Kilidi açmak için ana ekran düğmesine basın yazısını değiştirme

omeraksoy

Banned
Yasaklı
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi değişik ve biraz kendinize özel iphone yapmaya çalışıyorsunuz buda size yarayabilir.

Sarı renkle işaretlediğim kısımdaki yazıyı nasıl değiştireceğimizi anlatacağım.
2018-07-20 13.41.05.jpg

1. Jailbreakli cihazınız da Filza veya eğer sürümünüzü destekliyorsa FilzaEscaped'i açın.
  2. Kök klasörüne ulaşana kadar arkadaki düğmeye dokunun. Başlığı olarak eğik çizgi ("/") olacaktır .
  3. Kök dizininden System/Library/CoreServices/SpringBoard.app. kısmına geliyoruz.
  4. Bu kısımda cihazınız hangi dilde ise Örneğin; Türkçe ise tr.lproj adlı dosyaya girin.
  5. İçerisinden SpringBoard.stringsdict adlı dosyaya tıklayın metin düzenleyici seçin
  6. Uyarı

Uyarı! ÜZERİNDE OYNAMADAN ÖNCE LÜTFEN YEDEKLEYİN AKSİ TAKTİRDE DÜZELTMEK İÇİN DİREK ATABİLİRSİNİZ.

7. Aşağıdaki resimde işaretlediği yerler ne yazmasını istiyorsanız o şekilde değiştirin kaydet diyin ve resping atın tamamdır.

2018-07-20 13.49.39.jpg

Sonuç:
2018-07-20 13.53.00.png

Son düzenleme:
Library den sonra CoreServices bu kısım yok bende.

En başa gidip sonra library yaptın değil mi ?

Library dizininde ss atar mısın _?

2CD7C34E-4F3E-46FF-93F7-D729C02F854A.png

Harf sıralaması yapıp tekrar bakmayı dener misin belki arada kaybolmuştur görmemişsindr

/Library/CoreServices/SpringBoard.app. buranın en başında yani system/Library/CoreServices/SpringBoard.app. bu şekilde girince oldu. Sanırım bu konularda yeni olduğum için atladım

/Library/CoreServices/SpringBoard.app. buranın en başında yani system/Library/CoreServices/SpringBoard.app. bu şekilde girince oldu. Sanırım bu konularda yeni olduğum için atladım
Evet şimdi devam edebilirsin dostum gerekli yerleri ama sakın unutma değiştireceğin dosyayı lütfen yedekle !

Hayır onu yaparsan tekrar jailbreak yapman gerek
[automerge]1532086188[/automerge]

indir cydia üzerinden sonra ayarlara gir en üstten aşağı doğru çek resping atar.

Emeğinize sağlık yaptım :wave:

Hocam yolu yanlis vermissin ondan bulamamis arkadas, konuyu duzelt istersen. Kok dizinden sonda system var, yani / dan sonra library degil /system/library diye gidecek, paylasim icin tesekkurler, emoji destekliyormus hos oldu 👍🏻

Hocam yolu yanlis vermissin ondan bulamamis arkadas, konuyu duzelt istersen. Kok dizinden sonda system var, yani / dan sonra library degil /system/library diye gidecek, paylasim icin tesekkurler, emoji destekliyormus hos oldu 👍🏻

çok teşekkür ederim uyarın için

Bende kayit et sorunu cikti iphone x 11.3.1 yazilari degistirdim adimi soy adimi yazdim olmadi kayit etmiyor

Kayit et diyorum komut vermiyor mecburi vazgec diyorum

Ekli dosyalar

• A58541EA-054D-429B-BFA5-60D101766021.png
    A58541EA-054D-429B-BFA5-60D101766021.png
    554.7 KB · Görüntüleme: 29
X te nasıl olcak. Verdiğiniz dizinde . Ekranı acmak için butona basın tarzında bişey yazıyor. Bizde yukarı kaydırın yazıyor. Büyük ihtimalle bizim dizin farklı. Bilen varmı ?

@omeraksoy süper oldu dostum, eline sağlık. Yalnız tr de oldu ama telefonu ingilizce yapınca o en.lproj nin içinde SpringBoard.stringsdict dosyası olmuyor. İngilizce için konum farklı mı acaba?

Geri