JailbreakTR Tema Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayfly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayfly

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar repodan bu TEMA’yı kurdum ama sanırım birşeylerle çakıştı.temayı anemondan aktif ettiğimde ayarlarda tweakler gidiyor hiçbiri görünmüyor.temayı aktif edip respring yaptıktan sonra ayarlara tıladıgımda ilk tıklamada atıyor ikinci tıklamada ise ayarlara giriyor ama hiçbir tweak görünmüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar repodan bu TEMA’yı kurdum ama sanırım birşeylerle çakıştı.temayı anemondan aktif ettiğimde ayarlarda tweakler gidiyor hiçbiri görünmüyor.temayı aktif edip respring yaptıktan sonra ayarlara tıladıgımda ilk tıklamada atıyor ikinci tıklamada ise ayarlara giriyor ama hiçbir tweak görünmüyor.

Hangi tema ?

Hangi tema ?

07da4fe1260d64897ca9a85db0831ef7.jpg

Bu kardeşim tema gerçekten süper ama böyle bir sorun oldu bende

Buda CrashReporter daki görünüm
320bcb5d937131c0da72fbd87a8d09de.jpg

07da4fe1260d64897ca9a85db0831ef7.jpg

Bu kardeşim tema gerçekten süper ama böyle bir sorun oldu bende

Tema’da Problem Yok, kendim ekledim kendi telefonumdan da kurulumunu sağladım

Tema önce bu şekilde iken sorun olmadı
3645bbca63cf561612c50bb46daccb30.jpg

Ama TEMA’yı bu şekle alınca bu hatayı verdi
be82e8277dacb763197f8edaca96bf02.jpg

Bunu hallettim kardeşim ama deşiğim gibi TEMA’yı kurunca tweakler ayarlarda gidiyor

benim kendi cihazımda sorun yok, eger ki temayı yüklediğin zaman böyle bir sorun yaşıyorsan icleaner ile anemone eklentilerini tek tek devredışı bırakıp respring yaparak çözüm sağlayabilirsin. birde anemoneda başka bir temanında seçili olmamasına dikkat et.

benim kendi cihazımda sorun yok, eger ki temayı yüklediğin zaman böyle bir sorun yaşıyorsan icleaner ile anemone eklentilerini tek tek devredışı bırakıp respring yaparak çözüm sağlayabilirsin. birde anemoneda başka bir temanında seçili olmamasına dikkat et.

a1853264070a0a024f6bc995f8255a98.jpg
bu eklentilerden mi bahsediyorsun.devre dışı bırak derken silecekmiyim yani.eger silersem Anemone çalışır mı ki?

Buradaki turuncu olanları kapatacakmıyım kardeşim ?

anemone olanları tek tek kapat. yukarıda uygula yapınca yeniden başlat diyecek.

Buradaki turuncu olanları kapatacakmıyım kardeşim ?

anemone olanları tek tek kapat. yukarıda uygula yapınca yeniden başlat diyecek.

Tek tek kapat derken birini kapatıp deniyicem olmazsa digerini kapatıp deniyicem şeklinde mi yani?

Tek tek kapat derken birini kapatıp deniyicem olmazsa digerini kapatıp deniyicem şeklinde mi yani?

evet

Birde bu işlemleri tema Seçiliyken mi yapıcam yoksa işlemi yapıp sonra anemon dan TEMA’yı mı şeçicem.

Birde bu işlemleri tema Seçiliyken mi yapıcam yoksa işlemi yapıp sonra anemon dan TEMA’yı mı şeçicem.

tema seçiliyken.

IMG_0324.JPGkardeşim bu şekilde çalıştı.ama kapalı olan seçenek problem çıkarmaz değil mi anemone için.yani anemone nin çalışmasını etkilemez değil mi?

@ayfly
2308d2c375c6bac0709ef2818a35c97a.jpg

Bunuda kapat Respring at bitti..
Sen acemi değilsin benim bildiğim Yoksa yaşlandınmı

JailbreakTR

Geri