Çözüldü Banka uygulaması jailbreak sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Erol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erol

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
10292

Libertiy uygulamasını denedim sonuç aynı safe modda da aynı çözümü varmıdır

Liberty Lite kurduktan sonra, Ayarlar uygulamasında Liberty ayarlarında Papara'yı seçtin mi?

Bende şu an 3-4 tane bankada aktif (Papara dahil) uyarı almıyorum. Yine hata alırsan, Liberty'nin iOS 12'ye güncellenmesini beklemelisin.

Papara jailbreakden çalışmıyor varmi çözümü
Acaba

Denedim yine algıladı acaba eksik bisey mi yapıyorum

Julioverne reposundan indirip, Ayarlardan enable for apps den uygulamanın tikini açıp respring yaptınmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Julioverne reposundan indirip, Ayarlardan enable for apps den uygulamanın tikini açıp respring yaptınmı

Aynen dediğini yaptım olmadı maalesef

Aynen dediğini yaptım olmadı maalesef

Dediğin gibi şimdi kurdum deneme amaçlı güvenliği aşamıyor tweak. Biraz işim var çözümüne bakar cevap yazarım.

Dediğin gibi şimdi kurdum deneme amaçlı güvenliği aşamıyor tweak. Biraz işim var çözümüne bakar cevap yazarım.

Çok teşekkürler ederim

Çok teşekkürler ederim

Liberty lite beta 0.2.11 tweakını aşağıdaki repoyu kur ve yükle ayarlardan liberty lite tweakından block jailbreak dedection dan papara uygulamasının sekmesini aktif et ve respring at. cihazımda denedim sorunsuz çalışıyor.
Dip not : cihazında bu tür uygulamaları kullandığın taktirde güvenlik amaçlı root şifresini kesinlikle değiştir.

Liberty lite beta 0.2.11 tweakını aşağıdaki repoyu kur ve yükle ayarlardan liberty lite tweakından block jailbreak dedection dan papara uygulamasının sekmesini aktif et ve respring at. cihazımda denedim sorunsuz çalışıyor.
Dip not : cihazında bu tür uygulamaları kullandığın taktirde güvenlik amaçlı root şifresini kesinlikle değiştir.

Root şifresi nedir ve nasıl değiştirilir acaba merak ettiğim bir konu bu

Root şifresi nedir ve nasıl değiştirilir acaba merak ettiğim bir konu bu

Bu konudan devam edebilirsin.

Root Şifresi Değişitirme

Moderatör tarafından düzenlendi:

rahatsız ediyorum dediklerinizi harfiyen yaptım ama yine jb algılıyor
siz unc0ver kullanıyorsunuz sanırım, benim electra 11,4,1

rahatsız ediyorum dediklerinizi harfiyen yaptım ama yine jb algılıyor
siz unc0ver kullanıyorsunuz sanırım, benim electra 11,4,1

Uygulamayı sil yeniden yükle

[automerge]1555269990[/automerge]

Yine ayni olmuyor yapamicaz galiba

Tweak uncover jb de sorunsuz çalışıyor. Eğer sürekli kullandığın bir uygulama ise uncover jb ye geçmen gerek.

Tweak uncover jb de sorunsuz çalışıyor. Eğer sürekli kullandığın bir uygulama ise uncover jb ye geçmen gerek.

Teşekkür Ederim 🙏 aslında çok kullandığım bir uygulama değil safaridende girip halledebiliyorum ama inat ettim ondan oluyor

Söylediğiniz repodan indirip kurdum , bir çok banka uygulamasında çalıştı ama paparada hala aynı hatayı veriyor. Uncover 12.1.1 kurulu bu arada

Konu takipte

1460ae62e92a22de1d5ef56970c0f10e.jpg

Ne yaptıysam jailbreak algılamasını kapatamadım.
Liberty Lite Beta kurdum fakat yine aynı.
iOs 10.2.1 saigon jb kullanıyorum.
E posta ve şifremi girer girmez bu uyarı geliyor.
İnternet sitesinden giriş yaptığımda her seferinde sms kodu istiyor ve canımı sıkıyor.

Bilgisi olan arkadaşlar var mı? Eski sürüm kuramıyorum,eski sürümleri yasaklamışlar.
İlk defa libertynin işe yaramadığı bir uygulama ile karşı karşıyayım...

Bu yasaklama ilk geldiğinde (bundan 2-3 sürüm öncesi) cihazı jbsiz olarak başlatınca giriş yapabiliyordum.Artık o da mümkün değil.

Liberty lite beta 0.2.11 yüklü kendi cihazım iphone x 12.1.2 sürüm sorunsuz çalışıyor
79a9b11176ac214f9cfac1dfc3e1acab.jpg

Geri