Çözüldü Electra Tweakler Çalışmıyor

muzisyenizm

Aktif Üye
JailbreakTR
Electra'yı kurdum jailbreak işlemini gerçekleştirdim. Fakat şöyle bir sorun var. Kurduğum tweakler çalışmıyor. AppCake indiriyorum program kurmaya çalışıyorum inmiyor. Yani jailbreak var ama sözde var. Ne yapacağım gerçekten 11.4'e geçmeyi düşünüyorum artık.

Bekleyin sabredin jailbreak çıktı iş bitti değil.! Tweakler güncellenecek daha

JailbreakTR

Bekleyin sabredin jailbreak çıktı iş bitti değil.! Tweakler güncellenecek daha

JailbreakTR
Hocam hiçbir tweak çalışmıyor ki uyumlu olanlar bile. Houdini vb. ile çakıştığını düşünüyorum (denemiştim bir ara). 11.4'e temiz kurulum yapıp SHSH kaydını da alıp beklemeyi düşünüyorum. Kim bilir ne zaman jail gelir orası ayrı tabii.

Hocam hiçbir tweak çalışmıyor ki uyumlu olanlar bile. Houdini vb. ile çakıştığını düşünüyorum (denemiştim bir ara). 11.4'e temiz kurulum yapıp SHSH kaydını da alıp beklemeyi düşünüyorum. Kim bilir ne zaman jail gelir orası ayrı tabii.

Hocam bir çözüm çıkacaktır. Sürümünüzden olmayın

JailbreakTR

11.3.1 shsh kaydınız yok mu?
Çakışma olduğu kesin değil acele etmeyin başkaları da ayni sorunları yaşıyor. Üstelik böyle bir sorun olsa dahi çözümü çıkacaktır. Siz elma da kalmayın yeter

Dostum sabahtan beri forumu takip ediyorum ve bu bilmem kaçıncı 11.4'e geçeceğim isyanın. Bu senin keyfine kalmış bir şey. @yusuf.ozgul 'ün dediği gibi Jailbreak çıktı diye, her şey bitmiş değil. AppCake de uygulama yüklenmiyorsa AppSync Unified kurulu mu bir kontrol et. Tweak'ler çalışmıyorsa da, Cydia Substrate kurulu mu Cydia'da bir bak. Sabırlı olursan, Jailbreak aracı tam stabil hale gelecektir.

11.3.1 shsh kaydınız yok mu?
Çakışma olduğu kesin değil acele etmeyin başkaları da ayni sorunları yaşıyor. Üstelik böyle bir sorun olsa dahi çözümü çıkacaktır. Siz elma da kalmayın yeter
Maalesef shsh kaydım yok bilgim olmadığı için alamadım. Çakışma olmasa bile garip değil mi? Tek bir tane çalışan tweak yok. Özellikle uyumlu yazanlardan defalarca denedim.

Maalesef shsh kaydım yok bilgim olmadığı için alamadım. Çakışma olmasa bile garip değil mi? Tek bir tane çalışan tweak yok. Özellikle uyumlu yazanlardan defalarca denedim.

Beklemenizi öneririm şuan ayrıntılı anlatım yapmam mümkün değil maalesef yoğunluk fazla. Beklerseniz ayrıntılı yardımcı olabiliriz.

JailbreakTR

Dostum sabahtan beri forumu takip ediyorum ve bu bilmem kaçıncı 11.4'e geçeceğim isyanın. Bu senin keyfine kalmış bir şey. @yusuf.ozgul 'ün dediği gibi Jailbreak çıktı diye, her şey bitmiş değil. AppCake de uygulama yüklenmiyorsa AppSync Unified kurulu mu bir kontrol et. Tweak'ler çalışmıyorsa da, Cydia Substrate kurulu mu Cydia'da bir bak. Sabırlı olursan, Jailbreak aracı tam stabil hale gelecektir.
Haklısın kardeşim ama uzun süredir bekliyorum gece çıktığını öğrendim işten eve 1'de geldim hala uğraşıyorum gözüme uyku girmedi 11.4'den de olmak istemediğim için geçmeyi düşünüyorum. İmzaları kapanabilir. AppCake'de AppSync Unified kuruluydu. 32 bit yazan bir hata çıkıyordu. Tweak'ler için Substrate'i kaldırıp tekrar kurdum yine işe yaramadı.

Haklısın kardeşim ama uzun süredir bekliyorum gece çıktığını öğrendim işten eve 1'de geldim hala uğraşıyorum gözüme uyku girmedi 11.4'den de olmak istemediğim için geçmeyi düşünüyorum. İmzaları kapanabilir. AppCake'de AppSync Unified kuruluydu. 32 bit yazan bir hata çıkıyordu. Tweak'ler için Substrate'i kaldırıp tekrar kurdum yine işe yaramadı.

Hocam kendime bile 3-5 tweak kurabildim beklemenizi öneririm.

JailbreakTR

Beklemenizi öneririm şuan ayrıntılı anlatım yapmam mümkün değil maalesef yoğunluk fazla. Beklerseniz ayrıntılı yardımcı olabiliriz.

JailbreakTR
Peki en azından Cyida'yı sıfırlamak gibi bir şey yapabilme şansımız var mı? Gereksiz fazla tweak kurmuş olabilirim. İlk defa jail deniyorum.

Peki en azından Cyida'yı sıfırlamak gibi bir şey yapabilme şansımız var mı? Gereksiz fazla tweak kurmuş olabilirim. İlk defa jail deniyorum.

Bekleyin hocam yardımcı olacağız

32 bit yazan bir hata çıkıyordu.
AppCake'de iOS 11'e uyumlu olmayan uygulamalarda böyle hata veriyor. Başka uygulamaları kurmayı dene, aynı hatayı alırsan yaz, bakalım tekrardan.
SemiRestore 11 Lite var ama 11.3.1 için çalışıyor mu şu an bilmiyorum. Biraz beklemeni öneririm.

AppCake'de iOS 11'e uyumlu olmayan uygulamalarda böyle hata veriyor. Başka uygulamaları kurmayı dene, aynı hatayı alırsan yaz, bakalım tekrardan.

SemiRestore 11 Lite var ama 11.3.1 için çalışıyor mu şu an bilmiyorum. Biraz beklemeni öneririm.
09CB5712-AC82-43E0-85C2-E79953E3D5AC.png9B9556AA-9EDE-49B3-9BF6-7CF6B0D75A39.pngE9B5DBE8-F4B3-4FAA-A653-539B420C2961.jpeg
Hocam her uygulamada aynı sorun var. Uyumsuzluktan olduğunu sanmıyorum.

AppSync Unified'i kaldırıp, başka repo'dan yükler misin? iPhoneCake reposundaki bende çalışmıyordu.

jailbreak yaparken tweak kısmını kapatmadınız değil mi ?

Aynı şekilde uyumlu tema tweak’i olan Anemone de böyle bir hata veriyor. Diğer tweakler de kurulmuş gözüküyor ama hiçbir şey değişmiyor. Yani ortada bir jail var ama kendisi yok ki.
B5825BFA-6AFD-433D-B47C-04E89371315F.png0094E2E6-EB32-43F6-81F7-EDDE28CAC66C.png
[automerge]1530951232[/automerge]
jailbreak yaparken tweak kısmını kapatmadınız değil mi ?
Hayır. Telefonu yeniden açınca açılıp kapabiliyor tweak kısmı. Denedim de sonuç vermedi.

sizin yüklediğiniz tweakler ayarlarda gözükmüyor diye algıladım ben yanlış anlamışım pardon

AppSync Unified'i kaldırıp, başka repo'dan yükler misin? iPhoneCake reposundaki bende çalışmıyordu.
C3565327-BFBE-422F-89E9-9D8AFFC242AF.png91740271-BF13-41F6-91AB-DAC6033170FD.png823F02C7-84C6-4258-AD7B-9C3816A8AD42.png
Karen’ın (üreten kişinin) reposundan kurdum. Maalesef yine sonuç aynı. Yani şaka gibi. Normal bir panda helper görevi bile yapmıyor puan telefon. Nasıl bir Jailbreak anlamadım.
[automerge]1530952077[/automerge]
Hata'da söylediği gibi RocketBoostrap kurulu olması lazım. Anemone ve RocketBoostrap'ı tekrar yükle (Reinstall). Ayrıca AppCake için AppSync Unified'in 24.0 versiyonunu bulup yükle Cydia'dan.
Hocam kurulu ki. Kaç defa kaldırıp tekrar kurdum, kuruluyken bile düzelir diye tekrar kurdum.
[automerge]1530952082[/automerge]
Hata'da söylediği gibi RocketBoostrap kurulu olması lazım. Anemone ve RocketBoostrap'ı tekrar yükle (Reinstall). Ayrıca AppCake için AppSync Unified'in 24.0 versiyonunu bulup yükle Cydia'dan.
Hocam kurulu ki. Kaç defa kaldırıp tekrar kurdum, kuruluyken bile düzelir diye tekrar kurdum.

Her Jailbreak aynı reaksiyonları göstermeyebilir. Belki de şanslı kişi sensin, öyle düşün. Hataları çözdükçe deneyim kazanacaksın sonuçta. AppCake'ten ZipApp, Offline Pages uygulamalarını kurmayı dener misin? Ben hala eski uygulamaları kurduğunu düşünüyorum.

06FB8894-224D-4A04-8961-90715BE5D20C.png
24.0 hocam zaten. Yazılımı üreten kişinin reposu hem de.
[automerge]1530952344[/automerge]
Her Jailbreak aynı reaksiyonları göstermeyebilir. Belki de şanslı kişi sensin, öyle düşün. Hataları çözdükçe deneyim kazanacaksın sonuçta. AppCake'den ZipApp, Offline Pages uygulamalarını kurmayı dener misin? Ben hala eski uygulamaları kurduğunu düşünüyorum.
B206A52E-2064-4DC4-88F4-29D8BBF2D955.png8DE8D5BA-B7DB-4DDC-8224-B536D67D74F0.png
Maalesef dediğiniz gibi sanırım şans işi.

Eski uygulamalar derken, AppCake üzerinden eski IPA'ları kastetmiştim.

Geri