iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Upscale iphone se sorunsuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BU TWEAK E ÇOK İHTİYACIM VAR FAKAT BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN

Ekli dosyalar

• IMG_7062.PNG
    IMG_7062.PNG
    345.3 KB · Görüntüleme: 39
c064765cccec4ccb8df86a2a74c5fc35.jpg
appsync yüklü olmasına rağmen yüklenemiyor hatası alıyorum

Forecast çalıştığı repoyu yollarmısınız ? Bide kilit ekranını ayarlayan bi tweak varsa uyumlu paylaşırmısınız ?

BU TWEAK E ÇOK İHTİYACIM VAR FAKAT BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN
hocam hangi repodan indirdiysem yükleniyor ekrında kaldım açılmadı tweak sürüm 10.2 inş siz bulursunuzda kullanırız benimde ihtiyacım var buna

hocam hangi repodan indirdiysem yükleniyor ekrında kaldım açılmadı tweak sürüm 10.2 inş siz bulursunuzda kullanırız benimde ihtiyacım var buna
Ben bulamıyorum bile bana link atarmısın nerden bulduysam bende deniyeyim

@hearven12 hocam *** repodan filanda denedim bu repoları kurmayın söyleniyor bide sizin yeni çıkan jb de denerseniz sorun oluşa bilir igameguardın tweak yada repo yazın googlede farklı bi repo daha çıkıyor istiyorsanız deneyin bi bende olmadı

@hearven12 hocam *** repodan filanda denedim bu repoları kurmayın söyleniyor bide sizin yeni çıkan jb de denerseniz sorun oluşa bilir igameguardın tweak yada repo yazın googlede farklı bi repo daha çıkıyor istiyorsanız deneyin bi bende olmadı
Elmada falan kalırmı jb den olurmuyum korkum o

belli olmaz denemeyin ondan dolayı şimdi yüklenmesi gereke tweakler var elmada filan kalınca kurtarmak için onlar güncelleme alsın yükleyin ondan sonra rahat bir şekilde yüklersiniz

Han
belli olmaz denemeyin ondan dolayı şimdi yüklenmesi gereke tweakler var elmada filan kalınca kurtarmak için onlar güncelleme alsın yükleyin ondan sonra rahat bir şekilde yüklersiniz
hangi tweakler onlar hocam ? Ben olaya uzağım ilk Kez mail yapıyorum yardımcı olursanız sevinriim

Maize hangi repodan kurdunuz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu repoyu ekle

Sonra buraya dön ve bu linke tıkla

8.2 versiyonu kuracaksın

Dikkat et appsync diğer tweaklere benzemez doğru yerden kurduğundan emin ol

8.2 yok 6.2 var ben yükledim appcake den uygulama yüklenmiyor

FlipControlCenter hangi repodan kurayım ?

85b8406ec92d2ce20c786b0936907b36.jpg
4eef74ade43a7065734082232be7b5dd.jpg
35ab5c36df3e677b4e241a7ee975cbd4.jpg
376ed09f98bef5cef47eec890e2b413e.jpg
apsync 10.3.1 ile uyumlu değil galiba ya da bi yerde hata yaptım bilgisi olan var mı

Geri