![]()
Beyler bi yardım edin tvOS falan herşey yüklü delirmek üzereyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tvOS profilini yüklemeden önce yazılım güncellemenin telefona inip inmedigini kontrol et, eğer varsa indirilmiş yazılım silip profili yüklemeyi tekrar dene.
dostum internette yabancı forumlarda arattırdım fakat böyle bir video çıktı bir baksana ben şirketteyim ve youtube kapalı ama ne demek istiyor belki burada çözüm vardır.
dostum internette yabancı forumlarda arattırdım fakat böyle bir video çıktı bir baksana ben şirketteyim ve youtube kapalı ama ne demek istiyor belki burada çözüm vardır.

Baska profil yüklü mü cihazda güncellemeyi kesmesi için
Hayır yüklü değil
Yazılımınız güncel yazması gerekiyor sanırım oyle bir durum yok.Profil sadece güncellemeyi engeller fakat o uyarı için bir işlem yapmaz onun için eyer sonradan jailbreak çıkarda bir tweaks çıkarsa başka da şuan bir çaresi YÖK diye biliyorum
Yazılımınız güncel yazması gerekiyor sanırım oyle bir durum yok.
Sorun yok kardeş.Güncel![]()
Sorun yok kardeş.
Bu bir Beta sürümü olduğu için bir kaç problem yaşayacaksınız ve bu normaldır..
Bu sürüm sadece IOS 11.3.1'e bir köprü oluşturmak için kurulabilir.
Futurerestore güncelleme aldığı zaman zaten 11.3.1'e geçeceksiniz.
JailbreakTR
Makalede 11.3 beta 6 jailbreak kulllanabilir dediniz ben o yüzden geçtim ios11.3.1den dfu ile kurdumYa bende shsh blobları yok sıkıntı orda
Makalede 11.3 beta 6 jailbreak kulllanabilir dediniz ben o yüzden geçtim ios11.3.1den dfu ile kurdum
11.3.1 için SHSH kayıtların olmadığı için tek alternatif bu.
11.3.1 Beta 6 yı destekleyecek tabiki ama Beta işte..
JailbreakTR
Yanlış mı anladım 11.3.1 varken mi geçtiniz 11.3 beta 6 ya?Makalede 11.3 beta 6 jailbreak kulllanabilir dediniz ben o yüzden geçtim ios11.3.1den dfu ile kurdum
Yanlış mı anladım 11.3.1 varken mi geçtiniz 11.3 beta 6 ya?
11.3.1 geri dönüş kapalı olduğu içinBetaya mecburen geçiş yapıldı11.3.1 geri dönüş kapalı olduğu için
Hayır 11.3.1 vardı herkes dfu ile geçmezsen stabil olmaz dedi stabil olmazsa kullanmamın pek manası kalmaz yani bende dfu ile 11.3 beta 6ya geçtim dfu ile
İyi yapmışsın 11.3.6 beta da bari jailbreak şansın var