Çözüldü CallBar Yükleyemiyorum Hangi Repodan olursa olsun

Gc1dcc2

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
12107A31173C8-1B31-4142-932B-17A30DCC74B1.png
12108

Bu ne Hatası ?
[automerge]1559758405[/automerge]
12110

Bu hatada var birde 😊 Cydia sorunu galiba

Son düzenleme:
IOs sürümün ne telefonun ne ?

Edit: gördüm yazmışsın ama anlamadım neden yükleyemediğini ...

IOs sürümün ne telefonun ne ?

Edit: gördüm yazmışsın ama anlamadım neden yükleyemediğini ...
Sadece bundada değil Spotlight yükleyeyim dedim o da olmadı telefonu formatlamıştım zamanında cydia duruyordu Filza ve Ext3nder da Electra yı yükleyip yeniden girdim sonuç bu

Sadece bundada değil Spotlight yükleyeyim dedim o da olmadı telefonu formatlamıştım zamanında cydia duruyordu Filza ve Ext3nder da Electra yı yükleyip yeniden girdim sonuç bu

Electra kullanıyorsanız sileo dan devam etmeniz gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Electra kullanıyorsanız sileo dan devam etmeniz gerek.

O zaman cydianın bir anlamı kalmıyor nasıl dikebilirim cydiayı pc olmadan

Electra artık Cydia ile çalışmıyor sileo kurmanız lazım.normalde cydia daki güncellemeleri yaptığınızda cydia silinmesi gerekiyordu.

Konuyu inceleyebilirsiniz.

[OFFTOPIC[/OFFTOPIC]
Konuyu inceleyebilirsiniz.
sileoyu yükledim fakat update istiyor kafam iyice karıştı electra sürümümü sorunlu acaba12114

[OFFTOPIC[/OFFTOPIC]

sileoyu yükledim fakat update istiyor kafam iyice karıştı electra sürümümü sorunlu acabaEkli dosyayı görüntüle 12114

5d384c0c4145bbc799ace3940224f182.jpg

Kaynaklar bölümünden developer sekmesini aç kaynakları yenile yapıp güncelle dermisin

Cihazı kapatıp açın ve tekrar jb yapın

sorun sileo update mi, yoksa tweak sorunu mu

sorun sileo update mi, yoksa tweak sorunu mu
Get diyorum iniyor kuruyorum kurulum bittiğinde update ekranı geliyor video atabilirim isterseniz ayrıca sileoyu açar açmazda o ekran geliyor

Yüklemeye çalıştığın tweak sonrası uyarıyı veriyor ise preferenceloader güncellemesinden dolayı

Get diyorum iniyor kuruyorum kurulum bittiğinde update ekranı geliyor video atabilirim isterseniz
Yüklemeye çalıştığın tweak sonrası uyarıyı veriyor ise preferenceloader güncellemesinden dolayı

Ekli dosyayı görüntüle E8E39849-7E79-421B-89CB-67BF33F0EB25.MOV
[automerge]1559768076[/automerge]
Hepsinde öyle tweakların

repoyu ekleyip preferenceloader yüklermisin

Konudan sileo ya ek olarak cydia yı kur cihazına ve güncellemeleri ve tweak yüklemesini cydia üzerinden yaparmısın

Konudan sileo ya ek olarak cydia yı kur cihazına ve güncellemeleri ve tweak yüklemesini cydia üzerinden yaparmısın

Ekli dosyayı görüntüle B84C82FA-14E2-4E72-89F0-CB6F32885CEF.MOV

Repoyu elle yüklemeyi denermisin

Geri