kdog0598.github.com reposundan yükledim hocam sorunsuz çalışıyor ara sıra donma yapiyor ama sonra düzeliyorFilza nereden yükledin çalışıyor mu?
Hocam benim FilzaEscaped sorunu sizinkiyle aynıydı baya konuşmuştuk bu konuyu respiring yapıyordu suan sıkıntı yok tweakboxtan yükledim sorunsuz çalışıyor. Sorun sizde devam ediyorsa ordan yükleyinFilza nereden yükledin çalışıyor mu?
LocalAPstore çalışıyor mu hiç uygulama yükledin mi?
Tamam sağol anladım :biggrin:Uygulama değil hocam oyuniçi elmas altın falan online oyunlarda
Evet gördüm daha ekleme yapılırsa iyi olur.:thumbup:Sitemizin reposuna yeni tweak eklemeleri yapılmıştır.
Repo: repo.jailbreaktr.com
Ekleme yapıyorum hocam vakit buldukça.Evet gördüm daha ekleme yapılırsa iyi olur.:thumbup:
Şu gentalman teması varya onu eklemisin başka repolardaki sade moda atıyor..Ekleme yapıyorum hocam vakit buldukça.
Tabikide hocam sorunu status bar’ıdevre dışı bırakınca çözülüyordu sanırım o temanın.Şu gentalman teması varya onu eklemisin başka repolardaki sade moda atıyor..
Bu gamegem gameplayer ne zaman güncellenecek bir bilginiz varmıEkleme yapıyorum hocam vakit buldukça.
Maalesef hocam oyunla pek aram olmadığı için takip etmiyorum :)Bu gamegem gameplayer ne zaman güncellenecek bir bilginiz varmı
Ücretli sanırım. Xarold gibi repolarda crackli bulabilirsiniz.Şunu tweak yükledim code bir şeyler iste açamadım çok yararlı bir tweak daha önce kullanmıştım şimdi code istiyorEkli dosyayı görüntüle 1916