JB mi kaybetmeseydim tam benlik temaydi. 12 2 de beklemeye devamTema İsmi:Cartoon
Repo: JailbreakTR
Tasarımcı: @omeraksoy @suti38
NOT: Tek bir güncelleme olacak arkadaşlar ona gore çalışmayan eklenmesini istediginiz ikonlari lütfen belirtiniz.
Ekran Görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 11747
Ben de ayni durumdayım hocam o yüzden bu tema son temam :)JB mi kaybetmeseydim tam benlik temaydi. 12 2 de beklemeye devam![]()
Saat, takvim, hava durumu, Cydia, unc0ver , e-devlet , bunlar değişmemiş.
Chimera, Sileo, takvim, saat, NewTerm, Line, Telegram, Hangouts, ReProvision da da yok.
Cok teşekkür ederim hocam yarin aksama hatalari elimden geldigince azaltıcamHocam tema çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Bendeki eksik iconlar
Tapatalk
Yemeksepeti
Scope
Dosyalar
Ölçüm
Oynakazan
101 Plus
Birde kişiler uygulaması ile mail uygulamasının iconu aynı olmuş :)
İconlar değişmesede köşeleri temanın iconları gibi köşeli olsa bile yeter aslında ama anemone ile yapılabiliyor mu bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1-2 güne güncelleme gelecek hocamCydia
Mesenger
Snapseed
Pubg
Mail.ru
Keepsafe
Appcake
Arkadas bul
Bilyoner
arkadaşlar ios 11.3.1 - e uyumlumu?1-2 güne güncelleme gelecek hocam
Evetarkadaşlar ios 11.3.1 - e uyumlumu?
JAİLBREAK TR REPODA CARTON THEME OLARAK ÇIKIYOR BENDE
yukledim arkadaşlar ancak bunu nasıl aktive ediyoruz?JAİLBREAK TR REPODA CARTON THEME OLARAK ÇIKIYOR BENDE
Anemone de kurman gerekJAİLBREAK TR REPODA CARTON THEME OLARAK ÇIKIYOR BENDE
[automerge]1557993856[/automerge]
yukledim arkadaşlar ancak bunu nasıl aktive ediyoruz?
anemone zaten kurulu,Anemone de kurman gerek
Uzerind tikla aktif et sonra sag ustte bir kisim var priew diye tikla sonra apple deanemone zaten kurulu,
açınca karton theme gözüküyor orada
hocam,Uzerind tikla aktif et sonra sag ustte bir kisim var priew diye tikla sonra apple de
Cartoon olarak yazman gerek dostum iki o ile dener misinhocam,
anemoneyi açtım,orada carton theme üzerine tıkllıyorum,sonra sağ üstte preview...ama sonuç yok,
jailbreak tr repodaki carton değil de carton theme çıkıyor bende...hata yok değilmi...
saygılar
hocam,
anemoneyi açtım,orada carton theme üzerine tıkllıyorum,sonra sağ üstte preview...ama sonuç yok,
jailbreak tr repodaki carton değil de carton theme çıkıyor bende...hata yok değilmi...
saygılar
hemen deniyorumCartoon olarak yazman gerek dostum iki o ile dener misin
[automerge]1557997647[/automerge]hocam,
saygılar
en sonunda....hallettim,hemen deniyorum
[automerge]1557997450[/automerge]
[automerge]1557997647[/automerge]
omer kardeş,
kafayı yedim,
bir türlü yükleyemedim....hayret,
temayı çok beğendim ama malesef yükleyemiyorum
Çalışmayan ikonlarını belirtisen güncellemeyle sende tamamını aktif edebilirsin.hemen deniyorum
[automerge]1557997450[/automerge]
[automerge]1557997647[/automerge]
omer kardeş,
kafayı yedim,
bir türlü yükleyemedim....hayret,
temayı çok beğendim ama malesef yükleyemiyorum
[automerge]1557997907[/automerge]
en sonunda....hallettim,
teşekkür ederim
bende biraz fazlaca var,Çalışmayan ikonlarını belirtisen güncellemeyle sende tamamını aktif edebilirsin.
bende biraz fazlaca var,
takvim.wechat,ekler,viber,e-devlrt,QR-reader,battery saver,döviz,ifiles,image transfer,allianz'im,MCbackup,türknet,ihale haber,iptv, iptv smartes, canak ok,.....daha da var ama....zahmet olmasın kimseye,
saygılarımla
teşekkürleren yakın zamanda güncelleyeceğim.
en yakın zamanda güncelleyeceğim.