Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Uncover ile Restore Root FS yapıp OTA’dan güncelleme yaparsam cihazım elmada kalır mı? 5S 12.4.8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

14.2 jb var ama appeCake tweaknı indiremedim Depends AppSync unfide- Depends Ipa installer Consele diyor çözümü varmı ?

Arkadaşlar Uncover ile Restore Root FS yapıp OTA’dan güncelleme yaparsam cihazım elmada kalır mı? 5S 12.4.8

Geçenlerde Rootfs yaparak ip7 cihazı iOS12'den, iOS 14.2'ye güncelledim. Sorun olmadı. her ihtimale karşı yedek almanızda fayda var.

İPhone X 14.1 sürümüm var nasıl jb yaparım

Daha önce iOS 13.7 7 plus cihazımla 7-8 kere dfu modda takılı kaldı acaba tekrar takılı kalır mı

7665994c6452cef3284fe111f1998819.jpg

Klavye tweak adı medir?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçenlerde Rootfs yaparak ip7 cihazı iOS12'den, iOS 14.2'ye güncelledim. Sorun olmadı. her ihtimale karşı yedek almanızda fayda var.
Hocam Uncover ile RootFS yaparken sürekli reklam çıkınca hata veriyor. Altsigner ile kurdum Uncover'ı. Sorun ne?

beyler daha önce iPhone 7 Plus cihazımla chekraini kullanarak 13.5.1 e jailbreak atıyordum cihazı yanlışlıkla 13.7 yaptım ve cihaz dfu modunda takılı kaldı 6-7 kere tekrar sürüm yüklemek zorunda kaldım şimdi iPhone X cihazım var 14.0.1 aynı şey tekrar başıma gelir mi yapmaktan çekiniyorum bu yüzden

beyler daha önce iPhone 7 Plus cihazımla chekraini kullanarak 13.5.1 e jailbreak atıyordum cihazı yanlışlıkla 13.7 yaptım ve cihaz dfu modunda takılı kaldı 6-7 kere tekrar sürüm yüklemek zorunda kaldım şimdi iPhone X cihazım var 14.0.1 aynı şey tekrar başıma gelir mi yapmaktan çekiniyorum bu yüzden

Yanlışlıkla nasil yaptığına bağlı, Güncellemeleri açık mi unuttunuz?

Arkadaşlar merhaba.. Çektiğimiz resimlerin içinden kişi yada nesneleri resimi bozmadan çıkarabileceğimiz-silebileceğimiz uygulama arıyorum. Birkaç kullandığım var ama sildiği yerlerde renk kaymaları oluyor.
Varmı Appstore'da bildiğiniz yada kullandığınız bir uygulama..

Arkadaşlar merhaba, ios 14.1 appcake yüklenmiyor benzeri tweak var mı ? aynı sorunu instagram++ da da yaşıyorum repolar sorunlu yardımcı olursanız sevinirim .

Scorpion tweaks

Bu tweak iOs 13.3’lü iPhone X de bir türlü çalıştıramadım neden çalışmıyor olabilir arkadaşlar? Kullanan varmı ?
02f039d4bd17a45ca2e8ddea5a1f8e5a.jpg

İnstagramdan yazdığımız mesajları okuyunca bildirim veren bi tweak varmi acaba ?

Bildiğiniz gibi Karen Appsync Unified tweakini henüz iOS 14 sürümleri için güncellemedi. Panda helper ve bazı sitelerde(özellikle yasaklı sitede) bu tweakin çalıştığını söylüyorlar. Sizce yüklemek güvenli mi ? Yoksa güncellenene kadar beklemeli miyiz ?

13.7 yüklü güncellemek ister misiniz diye sordu bende yanlışlıkla yükleye bastım durum bu hocam

Otomatik güncellemeleri kapatın. Allta belirttiğim linkte Güncelleme kapatma profilini kurup cihazı restart edin. Cihazda indirilmiş ota varsa silip öyle profili kurun.

Arkadaşlar merhaba, ios 14.1 appcake yüklenmiyor benzeri tweak var mı ? aynı sorunu instagram++ da da yaşıyorum repolar sorunlu yardımcı olursanız sevinirim .

Appcake Yüklenmiyor sebebi Appsync güncellemesi 14'e gelmemesinden kaynaklı. instagram için yaşadığınız sorun nedir daha açık belirtirseniz yardımcı olalım.

Bildiğiniz gibi Karen Appsync Unified tweakini henüz iOS 14 sürümleri için güncellemedi. Panda helper ve bazı sitelerde(özellikle yasaklı sitede) bu tweakin çalıştığını söylüyorlar. Sizce yüklemek güvenli mi ? Yoksa güncellenene kadar beklemeli miyiz ?

Geliştiricinin atmış olduğu tweet, çeviri olarakta paylaşmak istedim. Lütfen bu tür uyarıları dikkate alın.

1608622795479.png
1608622823488.png

Geri