Çözüldü Cercube guncelleme sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi aktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aktas

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İyi aksamlar arkadaslar

Suanda youtube kullanamiyorum versiyon guncelleme istedigi icin. Cihazim
İphone6 11.1.2. Cercube guncelleme istiyor. Guncelleme yapmak istedigimde bu hata ile karsilasiyorum. 3 gundur arastiriyorum ama yapamadim. Yardim edebilecek kimse varmidir acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_0030.PNG
    IMG_0030.PNG
    96 KB · Görüntüleme: 35
İyi aksamlar arkadaslar

Suanda youtube kullanamiyorum versiyon guncelleme istedigi icin. Cihazim
İphone6 11.1.2. Cercube guncelleme istiyor. Guncelleme yapmak istedigimde bu hata ile karsilasiyorum. 3 gundur arastiriyorum ama yapamadim. Yardim edebilecek kimse varmidir acaba?

Cercube hangi repodan kurulu...?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli olan repolar bunlar
[automerge]1556391576[/automerge]
Jailbreaktr nin ilk reposundan kuruluydu. Onuda guncelledim ama yinede duzelmedi

Ekli dosyalar

• IMG_0031.PNG
    IMG_0031.PNG
    111.5 KB · Görüntüleme: 24
Ekli olan repolar bunlar
[automerge]1556391576[/automerge]
Jailbreaktr nin ilk reposundan kuruluydu. Onuda guncelledim ama yinede duzelmedi

Şimdi önce rpetri.ch/repo/ bu repoyu kur ve rocketbootstrap yükle sonra cercube kendi orijinal reposundan kur.ama bunları yapmadan önce cercube kaldır ve ı Cleaner ile temizlik yap sonra söylediklerimi uygula

@aktas konu açarken acil, yardım, lütfen gibi kelimeleri kullanmayın. Konu başlığınızı düzenledim. Kural ihlaline ısrar etmeniz durumunda uyarı puanı verilerek forum etkinliğiniz kısıtlanabilir.

Şimdi önce rpetri.ch/repo/ bu repoyu kur ve rocketbootstrap yükle sonra cercube kendi orijinal reposundan kur.ama bunları yapmadan önce cercube kaldır ve ı Cleaner ile temizlik yap sonra söylediklerimi uygula

iCleaner yuklemek istiyorum ama onu bile bulmuyor cihaz. Jailbreaktr reposu yuklu oldugu halde. Bircok islemde ilk mesajda ekledigim hatayi veriyor
[automerge]1556450831[/automerge]
@aktas konu açarken acil, yardım, lütfen gibi kelimeleri kullanmayın. Konu başlığınızı düzenledim. Kural ihlaline ısrar etmeniz durumunda uyarı puanı verilerek forum etkinliğiniz kısıtlanabilir.
Kusura bakmayin daha dikkatli olacagim

iCleaner yuklemek istiyorum ama onu bile bulmuyor cihaz. Jailbreaktr reposu yuklu oldugu halde. Bircok islemde ilk mesajda ekledigim hatayi veriyor
[automerge]1556450831[/automerge]

Kusura bakmayin daha dikkatli olacagim

Kardeş onun için başka bir repo eklemen gerek burdan kur ı cleaner
09d7d06707b898722ac1a957eef49c1c.jpg

Repoyu ekledim sonda soyle bi hata aliyorum, ki bu hatayi surekli aliyorum.
icleaner kurmaya calistigimda da yine ilk mesajdaki uyariyi aliyorum onunda goruntusunu ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_0034.PNG
    IMG_0034.PNG
    117.1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0036.PNG
    IMG_0036.PNG
    85.6 KB · Görüntüleme: 20
Repoyu ekledim sonda soyle bi hata aliyorum, ki bu hatayi surekli aliyorum.
icleaner kurmaya calistigimda da yine ilk mesajdaki uyariyi aliyorum onunda goruntusunu ekledim

Kardeşim swnin durum biraz sıkıntılı..sende biggboss,modmy,zodttd repoları da yüklü değil bunlar otomatik yüklü olması gerekirdi.sildin mi sen bu repoları...?

@aktas cydia da daha fazla paket kaynağını aç ve orda gördüğün repoları ekle

Kardeşim swnin durum biraz sıkıntılı..sende biggboss,modmy,zodttd repoları da yüklü değil bunlar otomatik yüklü olması gerekirdi.sildin mi sen bu repoları...?

Bilincli olarak repo silmedim ama cozum ararken yanlislikla yapmis olabilirim. Geri yukledim ama problem halen deva ediyor
[automerge]1556472702[/automerge]
@aktas cydia da daha fazla paket kaynağını aç ve orda gördüğün repoları ekle
Ekledi hepsini ama problem devam ediyor

Bilincli olarak repo silmedim ama cozum ararken yanlislikla yapmis olabilirim. Geri yukledim ama problem halen deva ediyor
[automerge]1556472702[/automerge]

Ekledi hepsini ama problem devam ediyor

Kardeşim sanırım senin temiz bir restore ve yeni bir jailbreak kurulumuna ihtiyacın var...

@aktas cihazı kapat aç tekrar jb aktif et cydia ya gir. Cydia güncelleme yapacak

Cihazi defalarca kapatip actim ve restore edip yeniden jailbreak yaptim. Bazende soyle problemler oluyor; telefon kilitleniyor yeniden basliyor electradan tekrar yukleme yapiyorum jailbreak icin ama bazende donup yeniden basladigi zaman da electra bile acilmiyo tekrar pcye baglayip jailbreak yapmam gerekiyor impactordan
[automerge]1556485487[/automerge]
Telefonu sifirlayip yeniden jailbreak yapmaya raziyim hic problem degil, zaten sadece jailbreak amacli kullaniyorum bu telefonu. Yeterki is cozulsun

@aktas

Cihazı hangi araç ile sıfırladın?

JailbreakTR

Cihazi defalarca kapatip actim ve restore edip yeniden jailbreak yaptim. Bazende soyle problemler oluyor; telefon kilitleniyor yeniden basliyor electradan tekrar yukleme yapiyorum jailbreak icin ama bazende donup yeniden basladigi zaman da electra bile acilmiyo tekrar pcye baglayip jailbreak yapmam gerekiyor impactordan
[automerge]1556485487[/automerge]
Telefonu sifirlayip yeniden jailbreak yapmaya raziyim hic problem degil, zaten sadece jailbreak amacli kullaniyorum bu telefonu. Yeterki is cozulsun

Sen en güzeli electrayı kaldır kardeşim ..güzelde bir restore yap ve uncover yükle.....

Yanlis anlamayinda bunu tam olarak nasil yapabilecegimi bilmiyorum. Electrayi nasil kaldirabilirim ve digerleri

Yanlis anlamayinda bunu tam olarak nasil yapabilecegimi bilmiyorum. Electrayi nasil kaldirabilirim ve digerleri

JailbreakTR

Tesekkurler bunu gun icerisinde uygulayip duruma gore tekrar sizden yardim isteyebilirim cok tesekkurler simdiden

JailbreakTR
Semirestore yuklemeye calisiyorum ama ondada ayni sekilde yukleme problemi veriyor saka gibi resmen

Burdaki yöntemi denermisin

Burdaki yöntemi denermisin

filzajailed yüklemeye çalışıyorum impactordan. bütün işlemler ilerliyor vs en sona geliyor verifying application da takılı kalıyor. çeşitli yerlerden bunu araştırdım ama kesin bir çözüm yok. bildiğiniz bir çözüm yolu varmı?

Geri