Arkadaşlar görev yöneticisinde arka planda çalışan uygulamaları tek bu butonla kapatma tweaki varmı varsa repo artı tweak paylasabilirmsnz
Buradaki kastın arka plan uygulamalarını kapatmak için mi soruyorsun
Arka plandaki uygulamaları görev yöneticisinde tek tek parmak yukarı çekerek kapatmak yerine altta bir butonla toplu kapatmak istiyorum
Killbackground 11 var onu deneyebilirsın.big boss repo...
Bu hem ucretli hemde denetim merkezine buton koyuyor baska alternatif varmi acaba
Ordan yukledim hata veriyo respring sonrasi kullanamadim geri kaldirdim. Ya bi yerde gormustum tam istedigim gibiydi bulamiyorum simdi
Bana aslinda slide2kill lazim ios 11 uyumlu

Bence sen şimdiliik killbacground 11 i kullan buda güncellenince ona geçersin![]()
Kuruyorum ama respring den sonra reinstall diye hata uyarisi veriyor onu nasil cozcem
Bu hatayı tweaki kurduktan sonramı veriyor yoksa kullandıktan sonra mı veriyor...?
Tweaki kurduktan sonra respring yapiyosun ya telefon respringden doner donmez veriyor
Bigg boss tan mı yüklediniz?
EasySwitcherXArkadaşlar görev yöneticisinde arka planda çalışan uygulamaları tek bu butonla kapatma tweaki varmı varsa repo artı tweak paylasabilirmsnz
Xarold
Kardeşim kaldırıp ı cleanerdan kalıntılarını temizleyip respring yapın ve bigg boss takini indirip kurar mısın
Simdi oldu ya saolasin temizleyince oldu kur kaldir yapa yapa kitledik demekki :)

Güle güle kullan.şimdilik bununla idare et istediğin tweak güncellenirse onu kullanırsın![]()
Eyvallah saolasn. Buda gayet kullanisli baska ne ozelligi var bunun sadece toplu kapatmami yapiyor :)
aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl yaptınız ?Eyvallah saolasn. Buda gayet kullanisli baska ne ozelligi var bunun sadece toplu kapatmami yapiyor :)