Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[INFO][/INFO]

cevap için teşekkür ederim. Şu an jb kaybetmiş durumdayım uncover da kaybettim Checkra1n ile jb yapmaya çalışacağım, eğer olmaz ise restore etmeye çalışacağım lakin cihazda jb yokken nasıl tam restore edeceğimi bilmiyorum biraz yüzeysel baktım sitede tam olarak aklıma yatan bi yöntem göremedim bana önereceğin bir yöntem var mı benim durumum için ha bu arada checkra1n ile jb başarılı olursa ben uncovera geçiş yapmak istiyorum bunu sorun oluşmadan nasıl yaparım Buda önemli benim için çünkü bu sorunlar geçiş yaptığım için oluştu normalde herşey düzgündü

Checkra1n ile jb büyük ihtimal sorun yaşamadan yaparsın. Jb işleminden sonra Checkra1n uygulama içerisinden restore rootfs ile jb sıfırlama yap ve daha sonra unc0ver ile jb işlemini dene.
Tam restore için ise cihazın model ve sürümünü bilmiyorum fakat uygun ise succession tweakı ile aynı sürümü restore yapabilirsin.

Arkadaşlar telim ip6 12.5.1 Bir tweak arıyorum ama öyle bişey varmıdır bilmiyorum. Oynadığım bi oyun var bir müddet sonra atıyor. Bu atmayı engelleyecek bi tweak varmıdır.

Jb li durumda İphone 6 ram yetersiz kalabilir oynadığın oyunda ve uygulamadan atar hali ile safe mod da oynamayı deneyebilirsin veya
Choicy tweakı veya benzer bir tweak ile tweak injectionu kapatırsan oynadığın oyunu jb nin dışında tutarak oyundan atmaları engelleyebilirsin.

Checkra1n ile jb büyük ihtimal sorun yaşamadan yaparsın. Jb işleminden sonra Checkra1n uygulama içerisinden restore rootfs ile jb sıfırlama yap ve daha sonra unc0ver ile jb işlemini dene.
Tam restore için ise cihazın model ve sürümünü bilmiyorum fakat uygun ise succession tweakı ile aynı sürümü restore yapabilirsin.
6s 13.3 sürüm var içerisin de dediğin şekilde deneyeceğim sağ ol dostum

ip6 12.5.1 sürümü mevcut jailbreak yapmak istiyorum hangi konuyu incelemem gerekiyor. Birde yaşadığım bir problem şudur ki appstore üzerinden word exel gibi programları kullanmak için ios13 sürümü ve üst kullanmam gerekiyor bir süre bu telefonun beni idare etmesi gerekiyor. Bunun bir çözümü yapılabilir mi en azından 6 aylık bir süreçte idare edebilsin. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi Forumlar

arkadaslar developer hesabini nerden alabilirim jailbreaksiz ipa yüklemek icin

Yanlış anladınız ustam ben jailbreaksiz cihaz da ipa yüklemek istiyorum

S.a arkadaşlar bende chimera jailbreak var teli kapatıp yeniden açmam gerekti ve chimare uygulamasının sertifikası bitmiş yeniden tutuboxdan yükleyeyim dedim iniyor ve tam yüklenince simgesi soluk kalıyor açılmıyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözeriz

S.a arkadaşlar bende chimera jailbreak var teli kapatıp yeniden açmam gerekti ve chimare uygulamasının sertifikası bitmiş yeniden tutuboxdan yükleyeyim dedim iniyor ve tam yüklenince simgesi soluk kalıyor açılmıyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözeriz
Revoke Olmuş Beklemek Zorundasın Yeniden ReSign Yapana Kadar Eğer İstersen Kendinde İmzalayabilirsin Sideloadly İle

Revoke Olmuş Beklemek Zorundasın Yeniden ReSign Yapana Kadar Eğer İstersen Kendinde İmzalayabilirsin Sideloadly İle
Hocam bilgisayar olmadığı için telden yapmaya çalışıyorum. Çalışan bi yer varmı bildiğin

Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Bu uygulamanın daha eski bir sürümü indirilsin mi? diye bir pencere karşıma çıkıyor instagramı veya başka bir uygulamayı güncellemeye çalıştığımda. Keza yeni bir uygulama yüklemeye çalıştığımda da yüklemiyor, hiçbir hata da vermiyor, uygulamadan atmıyor. İndir diyorum, herhangi bir tepki yok. IOS 11.3.1 versiyonunu kullanıyorum fakat uygulamalar artık ios 12 istiyor. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Bu uygulamaları yüklemenin kolay yolu var mı? Yoksa iso u güncellemem şart mı? Jailbreak i kaybedeceğim gibi gözüküyor :) Yardımlarınızı bekliyorum

HideYourAps ta gizlemek istenen uygulamaları en başa nasıl alırız_

Kusura bakmayın konuyu up yapıyorum ama konu açamadığım için buraya yazıyorum, Yobun Pro ile Clear cache yaptım 1 saat oldu hala Cleaning Cache'de kaldı normal mi yoksa bug mı girdi? Nasıl düzeltebilirim.

İPhone 7 Plus 14.4 için chackrain jb uygun mudur? Bi kaç konu okudum net cevap alamadım. Bir de en sağlam jb nasıl yapılır? Yani telefon kapanış açıldığında silinmeyen jb? Soru soruldu ise kusura bakmayın

Efsane Hocam
Sparkasse ve push tan hangi sürüm calisir JB olan cihaz da ?
iphone 12 pro ios 14.1
Tsk

Malesef hic bir Version calismadi hocam
bildigin saglam tweak ve ya yöntem olursa daha sonra ,haber edersen sevinirim

SPARKASSEN APP / PUSHTAN

AppStore++

Sparkassen App (5.9.1)
PushTAN auf(3.2.1).

Tweakler:
SparkasseBypass
PushTANBypass

Arkadaşlar bir konu hakkında sorum olacak. Nette gezerken iphonelerin nand değişimi diye bişey buldum. Düşük hafızalı telleri yülkselte biliniyorlarmış. Ram ve hafıza yülksetme ne kadar doğru gerçekten varmı böyle birşey .Ve ne kadar güvenilir. Bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında bilgi verebilir mi

Attığım fotoda arkaplandaki fotodan ziyade ön taraftaki seçenekler Wi-Fi parlaklık vs bu ayarların yapıldığı kısıma foto elkeleyebildiğimiz bir ayar vardı birde bahsettiğim ayar bölgelerinin köşelerini tamamen yuvarlak yapabildiğim bi tweak vardı kaybettim onları bilen bi zahmet söyleyebilir mi

Ekli dosyalar

• B96B62A8-1B6D-47EB-89B3-2749F4DD606D.png
    B96B62A8-1B6D-47EB-89B3-2749F4DD606D.png
    763.1 KB · Görüntüleme: 17
ıphone 6 ıcın jailbreak yapmak için ne yapmam gerekli forumda çok kafam karıştı

İphone X 14.2 shsh kaydım var. DFU modunda 14.2 yüklemeye çalışınca 3194 hatası alıyorum. Windows 10'da host dosyası değiştirmeme izin vermiyor. 14.2 ile nasıl JB yapacağım? FutureRestore çok karışık geldi.

Geri