iTunes'e Bağlanın diyor ?!

mkaanckmkli

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
jb yapayım dedim kendi kendine yanlış şifre girilmiş gibi kilitledi iki defa 15 dk sonra da itunese bağlayın dedi. cihazı bağlıyorum şifresini girin yazıyor. ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz.?

Cihaz
iPhone 6
Sürüm
11.3.1
Hocam tam olarak anlamadım. şifresini biliyorsan girmen gerekiyo zaten. tam açıklarmısın :D

Hocam tam olarak anlamadım. şifresini biliyorsan girmen gerekiyo zaten. tam açıklarmısın :D
olay şöyle oldu ..
electrayı safariden indirdim jb yapmak için açtım bir iki defa olmadı.
sonra vazgeçtim olmuyor dedim bi baktım hücresel veri gitmiş
bende restart attım sonra cihaz açıldı 5 dk bekletti yanlış şifre girmişim gibi bekledim yine hicresel yok yeniden başlattım telefon dondu yeniden başlattım bu seferde 15dk dedi
yine bekledim açıldı ekran açıldı dondu baya bi bekledim kendine gelmedi bende yeniden başlattım
bu seferde itunese bağlayın yazdı telefon uçak modunda öylece kilitli kaldı
[automerge]1573767519[/automerge]
12.4.3 ü indirdim şimdi dfu modda itunesten onu yüklesem olur mu elmada kalmak istemiyorum. ve ya sürüm kaybetmeden halledebilir miyiz ?

olay şöyle oldu ..
electrayı safariden indirdim jb yapmak için açtım bir iki defa olmadı.
sonra vazgeçtim olmuyor dedim bi baktım hücresel veri gitmiş
bende restart attım sonra cihaz açıldı 5 dk bekletti yanlış şifre girmişim gibi bekledim yine hicresel yok yeniden başlattım telefon dondu yeniden başlattım bu seferde 15dk dedi
yine bekledim açıldı ekran açıldı dondu baya bi bekledim kendine gelmedi bende yeniden başlattım
bu seferde itunese bağlayın yazdı telefon uçak modunda öylece kilitli kaldı
[automerge]1573767519[/automerge]
12.4.3 ü indirdim şimdi dfu modda itunesten onu yüklesem olur mu elmada kalmak istemiyorum. ve ya sürüm kaybetmeden halledebilir miyiz ?
Hocam telefonda iphone u bul acikmiydi

Cihazınızı 12.4.3 sürümü ile restore yapın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
shsh almıştım peki onu kullanarak sürüm kaybetmeden restore edebilir miyim ?

Hocam " NonceReboot12xx ipasını impactor ile telefona kuruyoruz . " yazıyor ?

Öncelikle cihazınızı 12.4.3 sürümüne restore yapmalısınız. Mac kurulum olan bir pc de checkra1n ile jb yapın ve nonce ayarlayıp 11.3.1 e sürümüne düşürebilirsiniz tekrar.

Öncelikle cihazınızı 12.4.3 sürümüne restore yapmalısınız. Mac kurulum olan bir pc de checkra1n ile jb yapın ve nonce ayarlayıp 11.3.1 e sürümüne düşürebilirsiniz tekrar.
Peki restoreyi dfu modda mı yapacağım yoksa itunes simgesi oluyor ekranda öyleyken mi yapmalıyım ?

kurtarma modında kaldı hocam telefon :((

Yazdıklarınıza göre cihazın kurulum ön bellek dosyası çoktan bozulmuş. Recovery mod da kalması normal. Cihazınızı itunes ile restore işlemini tekrarlayın. Eğer dfu moda alabilirseniz cihazı dfu mod da restore yapmayı deneyin.

Yazdıklarınıza göre cihazın kurulum ön bellek dosyası çoktan bozulmuş. Recovery mod da kalması normal. Cihazınızı itunes ile restore işlemini tekrarlayın. Eğer dfu moda alabilirseniz cihazı dfu mod da restore yapmayı deneyin.
iki modda da denedim aynı sonucu veriyor itunes -35 hatasını veriyor. kablo orjinal bilgisayarı da yeniden başlattım aynı yine.

iki modda da denedim aynı sonucu veriyor itunes -35 hatasını veriyor. kablo orjinal bilgisayarı da yeniden başlattım aynı yine.

Pc de güvenlik duvarını ve antivirüs yazılımı varsa devre dışı bırakın.
3utools ile restore etmeyi deneyin.

hocam olmadı yine :( başka ne yapabilirim ? 3utools da elapsed time yazıp hata veriyor.
[automerge]1573837820[/automerge]
qq.png

Denedim hocam hep aynı hatayı veriyor itunes 35 error . kaldı mı şimdi böyle ?

Orjinal Farklı usb kablosu ile farklı usb girişinden tekrar deneyin.
İtunes yazılımının güncel olduğundan emin olun

Son düzenleme:
Orjinal Farklı usb kablosu ile farklı usb girişinden tekrar deneyin.
İtunes yazılımının güncel olduğundan emin olun

3 farklı kablo kullandım hepsi orjinal
2 bilgisayar denedim hepsinin usb girişlerini denedim
itunes yeniden indirip güncellemesini kontrol ettim güncel

Geri