Evet bu kadar. Nedenini burada açıkladık; Duyuru - JailbreakTR Yeni Repomuz Çok Yakında!Merhabalar.
jailbreaktr.com repo içi bu kadar azmı yoksa bendemi problem var acaba ? sürüm 12.4
SSH ile bilgisayar üzerinden dosyalarına erişip çekebilirsin. Çok yüksek değilse whatsapp ile birine gönder oradan geri çek veya herhangi bir upload sitesine yükle (google drive, yandex) gibiArkadaşlar iphone 6 12.4 jailbreakli telefonuma rar dosyası indirdim bu dosyayı nasıl bilgisayara aktarabilirim?
Arkadaşlar iphone 6 12.4 jailbreakli telefonuma rar dosyası indirdim bu dosyayı nasıl bilgisayara aktarabilirim?
Çok büyük değilse kendine mail atabilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3uTools ile dosya sistemine erişebilirsin. Apple File Conduit Yüklü olması gerekiyor; Download 3uTools (Safe and free iOS tool for all iPhone, iPad and iPod Touch users) Tweak - Apple File Conduit 2 Cannathea1.8 gb maalesef tekrardan indirmek istemiyorum telefondakini biliysayar taşımak istiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar merhaba. Telefonumdaki önemli resimleri aktarıp saklayabileceğim bir program arıyorum. Uzun zamandır isafe pro kullanıyordum ama artık düzgün çalışmıyor, bütün sürümlerinde eski yedeğe tıklayınca program kapanıyor. Mümkünse sosyal ağ tabanlı olmasın google drive gibi, oturum açınca ulaşılabiliyor çünkü ayrıca drive şifreleme olayını 2 yıldır kaldırdı.. Teşekkürler
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Private Photo Vault - Pic Safe von Legendary Software Labs LLCZiyaretçilere kapalı Giriş yap
Bunu bir deneyebilirsin...

İphonun ekranını android tvye nasıl aktarabilirim ? Yardımcı olabilecek var mı ?
Sevgili arkadaşlar aracımda büyük ekran var ama CarPlay yok.telefonumu herhangi bir şekilde yansıtma şansım varmı acaba bilgisi olan varmı
İlginize şimdiden teşekkür ederim
Araba’da CarPlay desteği olması şart + NgXPlay tweaki ile yansıtabilirsin
En sağlıklı yöntem AppleTV ile veya AirDrop
AppStore da program fln yok mu bunun için
Hiç bir uygulama yoktur eğer varsa zaten istediğin gibi çalışmaz...
Bu AirDrop hakkında bi fikrim yok. Nedir bu??
AirDrop ile sadece cihazdan cihaza wifi ve Bluetooth destek üzerinden verilerini aktarabilirsin
herhangi bir bilgi yok maalesef.Arkadaşlar cydia impactorun durumu ne oldu? Cihazda jb yok hala impactoru bekliyoruz. Aralık ortası dedi saurik bilgisi olan var mı
Peki jbsiz cihazda nasıl yükleyebilirim.herhangi bir bilgi yok maalesef.
3 kere yazdım artık cevaplasanızqemuyla nası macos mojave kurabilirim
3uToolsPeki jbsiz cihazda nasıl yükleyebilirim.
Hocam macos kategorisine yardım konusu açabilirisin3 kere yazdım artık cevaplasanız
teşekkürler3uTools
Hocam macos kategorisine yardım konusu açabilirisin
konu açamıyorum3uTools
Hocam macos kategorisine yardım konusu açabilirisin