Çözüldü Film rulosuna resim kaydetme.

ipadapple63

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Soruna gelince Pcde 5600 resim ve videolarım var telefona atmak için denemediyim yol kalmadı ve hepsinde başarısız oldum.
İlk yöntem tabi ki iTunes oldu ama resimleri film rulosuna kaydetdikden sonra şöyle bir sorun oluyor film rulosuna yüklenen resimleri telefonda silemiyoruz o yüzden atmadım resimleri.
İkinci yöntem iTools oldu evet resimleri 20-30-40 atınca sorun olmuyor fakat tümünü seçib atınca yükleme ekranında kalıyor saatlerce bekliyorsun işe yaramıyor.
Son yöntem iGetsharp programı oldu ben hep itools ile igetsharp programının içine resimleri atıp daha sonra program içinden tüm resimleri seçerek film rulosuna kaydede biliyordum fakat bu sefer aynı işlemi yapıyorum sonlara az kalmış %73lerde yükleme ilerlemiyor :/

Daha kolay bir yöntem varsa yoruma yaza bilirsiniz size zahmet,

Kullandığım cihaz iPhone 5s ios 10.2(yalu jailbreak)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İTools uzerinden parça parça atmayı dene artı İTools uygulaması telefonda acık olsun.

@rramazannd Parça parça atınca baya zaman alıyor.

oncelkike app store dan bu linkdeki app indir iGet Sharp by ujweng programi indir telefona. sonra Itools ac Applications bolumune gir indirdigin iGet programinin yaninda browser yaziyor oraya gir documents yaziyor goreceksin
sonra oraya gir 3-4 tane resim at sonra gir iGet programina bak orda varmi resim? gorunuyorsa soylersin en son kismida yazarim.ama zamanim az mumkunse 15-20 dk yaparsin:))

iMazing yada AppStore den Documents uygulamasını kullan

JailbreakTR

oncelkike app store dan bu linkdeki app indir iGet Sharp by ujweng programi indir telefona. sonra Itools ac Applications bolumune gir indirdigin iGet programinin yaninda browser yaziyor oraya gir documents yaziyor goreceksin
sonra oraya gir 3-4 tane resim at sonra gir iGet programina bak orda varmi resim? gorunuyorsa soylersin en son kismida yazarim.ama zamanim az mumkunse 15-20 dk yaparsin:))

Kardeş o yöntemi zaten biliyorum açdığım konuda da bahsettim,evet program içine atıyorum resimleri fakat %73 olunca ilerleme olmuyor bekliyor öylece.

Kardeş o yöntemi zaten biliyorum açdığım konuda da bahsettim,evet program içine atıyorum resimleri fakat %73 olunca ilerleme olmuyor bekliyor öylece.

oyleyse resimleri yari yari at

@efsane6 Document programında tüm resimleri tek seferde seçip film rulosuna atma özdlliyi yok.
iMazing denemedim.

oyleyse resimleri yari yari at

Galiba öyle yapacam.
iGetsharp programını ben eskiden kullanıyordum çok işime yarıyordu ve hiç sorun çıkarmazdı,programa güncelleme gelmediyi için belkide sorun çıkarıyor.

@efsane6 Document programında tüm resimleri tek seferde seçip film rulosuna atma özdlliyi yok.
iMazing denemedim.

Bilgisayar ip sini yaz documents uygulamanın içine bir Tık ile atabilirsin hepsini

JailbreakTR

Galiba öyle yapacam.
iGetsharp programını ben eskiden kullanıyordum çok işime yarıyordu ve hiç sorun çıkarmazdı,programa güncelleme gelmediyi için belkide sorun çıkarıyor.

ben simdide kullaniyorum rahat ama cok resim atiyorsun sorun ondan belkide

Bilgisayar ip sini yaz documents uygulamanın içine bir Tık ile atabilirsin hepsini

JailbreakTR

Daha sonra film rulosuna teker tekermi atılacak resimler?

Daha iyi bir fikri olan varsa yaza bilir.

Tmm o zaman herkese iyi bayramlar iyi forumlar.

Parça parça o zamam :/

Ben geçenlerde bir telefonuma iTools uzerinden attım yavaştı,pcde oyalandım biraz aktarımı sağladı telefon ekraninda iTools acık olsun yeterli

Ben geçenlerde bir telefonuma iTools uzerinden attım dediğin gibi yavaştı,pcde oyalandım biraz aktarımı sağladı telefon ekraninda iTools acık olsun yeterli

Kaç resim atdın tam olarak?

Kardeş son olarak birşey söyleyim resimleri atdıkdan sonra pcde itools yükleme ekranında rakam olarakmı ilerleme yapıyordu?
Ben atdığım zaman yuvarlak öylece dönüyor bekleyin yazıyor sadece.

iTools’un telefona yüklediği bir uygulama var onunla çok rahat yapıyor. Uygulamayı yükleyip normal bildiğiniz şekilde iToolsdan atın

JailbreakTR

Zapya diye bi uygulama var ios ve android de varsa bi android tel ona at resimleri ve videoları sonra bu uygulamayı hem androide hem iosa yükle sonra uygulamada telefonları eşleştir öyle dene kardeşim

Bir şekilde bir macOS cihaza erişim sağlarsan AirDrop üzerinden atabilirsin hem uzun sürmez hem de istediğinde silebilirsin

Geri