Çözüldü Error : exploit (Electra Jailbreak)

cuteftp

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba İos sürümüm 11.2.6
Defalarca farklı ipa'lar atmama rağmen birinde reset atıyor, birinde hiç tepki vermiyor.
Coolstar sitesinden indirdiğim Electra1131-1.0.3-mptcp.ipa ise "error exploit" hatası veriyor.
Çözümü nedir acaba bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
not : jailbreak adımlarını yaptım. defalarca telefonu kapatıp açtım. tekrar denedim sorun aynı.

iphone 5s 11.2.6

Merhaba İos sürümüm 11.2.6
Defalarca farklı ipa'lar atmama rağmen birinde reset atıyor, birinde hiç tepki vermiyor.
Coolstar sitesinden indirdiğim Electra1131-1.0.3-mptcp.ipa ise "error exploit" hatası veriyor.
Çözümü nedir acaba bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
not : jailbreak adımlarını yaptım. defalarca telefonu kapatıp açtım. tekrar denedim sorun aynı.

iphone 5s 11.2.6
IPhone’u bul kapat sonra uçak moduna al WiFi açık olsun öyle dene

İlgilendiğin için teşekkürler.
Fakat sonuç aynı. :(

• Like
Reactions: F46
Electra yükeldikten sonra telefonunu uçak moduna alıp home tuşu ile güç tuşuna basıp ufak bir reset at. Sonrasında uçak modunda electrayı aç ve işlemi başlat

Telefona restart yaptıktan sonra biraz uygulamalarda takıl. 2-3 dakika kadar, uygulamaları aç, açılmasını bekle ve sonra kapat. Exploit'in işlemesi için bu gereklidir. Sonrasında arkadaşların dediği gibi, uçuş moduna al, Electra uygulamasını açıp Enable de. Eğer ki çok denediysen, Tweaks anahtarını kapatıp dene. Siri ve iPhone'umu bul iCloud ekranında kapalı olsun.
**Telefonun hazır olduğunu anlamanın en kolay yolu, Electra aracını açarken hızlı bir şekilde giriyorsa kendine gelmiş demektir. Bekletiyorsa biraz, telefonda takılmaya devam et.

Telefona restart yaptıktan sonra biraz uygulamalarda takıl. 2-3 dakika kadar, uygulamaları aç, açılmasını bekle ve sonra kapat. Exploit'in işlemesi için bu gereklidir. Sonrasında arkadaşların dediği gibi, uçuş moduna al, Electra uygulamasını açıp Enable de. Eğer ki çok denediysen, Tweaks anahtarını kapatıp dene. Siri ve iPhone'umu bul iCloud ekranında kapalı olsun.
**Telefonun hazır olduğunu anlamanın en kolay yolu, Electra aracını açarken hızlı bir şekilde giriyorsa kendine gelmiş demektir. Bekletiyorsa biraz, telefonda takılmaya devam et.
veyselfurkan dediklerini yaptım. Malesef sonuç alamadım. Şimdi ignition'dan indirdim. O da reset attırıyor 2. adımda.

Samet yükledim. Already Jailbroken Yazısını aldım. Fakat Cydia Gelmedi. Normal mi bu?

pardon yüklüyemiyordu cydia bende onda yüklenir diye dedim

forumda verdiğim konudaki nispeten daha güvenli.. diğer siteyi kullanmayın.. nedenlerini zaten diğer konuda belirttik ;)

dan electra mptcp indir. Ayrıca multipath exploitli olanı direk kurarsan impactorle olmaz. Geliştirici hesap ister.

Hocam sen önceden sistemde oynama falan yapmış mıydın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geliştirici hesabım olmasına rağmen bu hatayı alıyorum

Siri kapalı,
iPhone Bul kapalı,
Uçak Modunda
Hala aynı hata :)

kapattım telefonu kapatıp açtım Ram temizledim gene aynı :)
Teli kapatıp açtıktan sonra sadece electrayı aç uçak modundayken, bir süre kalsın öyle 2-3 dk kadar.. ondan sonra jb aktiflemeyi dene

11.2.6 alakalı bir durum olabilir mi benim sürümde 11.2.6 ve dediğinizi yaptım hocam sonuç aynı

eğer indirilmiş ios güncellemesi telefonda duruyorsa bu hatayı verebilir. iPhone saklama alanı kısmından kontrol edin. Eğer duruyorsa silin onu

eğer indirilmiş ios güncellemesi telefonda duruyorsa bu hatayı verebilir. iPhone saklama alanı kısmından kontrol edin. Eğer duruyorsa silin onu
maalesef hocam indir ve yükle yazıyor deliricem olmuyor.
electra (dev account) u mu indiriyoruz altında ki mi ?

genel-iphone saklama alanı kısmından bakar mısın orda güncelleme indirilmiş olarak göürnüyor mu?

Geri