Çözüldü Cydia Hataları! (Yanlış verilen Substrate Compalibitily Layer güncellemesi)

auafina

Aktif Üye
JailbreakTR

Bu sabah uyandığımda cydiaya girdiğimde "Substrate Compotility Layer" tweaki güncellemesinin geldiğini görüp güncelledim. Güncelleme yaptıktan sonra cydia içinde ekteki resimlerdeki gibi hata almaya başladım. Telefonu komple kapattım açında tekrar electra ile JByi yapmaya çalıştığımda 1/3 ve 2/3 ekranına gelip telefon electra içinden beni atıyordu. respring yapmıyor. respring yapmamasına rağmen cydia içine girince tweakler mevcut kaldırmak istediğimde de "Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo received a segmentation fault." hatası alıyorum. tweak kurmak isterkende aynı hata alınıyor. Yardımcı olabilir misiniz. WinSCP üzerinden bağlantı sağlıyamıyorum.

Ekli dosyalar

• 001.jpg
    001.jpg
    597.8 KB · Görüntüleme: 41
  • 001 (1).jpg
    001 (1).jpg
    534.3 KB · Görüntüleme: 38

Bu sabah uyandığımda cydiaya girdiğimde "Substrate Compotility Layer" tweaki güncellemesinin geldiğini görüp güncelledim. Güncelleme yaptıktan sonra cydia içinde ekteki resimlerdeki gibi hata almaya başladım. Telefonu komple kapattım açında tekrar electra ile JByi yapmaya çalıştığımda 1/3 ve 2/3 ekranına gelip telefon electra içinden beni atıyordu. respring yapmıyor. respring yapmamasına rağmen cydia içine girince tweakler mevcut kaldırmak istediğimde de "Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo received a segmentation fault." hatası alıyorum. tweak kurmak isterkende aynı hata alınıyor. Yardımcı olabilir misiniz. WinSCP üzerinden bağlantı sağlıyamıyorum.

Aynısı bendede var bi cvp veren olsa süper olacakta cvp veren yok maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

614aa834b3fe35ce126462f5e47c62dd.png

Hangi tweaki güncellerken oldu

Aynısı compatibility layer

Lanet olsun. Güncelledik telefonu kapatayım deme Electra jb yapmıyor. Winscp ile bağlantı kurabilirsen dlectra ile Cydia sıfırla

Lanet olsun. Güncelledik telefonu kapatayım deme Electra jb yapmıyor. Winscp ile bağlantı kurabilirsen dlectra ile Cydia sıfırla

Bilgisayarımda yokki nasıl bağlantı kurayım

Eyvah bende güncelledim ama telefonu daha kapatmadım.ben sürüm düşüreyim dedim kabul etmedi.nasıl yapıcaz şimdi

Eyvah bende güncelledim ama telefonu daha kapatmadım.ben sürüm düşüreyim dedim kabul etmedi.nasıl yapıcaz şimdi

Kapatsanda bişey olmuyor

Başka kimsede olmadı mı acaba bu hata sadece biz mi güncelledik bunu?

Başka kimsede olmadı mı acaba bu hata sadece biz mi güncelledik bunu?

Büyük ihtimal ile güncelleme **** reposundan kaynaklı oldu ve patladı :(

Ayni sorun bendede var cevap veren olmayacak mi ?

Büyük ihtimal ile güncelleme **** reposundan kaynaklı oldu ve patladı :(

Bana özelden o reponun adını yazarmısın? Tüm sistem çorba olmuş!

JailbreakTR

Repo kaynaklı değildir güncelleme yaptık
[automerge]1533553377[/automerge]
Susbsrate Compotility layer guncellemesi

JailbreakTR

Substrate compatibility layer güncelledikten sonra oldu...

JailbreakTR

O reponun Allah belasını versin. Kendi sistemini herhalde o tweak ile bizim telefonlara attı. Bende anlamadım nasıl oldu. O tweakte ordan kurulu değildi ama güncellemeyi o repo üzerinden yaptı.

Böyle bir güncelleme gelmedi. Muhtemelen size yasaklı bir repodan gelmiştir.

Geri