Önemli Hala SHSH Kaydınız Yoksa Acele Edin!!!

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selamlar arkadaşlar ,
Bildiğiniz gibi jailbreak kullanırken FutureRestore yapabilmek için SHSH kaydınızın mutlaka olması gerekiyor.
Önceki sürümlerde SHSH kaydını almamış olanlar hemen bu siteden SHSH kayıtlarını alsınlar ki sorun olursa FutureRestore kullanabilesiniz.

Sadece cihazınızın ECID kodunu girmeniz yeterli.. Otomatik olarak SHSH kaydınız alınacaktır.

[INFO]Sadece iPhone 8, 8+ ve X ler için geçerlidir[/INFO]

1531172347646.png

SHSH kaydı nedir? >> SHSH Nedir?
SHSH kaydı nasıl alınır bilmiyorsanız >> SHSH Kaydı Alma
Eğer jailbreakli iseniz site üzerinden almak yerine tweak ile de yapabilirsiniz. >> TSS Saver SHSH Bloblarınızı Direkt Alabilirsiniz (Jailbreakli Cihazlar)

Son düzenleme:
Beta için nasıl SHSH kaydı aldınız?

Beta aşamasında imzalı sürüm varsa eğer, kendisi bulup alıyor yani, doğru mudur? Bana hiç denk gelmedi de, o yüzden sormak istedim.
download.png

SHSH ne oluyor basitçe yazabilecek var mi, ‘SHSH nedir’ de anlatılanlardan birşey anlayamadım ve ilk kez cumartesi günü jb yaptım ve kullanıyorum SHSH denen şeyi yapmadığımda sorun çıkar mi?

SHSH ne oluyor basitçe yazabilecek var mi, ‘SHSH nedir’ de anlatılanlardan birşey anlayamadım ve ilk kez cumartesi günü jb yaptım ve kullanıyorum SHSH denen şeyi yapmadığımda sorun çıkar mi?
Konuya zaten ne olduğunun linki eklenmiş

SHSH, daha sonrasında imzası kapanmış bir sürüme cihazı geçirebilmek için son şansınızdır. Sadece imzası açık olan bir sürümün, SHSH kaydı alınabilir. Şu an için 11.4 ve 11.4.1 için SHSH kaydı alabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse böyle.

Oradan birşey anlayamadığımı belirttim
1531174651056.png
bu açıklama yeterli bence ama sen bilirsin..

ya da @veyselfurkan yazmış
SHSH, daha sonrasında imzası kapanmış bir sürüme cihazı geçirebilmek için son şansınızdır. Sadece imzası açık olan bir sürümün, SHSH kaydı alınabilir. Şu an için 11.4 ve 11.4.1 için SHSH kaydı alabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse böyle.

Teşekkür ederim, suan zaten 11.2.6 sürümündeyim SHSH kaydı alamıyorum dediğinize göre. Appleden gelen sürümleri güncellemedigim surece jailbreak ta sorun çıkmaz dimi hocam
[automerge]1531174757[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 5031
bu açıklama yeterli bence ama sen bilirsin..

ya da @veyselfurkan yazmış
Tamam teşekkürler 👍🏻

Teşekkür ederim, suan zaten 11.2.6 sürümündeyim SHSH kaydı alamıyorum dediğinize göre. Appleden gelen sürümleri güncellemedigim surece jailbreak ta sorun çıkmaz dimi hocam
[automerge]1531174757[/automerge]

Tamam teşekkürler 👍🏻
buradan güncelleme engelleme profilini indir. güncelleme görünmez zaten.. :okay:

Galiba electra team takımı jb konusunda alıp başını yürüyecek. Shsh kaydı alın sürekli diyorlar, yeni cydia da saurikin reposu, cydia installeri silip kendi installerini, reposunu ekliyorlar. Geçen de takıma hintli biri vardı iOS 12 açığı bulan galiba onu da almışlardı takıma. Electra team yeni jblere ya kulum diyecek her halde artık. 😂😂

Hayrına çıkarmıyorlar sonuçta. PayPal hesaplarını doldurdular, insanları bekletirken. Ben TaiG veya Pangu ekibinin böyle bir şey yaptığını görmedim. Adamlar tadında bıraktı bu işleri. Electra, Can I Jailbreak sitesinde iyi yer etti ama tebrik etmek lazım. 12 için de çıkardılar mı havalarından geçilmez artık. @AirLife

Hayrına çıkarmıyorlar sonuçta. PayPal hesaplarını doldurdular, insanları bekletirken. Ben TaiG veya Pangu ekibinin böyle bir şey yaptığını görmedim. Adamlar tadında bıraktı bu işleri. Electra, Can I Jailbreak sitesinde iyi yer etti ama tebrik etmek lazım. 12 için de çıkardılar mı havalarından geçilmez artık. @AirLife

Parayı veren düdüğü çalar işte. Para verebilecek bi ton zengin parası olan vardır. Bi hayır işler gibi işte versinler. 😂 Takıma 3-5 kişi daha alsalar jake james, tihmstar mesela yeni sürüm çıktığı gün jb yapar bunlar. 😂

11.3.1 Jailbreak kullanıyorum ama 11.4 ve 11.4.1 blobları gözüküyor 11.3.1 için almıyor.D0E40379-9751-43BF-9167-B91A5A2DE910.jpeg

Galiba electra team takımı jb konusunda alıp başını yürüyecek. Shsh kaydı alın sürekli diyorlar, yeni cydia da saurikin reposu, cydia installeri silip kendi installerini, reposunu ekliyorlar. Geçen de takıma hintli biri vardı iOS 12 açığı bulan galiba onu da almışlardı takıma. Electra team yeni jblere ya kulum diyecek her halde artık. 😂😂

coolstar da hintli zaten 😅

Taig ve pangunun arkası sağlam. Coolstar gibi bireysel değil onlar.

Hocam mavi isaretle iphone 7 8 .. gecerli demissin ipad 5 kullaniyorum benim icin gecerli degilmi? Alamazmiyim kaydımı

Selamlar arkadaşlar ,
Bildiğiniz gibi jailbreak kullanırken FutureRestore yapabilmek için SHSH kaydınızın mutlaka olması gerekiyor.
Önceki sürümlerde SHSH kaydını almamış olanlar hemen bu siteden SHSH kayıtlarını alsınlar ki sorun olursa FutureRestore kullanabilesiniz.

Sadece cihazınızın ECID kodunu girmeniz yeterli.. Otomatik olarak SHSH kaydınız alınacaktır.

[INFO]Sadece iPhone 7, 7+, 8, 8+ ve X ler için geçerlidir[/INFO]

Ekli dosyayı görüntüle 5026

SHSH kaydı nedir? >> SHSH Nedir?
SHSH kaydı nasıl alınır bilmiyorsanız >> SHSH Kaydı Alma
Eğer jailbreakli iseniz site üzerinden almak yerine tweak ile de yapabilirsiniz. >> TSS Saver SHSH Bloblarınızı Direkt Alabilirsiniz (Jailbreakli Cihazlar)

Bende neden Beta 3 SHSH almiyor

Device model iphone 7,2 yazıyor niye ki. ss kaydı aldım ama benim ip6.

beta süresiz yapılabilirmi jalbreak yaptıktan sonra

Geri