Çözüldü LittleX çok şarj harcıyor

Adrenaline

Aktif Üye
JailbreakTR
LittleX çok mu şarj harcıyor yoksa bana mı öyle geliyor? Ayrıca sadece LittleX deki statusbarı alabilecek bi tweak yokmu? (Sadece statusbar)EF2566A6-F6E2-41AE-9C8D-C58C89CC0B45.jpeg
@rramazannd sırf şu status bar için istiyorum ya :)

Kullanmana engel bir durum yok, şarj öyle de böylede bitiyor. :)
Yani orası öyle de :) bide LittleX kullanınca ekran fotosu alma kombinasyonu değişiyor, power tuşuna uzun basıyorum seçenekler (respring,reboot vs) gelmiyor alışamadım:)

Yani orası öyle de :) bide LittleX kullanınca ekran fotosu alma kombinasyonu değişiyor, power tuşuna uzun basıyorum seçenekler (respring,reboot vs) gelmiyor alışamadım:)

Enson sürümünde o islemleri kapatabiliyorsunuz.

cihaz nasıl kapanacak cidden littlex yüklüyken

LittleX çok mu şarj harcıyor yoksa bana mı öyle geliyor? Ayrıca sadece LittleX deki statusbarı alabilecek bi tweak yokmu? (Sadece statusbar)Ekli dosyayı görüntüle 2930
@rramazannd sırf şu status bar için istiyorum ya :)

Bendede çok şarj yiyordu, hem littlex hem diğeri. Bende sadece statusbar için özeniyordum ama vazgeçtim şarj çok gidiyordu.
Sonra Moveable9 tweaki çıktı, onunla littlex gibi statusbar simgelerini yer değiştirebiliyorum. Gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede çok şarj yiyordu, hem littlex hem diğeri. Bende sadece statusbar için özeniyordum ama vazgeçtim şarj çok gidiyordu.
Sonra Moveable9 tweaki çıktı, onunla littlex gibi statusbar simgelerini yer değiştirebiliyorum. Gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim..

Aynen dostum bende Moveable9 kullanıyorumda sırf şu pil simgesinin içine şarj yüzdesini ekleyen bi tweak yapan olsa ne dua ederim varya 😃

Aynen dostum bende Moveable9 kullanıyorumda sırf şu pil simgesinin içine şarj yüzdesini ekleyen bi tweak yapan olsa ne dua ederim varya

8ab97b99b292c38f18a80c8e15a18945.jpg

22375d709f8fc74c226c31654bd2ec0f.jpg

JailbreakTR

Aynen dostum bende Moveable9 kullanıyorumda sırf şu pil simgesinin içine şarj yüzdesini ekleyen bi tweak yapan olsa ne dua ederim varya

Alkaline ile efsane6’nın tavsiyesine ek olarak resimdekini kullanıyorum
3c5e3c22abf23859be3e83164c95f3e4.jpg

@murat.toksoz peki baktınızmı şarz yüzdesini doğru gösteriyormu? speedometer de var heralde sizde o doğru gösteriyormu şarz yüzdelerini?

@Hbasdereli hiç bir değişiklik olmuyor batarya simgesinde artı Moveable9 kurulu littlex i kaldırdım.

@murat.toksoz peki baktınızmı şarz yüzdesini doğru gösteriyormu? speedometer de var heralde sizde o doğru gösteriyormu şarz yüzdelerini?

Bendeki LBI live battery şarjdan 5'er 5'er düşüyor memnunum. Yani şarj 77 ise 80 gösteriyor.. Speedometer hep 1-2 değer farklı gösteriyor..
Bu arada bendeki çoğu alkaline tweaki cydiada yok, ben eskilerden yedeklemiştim PC'ye. Manuel olarak dosyaları telefon sisteminde alkaline klasörüne bırakıyorum ve sorunsuz kullanıyorum..

@murat.toksoz sorunsuz kullanım olmuyor ki işte ama. değerleri farklı gösteriyor diyorsun. o alkaline temalarına düzenleme yapılması lazım. 9.3.3 den sonra düzenli çalışmıyor eskiler dosya sistemi değiştiği için.

@daRkneSs in bir çalışması vardı bununla ilgili ne yaptı bilmiyorum.

@murat.toksoz sorunsuz kullanım olmuyor ki işte ama. değerleri farklı gösteriyor diyorsun. o alkaline temalarına düzenleme yapılması lazım. 9.3.3 den sonra düzenli çalışmıyor eskiler dosya sistemi değiştiği için.

@daRkneSs in bir çalışması vardı bununla ilgili ne yaptı bilmiyorum.

Sorunsuz dediğim sabit 5'er düşüyor. Bu işimede geliyor.. Yani sorun değil dediğim tweakin kendisi bu şekilde yapılmış. 5-5 düşüyor.. 56 göstermesi gerekirken 60 gösteriyor değil..

Bendeki LBI live battery şarjdan 5'er 5'er düşüyor memnunum. Yani şarj 77 ise 80 gösteriyor.. Speedometer hep 1-2 değer farklı gösteriyor..
Bu arada bendeki çoğu alkaline tweaki cydiada yok, ben eskilerden yedeklemiştim PC'ye. Manuel olarak dosyaları telefon sisteminde alkaline klasörüne bırakıyorum ve sorunsuz kullanıyorum..

Reis bu LiveBatteryIndicator iOS 11 e uyumlu mu? Hangi repoda mevcut uyumlu olanı

Reis bu LiveBatteryIndicator iOS 11 e uyumlu mu? Hangi repoda mevcut uyumlu olanı

Usta cydiada varmı bilmiyorum, olsada ios 11 uyumlu değildir. Ama çalışabilir.. 3 tane çıkıyor cydiada, istersen yükle çalışmazsa bendeki dosyaları maille atarım sana. Dediğim gibi ben elle filza ile yerine koydum dosyaları, cydiadan yüklemedim..

Kamera arka plan etkinliği yüz 50 pil harcamiş bugün hiç kamera kullanmadım bunun sebebi nedir arkadaşlar

Ekli dosyalar

• CFCDCC61-12FF-4178-83F9-DEBA21178535.png
    CFCDCC61-12FF-4178-83F9-DEBA21178535.png
    876.2 KB · Görüntüleme: 10
Usta cydiada varmı bilmiyorum, olsada ios 11 uyumlu değildir. Ama çalışabilir.. 3 tane çıkıyor cydiada, istersen yükle çalışmazsa bendeki dosyaları maille atarım sana. Dediğim gibi ben elle filza ile yerine koydum dosyaları, cydiadan yüklemedim..

Hocam zahmet olmazsa dosyaları yollayabilir misin ios 11 i7+'da çalışmadı

Hocam zahmet olmazsa dosyaları yollayabilir misin ios 11 i7+'da çalışmadı

Hangisini istiyorsunuz hocam.
3235ecec88bae92cd1ef022e5e2d67d5.png
371bc630024cb2e7f78ad4346ff5f51b.png

Hangisini istiyorsunuz hocam.

Alkaline teması hocam batarya yüzdesi batarya ambleminin içinde yazıyor LBI live olan

Geri