Görev yoneticisi toplu kapatma butonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysnks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ysnks

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar görev yöneticisinde arka planda çalışan uygulamaları tek bu butonla kapatma tweaki varmı varsa repo artı tweak paylasabilirmsnz

Arkadaşlar görev yöneticisinde arka planda çalışan uygulamaları tek bu butonla kapatma tweaki varmı varsa repo artı tweak paylasabilirmsnz

Buradaki kastın arka plan uygulamalarını kapatmak için mi soruyorsun

Buradaki kastın arka plan uygulamalarını kapatmak için mi soruyorsun

Arka plandaki uygulamaları görev yöneticisinde tek tek parmak yukarı çekerek kapatmak yerine altta bir butonla toplu kapatmak istiyorum

Arka plandaki uygulamaları görev yöneticisinde tek tek parmak yukarı çekerek kapatmak yerine altta bir butonla toplu kapatmak istiyorum

Killbackground 11 var onu deneyebilirsın.big boss repo...

Ordan yukledim hata veriyo respring sonrasi kullanamadim geri kaldirdim. Ya bi yerde gormustum tam istedigim gibiydi bulamiyorum simdi

Ordan yukledim hata veriyo respring sonrasi kullanamadim geri kaldirdim. Ya bi yerde gormustum tam istedigim gibiydi bulamiyorum simdi

Easyswitcherx var onu dene.packix repo da

Onada baktim kaydirarak kapatmayi sagliyor bana arka planda bes uygulama acik gozukuyorsa asagida tek butona basinca besini birden kapatan lazim. :)

Bana aslinda slide2kill lazim ios 11 uyumlu

Hatanın bir fotsunu yükler misin

1c36ac5c69360d950bcb94fb1a7130e4.png

EasySwitcherX
Ben Bu Tweak kullaniyorum iphone X Model
Asagiya cekince hem butun uygulamari siliyor hemde respring Yapiyor Cok kullanisli

Kardeşim kaldırıp ı cleanerdan kalıntılarını temizleyip respring yapın ve bigg boss takini indirip kurar mısın

Simdi oldu ya saolasin temizleyince oldu kur kaldir yapa yapa kitledik demekki :)

Simdi oldu ya saolasin temizleyince oldu kur kaldir yapa yapa kitledik demekki :)

Güle güle kullan.şimdilik bununla idare et istediğin tweak güncellenirse onu kullanırsın

Güle güle kullan.şimdilik bununla idare et istediğin tweak güncellenirse onu kullanırsın

Eyvallah saolasn. Buda gayet kullanisli baska ne ozelligi var bunun sadece toplu kapatmami yapiyor :)

Eyvallah saolasn. Buda gayet kullanisli baska ne ozelligi var bunun sadece toplu kapatmami yapiyor :)

Valla artık onu karıştırıp göreceksin ben pek kullanmadım sadece ıos 9 da iken biraz kullanmıştım

aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl çözdünüz ..
[automerge]1536744761[/automerge]
aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl yaptınız ?

Geri