Linkler yenilendi, 0.10.1 sürüm eklenmiştir.. 5s ve 8 plus kullanıcıları deneyebilir, sorun giderilmiş olmalı. Deneyen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa diğer 5s ve 8 plus kullanıcılarına referans olur..

bootra1n i kurdum açtım ama açılışta bi bilgi vermedi, şimdi telefonu güncelleyip denicem olursa olur olmazsa imzalar kapatılmadan ios 13.3.1 e dönerim yapacak bişi yok artık@Karnesa henüz yükleme imkanım olmadı, imkanınız varsa imajı usb yazdırıp açılışta bi bakınız Bootra1n ekranında yazar, serviste acele hallettim inceleyemedim işteyim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bootra1n i kurdum açtım ama açılışta bi bilgi vermedi, şimdi telefonu güncelleyip denicem olursa olur olmazsa imzalar kapatılmadan ios 13.3.1 e dönerim yapacak bişi yok artık
bu ekranı gördüm ama 13.4.1 için destek görünmüyor sadece 13.3.1 yazısı var sanırım 13.4.1 e güncelleyince anlayacaz destek varmı yok mu@Karnesa hocam resimdeki ekranda görebiliyomusun, yoksa deneyip bilgi verirsin, olmazsa 13.4 imza açıkken sürüm düşürebilirsin cihazına uygunsa.
![]()
13.4 jb desteği var dimi onu indirip kurabiliyosak sıkıntı yok hocam ya13.3.1 imza kapanalı çok oldu dönemezsin
Telefonun parolası kapalı![]()
Orjinal kablo kullanıyorum
Verbose boot aktif
İPhone X 13.4.1
Hocam açıp kapatın düzelir.
Doğru yazdığınıza emin olun. Password da i harfi için ı kullanın küçük harfle.
Doğru yazdığınıza emin olun. Password da i harfi için ı kullanın küçük harfle.