rocketbootstrap i sürüm düşür. 1.0.6-alpha 1 e düşürürsen sorun çözülecektir.
Sorununuz düzeldimi acaba bende güncelledim ve gerçekten ısınma oluyordu şuan sürüm düşürdem 1.0.6 beta 1 yaptım hala ısınıyor alpha görünmüyor sürümlerdeevet öyle yaptım bir iki tweak mefta oldu
Hayır düzelmediSorununuz düzeldimi acaba bende güncelledim ve gerçekten ısınma oluyordu şuan sürüm düşürdem 1.0.6 beta 1 yaptım hala ısınıyor alpha görünmüyor sürümlerde
ben denedim durum değişmemişti sizdeki sürüm 1.0.6 beta 1 değil mi hocamRocketbootstrap ı sürüm düşürüp cihazı restart ederseniz sorun gidiyor.Aynı sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm.
aynen bendeki de o.ben denedim durum değişmemişti sizdeki sürüm 1.0.6 beta 1 değil mi hocam
Tweak Injector e güncelleme geldi. Onunla bi deneyin isterseniz.fena ısınıyor bide ekran oled insan tırsıyor
Çok ısınıyor hala beta 1 e çektim yineYeni yayınlanan Tweak Injector güncellemesi ile aşırı ısınma sorunu giderildi. 10 dk dır yüklü bende sorun yok.
edit: 1 saat kullanım sonucunda ısınma sorunu geri döndü :) Şimdilik yüklemeyin rocketbootstrap ın güncellemesini :)