseniz sorun gidiyor.Aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm.
ben denedim durum değişmemişti sizdeki sürüm 1.0.6 beta 1 değil mi hocam

fena ısınıyor bide ekran oled insan tırsıyor

Yeni yayınlanan Tweak Injector güncellemesi ile aşırı ısınma sorunu giderildi. 10 dk dır yüklü bende sorun yok.

edit: 1 saat kullanım sonucunda ısınma sorunu geri döndü :) Şimdilik yüklemeyin rocketbootstrap ın güncellemesini :)

Son düzenleme:
Yeni yayınlanan Tweak Injector güncellemesi ile aşırı ısınma sorunu giderildi. 10 dk dır yüklü bende sorun yok.

edit: 1 saat kullanım sonucunda ısınma sorunu geri döndü :) Şimdilik yüklemeyin rocketbootstrap ın güncellemesini :)
Çok ısınıyor hala beta 1 e çektim yine

S.a arkadaşlar ben de de ısınma oluyordu şuan Deji 2200 mah batarya aldım ve kullanıyorum hiç ısınmıyor desem yeridir telefonum da iPhone 6 iOS 9.3.3 orjinal bataryadan daha iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni güncelleme geldi birde electra 1.0.4 ipa yayınlandı şuan bende iyi

ben güncellemeleri filan yaptım ama ısınma yada şarj çabuk bitme olayı yok cihazım iphone x 11.1.2

Bende güncelleme sonrası JB gitti, Sonra yeniden 1.0.4 Electra Güncel ile JB yaptım , cydia saurik sorunları dahil hepsi düzeldi .Isınma vs yok, Telefon daha hızlandı hissi veriyor, psikolojik de olabilir. :))

Geri