Merhaba Arkadaşlar iphone 6s plus ios 9.1 jb kullanıyorum. 1 ay önce controlcenterXI satın aldım ve yanına flipcontrolcenter kurmak istedim.
Ccxi konusu altında paylaştım ve bir çözüm bulamadım. Bende ccxi silmek zorunda kaldım. Gelelim asıl mesele o güne kadar hiç bir sorunum yoktu. Son 1 ayda nasıl oldu anlamadım ama bütün uygulamalardan çökme hatası almaya başladım. Özellikle sosyal uygulamalardan ( facebook snapchat instagram twitter ) genel olarak hepsinde 3-5 saniye sonra ekranda herhangi bir dokunuştan sonra ana ekrana atıyor. Crashreporter tweak indirdim ve sorun olan tweaklere baktım ve bütün yüklemiş olduğum tweakleri gösteriyordu.
Lütfen arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
Not: Bu yazıyı yazarken bile cihaz 2 kere ana ekrana attı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ccxi konusu altında paylaştım ve bir çözüm bulamadım. Bende ccxi silmek zorunda kaldım. Gelelim asıl mesele o güne kadar hiç bir sorunum yoktu. Son 1 ayda nasıl oldu anlamadım ama bütün uygulamalardan çökme hatası almaya başladım. Özellikle sosyal uygulamalardan ( facebook snapchat instagram twitter ) genel olarak hepsinde 3-5 saniye sonra ekranda herhangi bir dokunuştan sonra ana ekrana atıyor. Crashreporter tweak indirdim ve sorun olan tweaklere baktım ve bütün yüklemiş olduğum tweakleri gösteriyordu.
Lütfen arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
Not: Bu yazıyı yazarken bile cihaz 2 kere ana ekrana attı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi