Herkes Ana ekranın görüntüsü atsın.

@Grknbrk Xenhtml widget hocam.Xenhtml konusunda paylaşılmıştı kendim Türkçeleştirdim

😎

Ekli dosyalar

• IMG_4630.JPG
    IMG_4630.JPG
    350.2 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_4631.JPG
    IMG_4631.JPG
    139.7 KB · Görüntüleme: 121
aman kardeş beni ona bulaştırma zor kurtuldum zaten.aslında daha önce kullanıyordum ama sonra ne olduysa biredn sıkıntı oldu icon isimleri kayboldu.askalsın jailbrek ime mal oluyordu.sonra bu tweak i kaldırdım düzeldi....

aman kardeş beni ona bulaştırma zor kurtuldum zaten.aslında daha önce kullanıyordum ama sonra ne olduysa biredn sıkıntı oldu icon isimleri kayboldu.askalsın jailbrek ime mal oluyordu.sonra bu tweak i kaldırdım düzeldi....

siz bilirsiniz hocam ben 4 5 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu sunucu tarafından işlenmesi için çok büyük hatası alıyorum -_- ipad air 2 ekran resmi

yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu sunucu tarafından işlenmesi için çok büyük hatası alıyorum -_- ipad air 2 ekran resmi
Resmi düzenlemeye girin altından yada üstünden çok az kırpıp kaydedin o şekilde gönderir:)

[INFO][/INFO]
151e98c6b2d2b172eec0916f625963f2.jpg

repo ismi?

1821f92db626973e8309a8d769c55501.jpg
bence bu ekranı paylaşmakta da fayda var

Hocam iphone X mi sizin? Şu bazzi tweak ı iphone 7 için olmuyo mu :D bi de fontun ismi ne acaba sizin?

Evet x ,bazzi 11 ile uyumlu muhtemelen bütün cihazlara da uygundur Core Sans Ar (ios 10)

Beyler şu fluidity tweaki ios 10 için varmı Aynı 11 deki gibi ama

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bu da benden olsun o zaman :)
c2f52d92012e1d7f949f7f5daa89c741.jpg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri