iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

dokunmatik olarak çift tıklamayla arka plandaki uygulamaları kapatamıyorum o zaman doğru mu üstad ? mecbur home tuşunu kullanacağım
Evet tweak güncelleme alana kadar öyle idare et

Selamlar,flex3 ben de de atiyor,iapcrazy deneyen var mi,calisiyor mu?

smarttab çift tıklayınca ekran açılıyor ve kapanıyor uyumlu:thumbup: aynen g3 gibi

İphone6 ön kamerası ters çekiyo sağda ise solda solda ise sağda ön kamerayla fotoğraf çekilemez olduk retrica vs vs uygulamalarla uğraşıyoruz. Bu aynalama sistemini ters çekme olayını düzeltebilcek bir tweak veya bu nasıl düzeltilir bi bilgisi olan varmı ?

Rishanandaki hostblockeri kur. Kafi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam 10.3.x icin uyumlu degil mi, birde goblin aracının 1 haftalık süresi var onu ext3nder ile uzatabilir miyiz?

Kilit ekran yazısı degistirme tweak hangisiydi 10.3.x icin güncel mevcut mu?

Watusi crack repo var mi yükledim 3 gün. Süre veriyor

Arka planda çalışan uygulamaları yönetmek için bi tweak var mı şarj sorunu için arıyorum

Merhabalar localapstore iapcrazy tarzi tweaklerden uyumlu olan deneyen var mi veya alternatif onerisi olan var mi?

arka planda çalışacak güzel muzik tweak varmi ? ve ya youtube + nasıl indire bilirim?

Arkadaşlar iPhone'da çift uygulama nasıl kullanabilirim ?Örneğin iki tane whatsapp kullanmak gibi. Cihazım 10.3.3 goblin jailbreakli.

Linktunes çalıştıran varmı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iapcrazy yi hangi repodan indirdiniz ?

Whatsapp ++ ile snap + hala uyumlu değilmi? Deneyen oldumu çalışıyor mu acaba?

Geri