SnowBoard tweaki kur. Youtube'da tema videoları mevcut sürümüne uyumlu olanlara bakabilirsin.arkadaşlar merhaba jailbreak ile yeni tanıştım kurcalayarak öğrenme aşamasındayım.
Fakat en büyük isteğim tema yüklemek onuda bir türlü beceremedim yardım olabilirmisiniz winterboard yükledim hepsinde EXIT hatası verdi hiç bir şekilde tema yükleyemiyorum
Siz hangi repodan kurdunuz?Slm Beyler
Xen HTML 2 gun oncesine kadar Guzel ce kullaniyordum bir alda herhangi bir bir tweaks den dolayi degil cunku defalarca devre disi birakip tek tek denedim malesef safa Moda atiyor Baska kurabilecegim repo tavsiye yada problem yasayanlar varmi ?
Reload Daemons seçeneğini kapatıp jb yaptıktan sonra unc0verdan sadece tekrar açmamız yeter mi yoksa açtıktan sonra re-jb mi yapmalıyız?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siz hangi repodan kurdunuz?
ios 13 icin localapstore hangi repo tavsiye edersiniz
wp derken?Wp ver
wp derken?
Henüz 13.4 e güncelleme yapılmadı. Final sürümü çıktığında uyumlu hale gelecektir.telefonumu 13.4 betaya güncelledim daha önce 13.3 ve 13.3.1 sürümlerinde defalarca sorunsuz jb yaptığım cihaz jb olmadı bu sürümde yapamadım siyah ekranda kaldı chackra1n ios 13 sürümünü komple destekliyor sanıyordum ama desteklemiyormuş yada ben yanlış bişeylermi yaptım bu konuda bilgisi olan biri beni de bilgilendirebilirmi acaba