Tweak ContactSync

Kenan___

Yetkili
Moderatör
Tweak : ContactSync

Repo :

Uyumlu :
iOS 9 - 13

Fiyat : 1.99 $

Açıklama ;

Reberinizdeki kişileri Whatsapp Profil fotoğrafları ile senkronize eder.

Rehberinizde ekli olan bir kisinin whatsapp ta profil fotoğrafı varsa otomatik olarak eşleştirilir.

Whatsapp ayarlarından yapılandırılabilir.

Watusi - Stalyk - Onlinenotify - tweakleri geliştiricisinden.

Ekli dosyalar

• 1C025074-11BD-4ABD-A435-A9CBA76EC3E7.png
    1C025074-11BD-4ABD-A435-A9CBA76EC3E7.png
    205.7 KB · Görüntüleme: 97
  • 104A4C4B-9252-43C5-83B3-5970A76BA594.png
    104A4C4B-9252-43C5-83B3-5970A76BA594.png
    271.2 KB · Görüntüleme: 83
Maalesef twitterden sorduk yazdı, Kişilerim sayısı fazla olanlar için (benim 2270, başka birinin 4000) güncelleme yapacaktı, dün bir güncelleme oldu ama, daha önce sync>>error oluyordu bu gitti, şimdi sync sürekli dönüyor, tweak Türkçe oldu. Ama biz 13.5 a geçtik, bakalım.

iPicMyContactsX ile rehberde resimleri görebilirsiniz. Copic alternatifi. 13.3'te sorunsuz çalışıyor.

Bende o da uyumlu değildi,iade ettim.

Yapamadım indirdim ama

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet 13,5 ta da senkronizasyon dönüp duruyor.

Ben ilk çıkığında yüklemiştim ama bedavaydı şuan paralımı?

Paralı değil ama uygulama içinde para ödemez isen çalışmıyor sanırım

Şu an çalışıyor, ararken çıkıyor, ama kişilerimde solda isim karşısına resim gelmiyor, bir de kılavuz içinde çevrilecek 2 yeni kısım var sanırım. @kadir1009

Şu an çalışıyor, ararken çıkıyor, ama kişilerimde solda isim karşısına resim gelmiyor, bir de kılavuz içinde çevrilecek 2 yeni kısım var sanırım. @kadir1009

Ayarlar kısmına geliyor mu tweak? Bende hiçbir şekilde ne çalışıyor ne de tweak ayarlarda gözüküyor.

whatsapp içinde, bas, senkronize et, bi kaç sn de bitiyor.

ayarlarda var. Şimdi kontrol ediyorum, birçok resmi aktarmıyor, bi kaç kez gir çık yapınca çıkıyor.

@ivez

Whatsapp sağ üstteki yeni sohbet sekmesine tıkla, açılan rehber listeni en altta kadar indir. Bu işlemi bir kere yapman yeterli. Sonrasın da bütün kişilerin senkronize olur.

Kenan___

Geliştirici, tweak’in başka birine ait çevirisini kullanıyor. Çevirinin benimle alakası yoktur :)

@Kenan___ 2280 kişi olunca biraz zor oldu ama, oldu sanki, teşekkürler.
Eksikler şu anda:
- Rehber listesinde favorilere seçtiğimiz kişilerin yanında resim çıkıyor, arama sırasında Callbarxs de de resim çıkıyor, ama genel rehber listesinde resim yok.
- Kullanım kılavuzunda yeni çevrilecek kısımlar var.

Eksikler şu anda:
- Rehber listesinde favorilere seçtiğimiz kişilerin yanında resim çıkıyor, arama sırasında Callbarxs de de resim çıkıyor, ama genel rehber listesinde resim yok.

genel rehber resim çıkması için copic 2 yi kurman lazım

Eksikler şu anda:

Hangi repodan kurdunuz acaba? Bende hicbir sekilde calismiyor

@ivez

Whatsapp sağ üstteki yeni sohbet sekmesine tıkla, açılan rehber listeni en altta kadar indir. Bu işlemi bir kere yapman yeterli. Sonrasın da bütün kişilerin senkronize olur.

Kenan___

Denedim olmadı üstat ya

Kusura bakamyın acemiyim biraz ama repoyu ekleyince Kaynak bulunamadı Belirtilen kaynak bulunamadı. Bunun nedeni eski yükleyici....vs.vs diye bi hata veriyor anlamadım

Bunu ekliyorum verdiğinizi fakat bu seferde kaynaklar güncelleniyor siyah ekranında yazıalr çıkıyor ok, indiriliyor bitti vs diye. ama ekran öylece kalıyor, normalde altta cydia ya dön ya da respring vs gibi şeyler çıkması lazım iken.

Geri