Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok basit adımlar ve usb yardımıyla bu jailbreak'i yapabilirsiniz.
Kendimce denedim ve sizlere de yararı olur diye yaptıklarımı tek tek sizlerle paylaşmak istedim. Not: Yapılışında yaşanan herhangi yanlış bir durumda sorumluluk kabul etmediğimi bildiririm. Dikkat Kilit ekranı parolasını kaldırmanız gerekiyor ! Videolu Anlatım.
Windows Adımı :
balenaEtcher Programı ile Aşağıdaki linkten ubuntu isosunu usb'ye yazalım.
checkra1n kullanıcıları için modern Procursus Bootstrap ve libhooker yükleyen, Mac/Linux cihazı olmayanlar için Odysseyra1n aracını USB Flash Bellek ile her bilgisayarda kullanmanızı sağlayan araçtır.
odysseyn1x nedir?
Normalde sadece Mac/Linux'ta kullanılabilen odysseyra1n aracını USB Flash Bellek aracılığıyla her cihazda kullanılabilmesini sağlar
Odysseyra1n nedir?
Odysseyra1n, Chimera/Odyssey/Taurine' de olan Procursus ve libhooker modern altyapısını checkra1n jailbreakli cihazlarına getirir. Bu sayede Chimera/Odyssey/Taurine kullanırmış gibi...
Bootra1n alternatifi, daha kolay, hızlı ve kullanıcı dostu, checkra1n için yapılmış bir araçtır. Linux/MacOS sistemi olmayanlar içindir.
- Linux, Macintosh, Hackintosh hatta Windows bile gerektirmez.
- En eski sistemlerde bile çalışır herhangi bir gereksinimi yoktur.
- Dosya boyutu ~27MB'tır.
- Bootra1n'den daha hızlıdır, Bootra1n'deki gibi komut girmeniz gerekmez checkra1n hemen açılır, uğraştırmaz.
- Kuruluma gerek yoktur...
Forumda bu konuyla ilgili başlık açılmadığını gördüm ve yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar faydalansın dedim.
Dual boot komplikasyonları nedeniyle Windows için checkra1n jailbreak'in yüklenmesinde çok fazla sorun olduğunu biliyoruz. İşte İşte Dualboot ve Mac gerekmeyen Windowslar için checkra1n jailbreak'i yüklemek için checkra1n ra1nusb ile yükleyebileceksiniz. Sahip olmanız gereken tek şey, ra1nusb aracını önyüklenebilir yapmak için boş bir USB (en az 16 GB).
Uyarı
Daha önceden böyle bir deneyiminiz yoksa adımları harfiyen yapın. Hata alırsanız YouTube'den veya Google'dan hata kodunu...