Electra RC Silinen Cydia Tekrar Nasıl Yüklenir?

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selam Arkadaşlar ,

Öncelikle belirteyim; burada anlatılanlar teyit edilmiş yöntemler değildir. Yapacağınız işlemler sonucunda doğabilecek hasarlardan forumumuz sorulu değildir.

Bilgisayar üzerinden:
  • Bu linkten dosyayı indirin ve pc de masaüstünüze çıkartın
  • Klasöre çıkardığınız dosyayı Winscp ile telefonunuza bağlanıp private/var/root klasörüne atın.
  • Winscp üzerinden terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki kodu girin.
Kod:
bash /unjailbreak.sh
  • Kodu girdikten sonra cihazınızdan jailbreak e ait cydia vb. tüm dosyalar silinecektir.
  • Silme işlemi bittikten sonra Electra RC 1.0.2 ile cihazınızı tekrar jailbreak yapın.

Telefon Üzerinden:
  • Buradaki linkten dosyayı indirip ile zipten çıkartın
  • Zip ten çıkardığınız dosyayı root klasörüne (en baştaki klasör) atın.
  • uygulamasını açın ve cihazınıza bağlanın
  • Terminal ekranı açıldıktan sonra aşağıdaki kodu girin.
Kod:
bash /unjailbreak.sh
  • Silme işlemi bittikten sonra Electra RC 1.0.2 ile cihazınızı tekrar jailbreak yapın.

Son düzenleme:
@gokmenecer komut girerken “bash” tan sonra “.” var değil mi? Çünkü diğer benzer konuda nokta var ikincisi videoyu da izledim bende komut satırında ilk komuttan sonra onay isteme ekranına gelirken hata veriyor bağlantı kesildi diyor yani cydia silinecek uyarısına gelmiyor kopuyor bağlantı acaba işyerindeki pc kısıtlı o yüzden midir akşam evde deneyecem tabi cydiayi tamamen kaldırmam lazım cihaz ilk jb aktif edilince giriyor sonra cydia donup kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@gokmenecer komut girerken “bash” tan sonra “.” var değil mi? Çünkü diğer benzer konuda nokta var ikincisi videoyu da izledim bende komut satırında ilk komuttan sonra onay isteme ekranına gelirken hata veriyor bağlantı kesildi diyor yani cydia silinecek uyarısına gelmiyor kopuyor bağlantı acaba işyerindeki pc kısıtlı o yüzden midir akşam evde deneyecem tabi cydiayi tamamen kaldırmam lazım cihaz ilk jb aktif edilince giriyor sonra cydia donup kalıyor.

Hayır hocam bash / şeklinde devam ediyor.

Eğer nokta koymadan devam edersem hiç işlem yapmıyor hemen hata penceresi açıyor

Eğer nokta koymadan devam edersem hiç işlem yapmıyor hemen hata penceresi açıyor

İş yerlerndeki pc lerde bir çok kısıtlama oluyor. Bu nedenle evdeki şahsi pc den deneyerek sorun olursa yazar mısın?

@gokmenecer evde de aynı hatayı verdi direkt üzerine impactor ile kursam olur mu acaba electranın üzerine ya da bu cydiayı temizlemenin yolu yok mu başka? @yusuf.ozgul şuradaki anlatımda bash ./ şeklinde devam ediyor o yüzden dedim.

jbhata.jpg

hata bu şekilde arkadaşlar.

Son düzenleme:
jbhata.jpg

yazdığınız şekilde yaptım sonuç bu hocam

Hocam cybirduck ile olan yöntemle az önce yaptım başka bir konudan şimdi yüklemeleri yapıyorum dikkatlice sadece bizim repodan bide sizin şahsi repodan yalnız sorum şu daha önce yüklediğim Flex 3 beta masaüstünde görülüyor yeni gelen cydiada yok tıklamaya da korkuyorum basıp bekleyince silinmiyorda. Çok dert değil silemezsem cydia geri geldi o önemli olan.

Hocam cybirduck ile olan yöntemle az önce yaptım başka bir konudan şimdi yüklemeleri yapıyorum dikkatlice sadece bizim repodan bide sizin şahsi repodan yalnız sorum şu daha önce yüklediğim Flex 3 beta masaüstünde görülüyor yeni gelen cydiada yok tıklamaya da korkuyorum basıp bekleyince silinmiyorda. Çok dert değil silemezsem cydia geri geldi o önemli olan.

Flex hakkında pek bilgim yok hocam maalesef.

@yusuf.ozgul hocam şu flex uyumlu yazıyor ama ne dersin kursam cydia bozulur mu yanında rocketbootstrap kurulacak diyor yoksa beklesemmi başka uyumlu çıkar mi
f44f92b0a6e0baec9635b89204d90d8b.jpg

57f07f6479a46cd4fb9f5f8a808a7994.jpg

flex3 ios11 ile uyumlu şu anda bende kurulu sorunsuz kullanıyorum :)
ayrıca unjailbreak komutu verdikten sonra bir müddet beklemeniz gerekiyor işlemler için ;)

flex3 ios11 ile uyumlu şu anda bende kurulu sorunsuz kullanıyorum :)
ayrıca unjailbreak komutu verdikten sonra bir müddet beklemeniz gerekiyor işlemler için ;)

Tamam iste neredeki flex benim attığım resimdeki mi yoksa hangi repo

aynı 127 hatasını veriyor
[automerge]1520953120[/automerge]

usta nasıl yaptın açıklarmısın veya konuyu paslarmisin teşekkür ederim şimdiden aynı sorunu bende yaşıyorum.

Evet tum bilgilerim dogru ip adresim dogru root alpine giriyorum herseyim dogru ilk girdigimde kabul etti 1 kez sonra hic bir sekilde giremedim asla.

öncelikle bi hard reset yapıp(home+power tuşunu basılı tutarak) electra tweaks kapalı yapıp putty i çalıştırmayı dener misiniz bide

bash ./unjailbreak.sh olacak nokta unutmuşsun admin o yüzden hata verir

@gokmenecer evde de aynı hatayı verdi direkt üzerine impactor ile kursam olur mu acaba electranın üzerine ya da bu cydiayı temizlemenin yolu yok mu başka? @yusuf.ozgul şuradaki anlatımda bash ./ şeklinde devam ediyor o yüzden dedim.

Ekli dosyayı görüntüle 2107

hata bu şekilde arkadaşlar.
nokta olmaz ise bu ekran çıkıyor karşımıza....
[automerge]1556612856[/automerge]
arkadaşlar,
putty işe yarıyor,ben şimdi halletim
[automerge]1556618026[/automerge]
şimdi de dpkg hatası veriyor

Ekli dosyalar

• IMG_3011.PNG
    IMG_3011.PNG
    219.4 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Geri