Çözüldü locallapstore Ios 12 İçin Repo

tufancemkir

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba. İnternetten bir çok yere baktım ama güvenilir olan hiç bir repo bulamadım uygulama içi satın alım için. Ios 12 de çalışan locallapstore için repo söylermisiniz.

LocalIApStore orijinal reposu bir süre önce kapatıldı ve tekrar açmadılar.

Vereceğim linkteki LocalIApStore 1.4-4 sürümü deb dosyasını indirip, Filza yardımıyla yükleyebilirsiniz;

Vereceğim linkteki LocalIApStore 1.4-4 sürümü deb dosyasını indirip, Filza yardımıyla yükleyebilirsiniz;
Çok teşekkür ederim. Deb olarak başka sitelerden bulmuştum ama güvenememiştim.

Kurulum yaptım filza ile ama ana ekrana birşey gelmedi yanlış hatırlamıyorsam ekranda görünmesi lazımdı galiba ?

Kurulum yaptım filza ile ama ana ekrana birşey gelmedi yanlış hatırlamıyorsam ekranda görünmesi lazımdı galiba ?
Ana ekrana gelmiyor. Ayarlara girin. Aşşağıya inin tweaklerin olduğu kısma. Ordan tweaki aktif edin.

11.3.1 uyumlumudur bu?

Appstore’dan nasil indirme yapicaz. Ucretlinin yani da herhangi ekstra bisey cikmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appstore’dan nasil indirme yapicaz. Ucretlinin yani da herhangi ekstra bisey cikmiyor.

Off karistirdim ben linktunes sandim pardon

LocallApstore çalışmıyor yeni jb yükledim Inapp da denedim başka önerisi olan varmı? :/

Online oyun ve uygulamalarda çalışmaz ancak çoğu offline oyunda çalışıyor. Zaten localiapstore epey süredir güncelleme almıyor, eski bir tweak.

Çalışıyor ama her uygulamada çalışmaz localiapstore.
ya eskidende yüklemiştim senin düşündüğün gibi düşündüm birinde işe yarıyordu eskiden ondada yaramıyor şuan sdjflkdsfjsd

arakadaslar bus dosyayi indirdikten sonra nasil kuruyoruz filzaya?tam olarak nereye kopyaliyoruz?

Filza ile yükleyemedim ben sebebi ne olabilir

Filza diyonuz çıldırıyorum bunun ropesi yok mu illa bilgisayar şart mı

Geri