Çözüldü Cydia ikonu kayboldu

baylaf42

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaslar sürümüm 11.3.1 sabah cydia yı actım bazı güncellemeler vardı güncelledüm fakat cydia ikonu kayboldu spotlight den aradım hiç bir şekilde yok sileo duruyor oradan cydia compality güncellemesi falan vardı hepsini yaptım fakat cydia gelmedi yardımcı olurmusunuz bu arada yüklü olan büyün tweakler çalışıyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar sürümüm 11.3.1 sabah cydia yı actım bazı güncellemeler vardı güncelledüm fakat cydia ikonu kayboldu spotlight den aradım hiç bir şekilde yok sileo duruyor oradan cydia compality güncellemesi falan vardı hepsini yaptım fakat cydia gelmedi yardımcı olurmusunuz bu arada yüklü olan büyün tweakler çalışıyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende bütün gün aynı sorun ile ura6maktayım,
cydiyayı yükledim ,şimdi de içi boş hiç bir şey yok....kafayı yedim

Electra son güncellemesinde Cydia'yı kaldırdı, bu yüzden güncelleyince kaldırılmış olmalı. Cydia'nın tekrar kullanılıp kullanılamaycağı konusunda bir bilgim yok.

bendede duruyor güncellemeler yüklemeyem bari

Electra tekelleşme peşinde cydiayı son güncelleme ile kaldırdı. Ya unc0ver geçeceksiniz ya da electra da gelen güncellemeleri pas geçeceksiniz

Electra tekelleşme peşinde cydiayı son güncelleme ile kaldırdı. Ya unc0ver geçeceksiniz ya da electra da gelen güncellemeleri pas geçeceksiniz
Güncelleme yapmamanın bi sıkıntısı olurmu peki

Tamam kardeşim de,
Sizin de hiç bi suçunuz yok,yardımcı olursa üz sevinirim.
Ben bilmeden güncelle dedim ve şu anJB YOK telefonumda
Ayrıca uncover yükledima ama orada da benim sürüm çok uygun değil,çoğu tweak aktiv deil.yeniden elektrayı dönebilirmiyim?

Tamam kardeşim de,
Sizin de hiç bi suçunuz yok,yardımcı olursa üz sevinirim.
Ben bilmeden güncelle dedim ve şu anJB YOK telefonumda
Ayrıca uncover yükledima ama orada da benim sürüm çok uygun değil,çoğu tweak aktiv deil.yeniden elektrayı dönebilirmiyim?

Uncover restore rootfs ile jb yi kaldırıp electra jb kurabilirsin tekrar. Uncover jb de cydia içerisinde Sürümünüze uygun tweakları fazlası ile bulabilirsin ( repo ekleyerek ve tweak sürüm düşürme ile )

Uncover restore rootfs ile jb yi kaldırıp electra jb kurabilirsin tekrar. Uncover jb de cydia içerisinde Sürümünüze uygun tweakları fazlası ile bulabilirsin ( repo ekleyerek ve tweak sürüm düşürme ile )
Evet önceki JB elektra idi ve daha çok işime yarayan tweak var idi,sorun çıkmaz işallah bu JB kaldırıp ve elektrayı yükyeyebilirim değilmiş,,,,bu gün dpkg hatasını çözememiştim,yeniden yükleyince sanırım sorun olmaz....

Electra jb restore etmeden mi uncover jb yükledin ?

Electra jb restore etmeden mi uncover jb yükledin ?
Restore derken ,rolektra ile JB kaldırdım daha sonra uncover JB ledim ,sonra uncover yaptım,şimdi tam tersini mi yapmam lazım?

Evet uncover jb de restore rootfs ile restore yapabilirsin.

RootFs yöntemi çok etkili değil sanırım?

restore rootfs ile restore ;
Rootfs Cydia,tweakları ve uzantılarını silerken ilk Jb yaptığın da aldığı yedeği geri yüklüyor.
Etkisi dediğin gibi cydia eraser veya succession restore aracı gibi değil hocam.

restore rootfs ile restore ;
Rootfs Cydia,tweakları ve uzantılarını silerken ilk Jb yaptığın da aldığı yedeği geri yüklüyor.
Etkisi dediğin gibi cydia eraser veya succession restore aracı gibi değil hocam.
Succession şu an için yok dimi ? Varsa hangi repodan yapabilirim? Birde benim shsh kayıtlarım yok ve nonce falan ayarlı değil yine de succession ile temiz bir restore yapabilir miyim?

Succession şu an için yok dimi ? Varsa hangi repodan yapabilirim? Birde benim shsh kayıtlarım yok ve nonce falan ayarlı değil yine de succession ile temiz bir restore yapabilir miyim?

Gelen olumsuz dönüşler sonucunda Succession tweakının kullanımını geliştiricisi engelledi. Şu an için kullanılmıyor, restore yapılacak kadar büyük sorunlar yok ise cihazda gerek yok hocam. Dediğiniz gibi kayıtlarınız da yokmuş.

Gelen olumsuz dönüşler sonucunda Succession tweakının kullanımını geliştiricisi engelledi. Şu an için kullanılmıyor, restore yapılacak kadar büyük sorunlar yok ise cihazda gerek yok hocam. Dediğiniz gibi kayıtlarınız da yokmuş.
Peki nasıl çözeriz bu sorunu,telefonu fabrika ayarlarına mı dönmek lazım

Peki nasıl çözeriz bu sorunu,telefonu fabrika ayarlarına mı dönmek lazım

Fabrika ayarlarına dönmeni gerektirecek bir durum yok. Senin önceki sorunun cydia dan dolayı, Electra jb yapıp kullanabilirsin.

@HorhoriS hocam program aktif en son bir arkadaş daha restore işlemini başarıyla gerçekleştirmiş incelemek isterseniz konusu.

Ya cihaz ısınıyor gibime geliyor batarya siparişi verdim fakat öncesinde bir restore işlemi yapmak istiyorum. Mesela instagrama girdiğimde kulağımı cihazın işlemcisinin olduğu yere yani ısınan yere yerleştiriyorum içeriden cızırtı geliyor. Başka bir arkadaşımın jbsiz cihazında denedim ses yok tuhaf geldi belki de anakartta sorun vardır ama bilemiyorum :/

Ya cihaz ısınıyor gibime geliyor batarya siparişi verdim fakat öncesinde bir restore işlemi yapmak istiyorum. Mesela instagrama girdiğimde kulağımı cihazın işlemcisinin olduğu yere yani ısınan yere yerleştiriyorum içeriden cızırtı geliyor. Başka bir arkadaşımın jbsiz cihazında denedim ses yok tuhaf geldi belki de anakartta sorun vardır ama bilemiyorum :/

Dediğiniz gibi bir sorun varsa servise vermeniz daha iyi olur.

Geri