Geçenlerde Rootfs yaparak ip7 cihazı iOS12'den, iOS 14.2'ye güncelledim. Sorun olmadı. her ihtimale karşı yedek almanızda fayda var.Arkadaşlar Uncover ile Restore Root FS yapıp OTA’dan güncelleme yaparsam cihazım elmada kalır mı? 5S 12.4.8
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14.2 jb var ama appeCake tweaknı indiremedim Depends AppSync unfide- Depends Ipa installer Consele diyor çözümü varmı ?
İPhone X 14.1 sürümüm var nasıl jb yaparım
SlideCut olabilir.![]()
Klavye tweak adı medir?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam Uncover ile RootFS yaparken sürekli reklam çıkınca hata veriyor. Altsigner ile kurdum Uncover'ı. Sorun ne?Geçenlerde Rootfs yaparak ip7 cihazı iOS12'den, iOS 14.2'ye güncelledim. Sorun olmadı. her ihtimale karşı yedek almanızda fayda var.
Reklami kapattiktan sonra bekleyin işlem yapması gerekir.Hocam Uncover ile RootFS yaparken sürekli reklam çıkınca hata veriyor. Altsigner ile kurdum Uncover'ı. Sorun ne?
beyler daha önce iPhone 7 Plus cihazımla chekraini kullanarak 13.5.1 e jailbreak atıyordum cihazı yanlışlıkla 13.7 yaptım ve cihaz dfu modunda takılı kaldı 6-7 kere tekrar sürüm yüklemek zorunda kaldım şimdi iPhone X cihazım var 14.0.1 aynı şey tekrar başıma gelir mi yapmaktan çekiniyorum bu yüzden
13.7 yüklü güncellemek ister misiniz diye sordu bende yanlışlıkla yükleye bastım durum bu hocamYanlışlıkla nasil yaptığına bağlı, Güncellemeleri açık mi unuttunuz?
13.7 yüklü güncellemek ister misiniz diye sordu bende yanlışlıkla yükleye bastım durum bu hocam
Arkadaşlar merhaba, ios 14.1 appcake yüklenmiyor benzeri tweak var mı ? aynı sorunu instagram++ da da yaşıyorum repolar sorunlu yardımcı olursanız sevinirim .
Bildiğiniz gibi Karen Appsync Unified tweakini henüz iOS 14 sürümleri için güncellemedi. Panda helper ve bazı sitelerde(özellikle yasaklı sitede) bu tweakin çalıştığını söylüyorlar. Sizce yüklemek güvenli mi ? Yoksa güncellenene kadar beklemeli miyiz ?

Reklami kapattiktan sonra bekleyin işlem yapması gerekir.
Kapatıyorum hata veriyor yeniden başlatın diyor.